Widok

Dworek Barwik???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie drogie forumki,
czy ktoras z Was miala okazje ogladac Dworek Barwik we wsi Barwik?:)
Strona www wyglada bardzo ciekawie, ale moze to za sprawa tego, ze poki co sa na niej tylko wizualizacje sal:) Moze macie jakies zdjecia z realu?
Bylabym wdzieczna za kazde info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poza tym szkoda mi wlascicieli Dworku Barwik (bo mam nadzieje,ze te durne komentarze nie sa na ich zyczenie!!!), ze dzieciaki robia im sie taka antyreklame.

Jak mozna w tak prostacki sposob podbijac watek? Majac przy tym jeszcze nadzieje, ze mu forumki jestesmy na tyle tempe, ze nie domyslimy sie ze to caly czas ta sama osoba...

Grrrr.... zlosc mnie ogarnia kiedy widze takie nieuczciwe zagrywki!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no niestety tym forum nie ma co sie za bardzo sugerowac. gdybym miala wedlug forum wybiec sale to pewnie bym wesele w stodole zrobila.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez widzialam dzieci wlascicieli i sa w takim wieku (corka), ze spokojnie moga surfowac po necie (moj 5 letni chrzesniak juz to bez problemu robi!). Skoro nie autoreklama, to jak mozesz wytlumaczyc te ciagle, nieudolne komentarze?

A nerwowo, bo szkoda mi, ze to forum rozmija sie ze swoim celem, jakim jest wymiana opini. Za to coraz wiecej pojawia sie dziwnych, nieuzasadnionych komentarzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
oj po co tak nerwowo. z tego co widzialam to wlasciciele maja male dzieci ktore napewno nie maja dostepu do kompa. a po za tym to wszystkie terminy maja zajete na ten i przyszly rok a nawet kilka na 2011 wiec nie maja potrzeby robienia reklamy na forum.
DO CHOLERY JASNEJ....

Czy osoba, ktora wystepuje pod nickami: NT, TR, t h. Moze juz przestac beszczelnie i sztucznie podbijac ten watek??!!
Poza tym bledy, ktore pojawiaja sie w Twoich komentarzach sa rowniez nie do zniesienia!!!

To forum jest stworzone po to, zeby sie wymieniac opiniami, a nie patrzec jak ktos ze strony wlascicieli (czytaj: dzieci?) probuje za wszelka cene zrobic szum wokol swego lokalu!

Dworek jest bardzo ladny, wiec bez tego typu zalosnych zagrywek z pewnoscia i tak sie znajdzie rzesza klientow.

Ale to co tutaj czytam, doprowadza mnie do szewskiej pasji: tesz, muwiom, wziacz, zalerzy, potpisalam, imprezom, zrub, kosztuw, niedostaniesz, kombinujesz, niehciesz.
Jesli juz ktos chce robic autoreklame, to niech to robi na odpowiednim poziomie!!!

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tesz prosze o fotki nt
ja potpisalam tam umowe i dziala w dwie strony bardzo w porzadku wlasciciele niesa tak jak ih opsujesz
wszedzie placi sie z gory jak niewiesz to nic niemuw
my jeszcze fotek nie dostaliśmy :)
image
image
i jak te fotki czy sala jest tak piekna jak muwiom zastawiamy czy tam wziacz slub
poproszę o fotki- kasiaszew1@wp.pl
mozna proscic o fotki trudzia32@wp.pl
możemy poprosić o fotki ;)
necron@o2.pl

z góry dzięki
image
image
CZY MOŻNA JESZCZE PROSIC O FOTKI ??? Z DWORKU TRUDZIA32@WP.PL
NIE ODDAMY DWORKU NA BARWIKU W DNIU 14.08.2010 BEDZIEMY SIE TAM BAWIĆ DO BIAŁEGO RANA ...... :))))
jak z tym terminem
W takim razie Wszystkiego Najlepszego im życzę :) Szczęściarze :)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
bardz mi zalerzy na tym terminie bo jest bardzo ladnie malo powiedzane napewno bysmy dogadali
a wracając do tematu płatności ja też płaciłam całość tydzień przed, w rezydencji bardo, ale miałam zapis że jak z jakiś przyczyn nie bedzie moglo odbyc sie wesele tomi gwarantuja taka sama sale w tyle samo gwiazdkowym hotelu
znam t osoby i napewno nie odstąpia tego terminu w dworku barwik właśnie szykuje się tam na wesele na ten termin, wypada ono dzień przed moja pierwsza rocznica
do góry