Widok

Dworek Barwik???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie drogie forumki,
czy ktoras z Was miala okazje ogladac Dworek Barwik we wsi Barwik?:)
Strona www wyglada bardzo ciekawie, ale moze to za sprawa tego, ze poki co sa na niej tylko wizualizacje sal:) Moze macie jakies zdjecia z realu?
Bylabym wdzieczna za kazde info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam dzisiaj bardzo mi sie podoba zarezerwowalam pazdziernik.Bardzo mili wlasciciele.Nie maja zadartego nosa jak wielu innych wlascicieli,elastyczni i otwarci na negocjacje.Jedzenie tez wyglada atrakcyjnie.Piekna sala i parkiet do tanczenia nie kafle.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po pierwsze to nie właściciele zamknęli sale tylko ja i nie oni wywalali ludzi z sali tylko też ja. A co do tych wspomnień twoich to na pewno nie masz ich złych przez właścicieli tylko przez osoby które nie wiedzą kiedy przestać pić i nie z samej studniówki tylko z poprawin za które żadna osoba nie dała ani złamanego grosza to była tylko i wyłącznie dobra wola właścicieli. I jeżeli ktoś miał by jeszcze jakieś wątpliwości to za sale w dzień studniówki płaciliśmy 105 zł a nie tak jak niektórzy mówią 250 zł. Osoby które piszą i mówią takie głupoty powinny się najpierw za stanowić kilka razy zanim to zrobią.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam się z tą wypowiedzią,również uczestniczyłam na balu studniówkowym.Sala jest ładna,ale cała reszta to porażka,jedzenie mi osobiście nie smakowało,napoje są rozcieńczane z wodą,właściciele tak jak pisze lolita90 na początku mili,ale to sprzątanie to duża przesada, pary które maja mieć tam wesela niech się przygotują do sprzątania,miotły i mopy już czekają...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Lolita...
Napisz prosze jakie masz uwagi co do jedzenia? :(
Co Tobie najbardziej nie pasowalo?:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Knajpa sama w sobie jest dość ładna ale jedzenie jest takie sobie (oczywiście z tym się nigdy we wszystkie gusta nie trafi).
Na jedno na co najbardziej należy zwracać uwagę to szefostwo. Jeżeli każą gościom sprzątać po imprezie za którą zapłacili to chyba coś jest nie tak..... Zakluczanie drzwi żeby nie uciekli tylko posprzątali to już w ogóle jest porażka :(
Także Ci państwo są może mili przed imprezą ale już po fakcie jest inaczej :(
Powiem tylko, że to nie było wesele tylko byłam uczestniczką studniówki. Wrażenia zostały bardzo nie miłe..... :( :( :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
ajj ludziska, a raczej wszystkie Panny Młode, które mają wesele w Barwiku.....ja proponuję żeby się nie przejmować opinią pisaną przez byle kogo i w dodatku jakąś nie składną....

ja mam tam wesele i nie wierze że jest tam tak źle jak piszą ci wszyscy dziwni ludzie......po prostu NIE PRZEJMUJCIE SIĘ :)

WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!:)

BUZIAKI
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
to nie moj lokal i nie moj problem i mysli ktos super ci powiedzal masz jakisz problem po twojich wypowiedziach mysle ze tak
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A kto ma sie niby walic?? Niby ja? Jesli nt z Ciebie taki chojrak, to napisz co masz za problem?
Hehehe...rozbawil mnie ten komentarz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
nt odpowiedź na poziomie !!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Hopka,bo nie wiem, czy ten watek za bardzo nie spadl :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Drogi forumki, ktore maja zaklepany termin w Barwiku...
W miniony piatek mialam przyjemnosc byc wraz z moimi rodzicami na degustacji jedzenia-poprosilismy o nia ze wzgledu na opinie, ktore zaczely sie pojawiac na forum....
I.....
Niestety....
Musze powiedziec....
Ze....
Jedzenie...
Jest...... SMACZNE !
Niestety dla tych, ktorzy zle zycza wlascicielom Dworku Barwik:)

