Widok

Dwór Oliwski- wesele 2010

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochani, czy robił ktoś ostatnio wesele w Dworze Oliwskim lub brał udział w takowym i może się podzielić wrażeniami?
Chcielibyśmy zrobić tam wesele dla ok 60 osób. Przeczytałam już wszystkie wątki dotyczące tego miejsca i mam wciąż mieszane uczucia. Miejsce trzeba przyznać magiczne- nocowaliśmy tam kiedyś z narzeczonym i nie ma sobie raczej równych w Trójmieście.
Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i uwagi dotyczące tego miejsca. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
miejsce naprawde piekne..sama bym chciala miec tam wesele ale 300 zl od osoby to jak dla mnie za duzo
image
image
Rzeczywiście tanio nie jest i dlatego chciałabym zebrać jak najwięcej informacji o tym czego mogę się spodziewać za tą cenę.
ja bym nie robiła. Chyba , że chcesz aby goście siedzieli na różnych salach.a tance tez w oddzielnej sali
Powiem szczerze, że tańce na innej sali są bardzo dobrym pomysłem i nie mam nic przeciwko temu. Gości jednak chciałabym mieć wszystkich w jednym miejscu.

Inne tematy z forum Oliwa

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry