Widok

Dwór Magnat w Bojano

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamy mieć wesele w Dworze Magnat w Bojano. Proszę o jakieś opinie i porady. Wesele 24-09
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba 60

Wiecie co? Strachy na lachy. Jestem z tych co wychodzą naprzeciw. Lidzia, Marta i Tomasz o tym wiedzą. Bardzo mnie zdziwiła relacja na temat Magnat'a. My jako band, zagramy tam i zmienimy to, jeśli jest tam źle. Będzie potrzebna reklama na tzw. NIE, to zadbamy o to co by poszła w świat, ale póki co to ślę wielkie pozdrowienia dla tych którzy są przed... ;-)
Witam
w sierpniu mam mieć wesele w Magnacie czy możecie wyrazić opinie na temat tego lokalu mam jeszcze pare dni do namysłu. pozdrawiam
Klodinka prosze rowniez o relacje.polcia48@wp.pl

Klodinka, czy i ja mogłabym prosić info nt. dworku "Magnat"? Myślimy o tym miejscu na wesele i zbieramy wszelkie możliwe opinie.

Bardzo dziękuję z góry!

princesskamilka@o2.pl
Jak tam po weselu?? Prosze o relacje hehe :)
Macie jakies nowe opinie nt wesel w Magnacie? Jak jedzenie (dobre? dużo?) obsługa? Jak wygląda sprawa 3 wesel jednoczesnie? Czy nie przeszkadza to podczas imprezy? Goscie sie nie mieszaja? Wystarcza obslugi, naczyn itd?
Prosze o wszelkie szczegoly od osob ktore niedawno mialy okazji robic tam wesele lub byly goscmi
Pozdrawiam
Byłem w lipcu na nowej sali - obok było jeszcze jedno wesele. Wszystko przebiegało sprawnie, bardzo ładna ta nowa sala.
No to sie ciesze:) Bo w przyszlym roku (sierpien) bede miala na diamentowej sali wesele... A jak z oswietleniem?? Jesli chodzi o robienie zdjec?
w czerwcu mialam tam wesele, na tej najnowszej sali! W tym samym czasie byly tak jeszcze 2 inne wesela.... ale nawet tego nie zauwazylam! Tak wiec nie ma co sie martwic tym, ze sa tam az 3 wesela na raz! Zupelnie sie tego nie widzi i nie czuje! Jedzenie super, obsluga sprawna! nie mam zadnych zastrzezen! A sala... przepiekna! :)
Pozdrawiam!
Droga Kama1312, czy mogłabyś wrzucić kilka fotek? Na stronie Magnatu nie mają zdjęć tej najnowszej sali, a często czytam, że jest ona bardzo ładna. Jeżeli nie chcesz wrzucać na forum to może mogę prosić na maila? sami02@poczta.onet.pl będę bardzo wdzięczne.
A ja sie moge wypowiedziec jako gosc Magnata. Bylam na weselu u znajomych i nie podobalo mi sie. Wnetrza strasznie ciemne, wystroj przecietny (no chyba ze sie bardzo nad tym popracuje), kaflowe podlogi na ktorych latwo sie przewrocic w obcasach, male i ciasne toalety, jedzenie bez szalu. Naprawde sa lepsze knajpy za taka cene. Pozdrawiam!
Może i wnętrza są ciemne, ale w tych dwóch starych salach! Szczerze, to te stare sale w ogóle mi sie nie podobały! Ciemne i drewniane...
Ale najnowsza sala jest bardzo jasna i przepiękna! Taka.... z klasą!
Zakochałam się w niej od razu i moi goście też!
A co do jedzenia.... są różne gusta i różne smaki.... I akurat w mój smak i gust trafili! Uważam, że było przepyszne! I dużo!!! Po poprawinach zapakowali mi chyba kilkadziesiąt pojemników z jedzeniem!
http://www.dwor-magnat.pl/galeria.html

Na tej stronie znajduje się galeria zdjęć Dworu Magnat.
5 pierwszych zdjęć, to zdjęcia najnowszej sali (ta taka biała).

Pozdrawiam!
Kama1312 mam pytanie. bO rowniez zastanawiam sie nad poprawinami. Czy domawialas jedzenie? Czy wystarczylo? Bo slyszalam,ze trzeba dokupic jesli mysli sie o poprawinach...
Na poprawiny wzięliśmy o 15% więcej przystawek. Nic poza tym! I szczerze, patrząc na to ile wynieśliśmy jedzenia po poprawinach, to myślę, że bez tych 15% byłoby wystarczająco :)
Ale woleliśmy dla bezpieczeństwa jednak wziąć... :)
No to super. A ciasta i tort bralas od nich? Ktos pisal ze ziemniakow na poprawiny zabraklo... Dlatego sie tak dopytuje nie chce aby mi sie przydarzyla jakas wpadka z jedzeniem.. :/ Czyli ogolem sobie chwalisz?:) A stol wiejski albo jakiegos prosiaczka mialas? I na ile osob wesele? :) Pozdrawiam
a jak sprawa klimatyzacji? nie bylo za zimno/za cieplo?
to prawda ze kawa i herbata sa w termosach i niekoniecznie cieple? ze trzeba placic za kawe na poprawinach?
ile osob mialas?
Kasiu to prawda, ze za kawe i herbate trzeba dodatkowo placic na poprawinach. Tak jest w umowie... :) Ale zawsze przy wiekszej ilosci gosci mozna cos wynegocjowac;>
Miałam wesele na 100 osób i ogólnie sobie chwalę! I to bardzo:)
Stołu wiejskiego nie miałam, tylko świniaka:) i muszę powiedzieć, że to była absolutny hit!!! Przepyszne to mało powiedziane... :)
Co do kawy i herbaty, to prawda, że są płatne na poprawinach. Jednak nie przypominam sobie, żeby dużo to wyniosło... Ludzie raczej niekoniecznie pili takie trunki... ;)
Ale jeśli mogę Wam coś polecić.... to super sprawą na poprawiny jest PIWO!!! Zamówiliśmy w Magnacie 50 -litrową beczkę piwa na poprawiny! W końcu nie wszyscy i nie od razu chcą pić wódkę na poprawinach. Także piwko było super sprawą dla zmęczonych, skacowanych gości na początek... ;)
do góry