Tak jak wspomnialam, na degustacji bylam z rodzicami i dzieki temu uwazam, ze moja opinia jest obiektywna.
Wszyscy jednoglosnie stwierdzilismy, ze jedzenie jest bardzo DOBRE.
Oczywiscie kwestia doprawienia potraw zawsze jest dyskusyjna, bo kazdy ma inne podniebienie. Mimo to uwazamy, ze w tym przypadku wszystko bylo bardzo dobre!!! (Ja jedynie dodalabym troszke octu do galaret , bo sama nie potrafie sobie odpowiednio wydozowac ilosci octu, przez co moje tymbaliki drobiowe byly mocno octowe hihihi:) ) Poza tym wlasciciele, to ludzie ktorzy chcieli wysluchac naszych opini i wiem, ze kazda uwage bardzo dokladnie analizuja i biara do serca. Jestem przekonana, ze jesli poprosimy ich o jakiekolwiek modyfikacje, to bez problemu sie na nie zgodza- dla nich najwazniejsze jest, zeby klienci byli zadowoleni.
Co do samej oragnizacji duzych imprez, to smiem twierdzic, ze na pierwszych tego typu imprezach zawsze wychodza jakies niedociagniecia, ze cos trzeba dopracowac, dopiescic mam tutaj np. na mysli obsluge. Wyselekcjonowanie odpowiednieego personelu, zawsze troszke trwa, a jak sprawidzic swoich pracownikow inaczej jak nie podczas obslugi klientow, w trakcie zabawy. Sama kiedys pracowalam sezonow jako kelnerka w restauracji, wiec wydaje mi sie, ze wiem co mowie.
Takze dziewczyny glowy do gory ! :)
Ja po tym spotkaniu wlasnie tak ja trzymam :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja slyszalam od znajomych, ze nie za smaczny tort mieli i ogolnie malo jedzenia. jak sie nie poprawia to chyba szybko znikna z rynku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Och.... jak milo sie czyta taka opinie wiedzac, ze bedzie sie tam mialo wesele :) To pierwsza opinia na temat tego lokalu, wiec jesli moglabym prosic o jeszcze jakies detale...
Jesli pojawily sie jakies minusy, to chetnie o nich przeczytam, zeby sie przed nimi ustrzec na swoim weselu :)
Jesli nie chcesz pisac na forum :), to smialo pisz na mail-a
milenia2008@interia.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dworek Barwik w Przodkowie
~Karolina

2009-10-11 17:54

87.207.138.*

Wczoraj bawiłam się tam na Weselu. Było super! Urocze miejsce zaprojektowane z dużą klasą i rozmachem. Okolica przepiękna!!! Jedzenie wyśmienite i przepięknie podane. Pokoje jak w jakimś super hotelu. Obsługa doskonała. Właściciele przesympatyczni. I jeszcze jedno jak ktoś szuka orkiestry to polecam tą co proponują właściciele!!! Bawiłam się na wielu weselach ale oni byli najlepsi!!!

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://dworekbarwik.pl/index.html na tej stronie są juz zdjęcia tego lokalu

Polecam bo jest super i lokal i właściciele, sama będę miała tam wesele
image
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogłabym odstapić Magnacie na lipiec 2010, jak potrzebujesz podam e-mail
poprosze o fotki na mediva1@interia.pl
Czy mogę prosic o fotki lokalu :)
kundelek-86@o2.pl

Dzięki :)
na niczym nie znacze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"witam, sama jestem zainteresowana tą salę i byłam tam z miesiąc temu, zgodzę się z większością, sala jest bardzo ładna i na wysokim poziomie, nic więcej nie można powiedzieć bo 1wsze wesele jest we wrześniu, więc jak będą podawać i jak gotować nikt nie wie, menu mają za 150zł lub 180zł za os, plus 30zł za os za poprawiny: dodatkowe koszta:
-korkowe 500zł ( do zniesienia)
- jak sie przynosi swoje ciasto to dodatkowo 50zł za rozniesienie (też do zniesienia)
nie pamiętam co było dalej ale UWAGA, umowa jest bardzo jednostronna i bardzo skomplikowana:/ jej bardzo duże minusy:
- nie ma w umowie konsekwencji ze jak oni czegoś nie zrealizują
- - 30% wartości wesela to zaliczka:/// to bardzo dużo!
- - - i najważniejsze umowa wymaga, że za całe wesele płaci sie chyba tydzień PRZED weselem://// tego to zupełnie nie rozumiem.....spotkaliście się z czymś takim???"

Standard... no może zaliczka większa bo zazwyczaj jest 20%.
do góry