Widok
Płatność z góry jest w większości sal weselnych - teraz już chyba nigdzie nie płaci się po weselu - no może w wynajmowanych salach z własnymi kucharkami.
Tesula - jak ci się udało przekonać właściciela,żeby całą salę weselną przeznaczył na noclegi dla dzieci?Zapisał ci to w umowie.Czy zapłaciłaś jakoś inaczej?Pytam,bo miejsce rzeczywiście bardzo ładne:)
Tesula - jak ci się udało przekonać właściciela,żeby całą salę weselną przeznaczył na noclegi dla dzieci?Zapisał ci to w umowie.Czy zapłaciłaś jakoś inaczej?Pytam,bo miejsce rzeczywiście bardzo ładne:)
witam, sama jestem zainteresowana tą salę i byłam tam z miesiąc temu, zgodzę się z większością, sala jest bardzo ładna i na wysokim poziomie, nic więcej nie można powiedzieć bo 1wsze wesele jest we wrześniu, więc jak będą podawać i jak gotować nikt nie wie, menu mają za 150zł lub 180zł za os, plus 30zł za os za poprawiny: dodatkowe koszta:
-korkowe 500zł ( do zniesienia)
- jak sie przynosi swoje ciasto to dodatkowo 50zł za rozniesienie (też do zniesienia)
nie pamiętam co było dalej ale UWAGA, umowa jest bardzo jednostronna i bardzo skomplikowana:/ jej bardzo duże minusy:
- nie ma w umowie konsekwencji ze jak oni czegoś nie zrealizują
- - 30% wartości wesela to zaliczka:/// to bardzo dużo!
- - - i najważniejsze umowa wymaga, że za całe wesele płaci sie chyba tydzień PRZED weselem://// tego to zupełnie nie rozumiem.....spotkaliście się z czymś takim???
wszystko fajnie ale za jak nie sprawdzona knajpę to za duże wymagania jak dla mnie
co o tym sądzicie? byłam na kilku salach i czytałam kilka umów, ale ta umowa bardzo mnie dziwi.......(?)
-korkowe 500zł ( do zniesienia)
- jak sie przynosi swoje ciasto to dodatkowo 50zł za rozniesienie (też do zniesienia)
nie pamiętam co było dalej ale UWAGA, umowa jest bardzo jednostronna i bardzo skomplikowana:/ jej bardzo duże minusy:
- nie ma w umowie konsekwencji ze jak oni czegoś nie zrealizują
- - 30% wartości wesela to zaliczka:/// to bardzo dużo!
- - - i najważniejsze umowa wymaga, że za całe wesele płaci sie chyba tydzień PRZED weselem://// tego to zupełnie nie rozumiem.....spotkaliście się z czymś takim???
wszystko fajnie ale za jak nie sprawdzona knajpę to za duże wymagania jak dla mnie
co o tym sądzicie? byłam na kilku salach i czytałam kilka umów, ale ta umowa bardzo mnie dziwi.......(?)