Widok

Dworek Barwik???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie drogie forumki,
czy ktoras z Was miala okazje ogladac Dworek Barwik we wsi Barwik?:)
Strona www wyglada bardzo ciekawie, ale moze to za sprawa tego, ze poki co sa na niej tylko wizualizacje sal:) Moze macie jakies zdjecia z realu?
Bylabym wdzieczna za kazde info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak myślicie. Czy ok 30min jazdy samochodem z Kościoła do sali weselnej to nie za długo?
Bardzo mi zależy na tym terminie...
14.08.1010 czy osoby które zarezerwowały sobie ten termin w Dworku Barwik nie chcą go odstapić? :D
jak ty tak kobinujesz i niehciesz placicz przed iprezom tak samo jak w sklepie niedostaniesz towaru to zrub wesele bez kosztuw bo ja dogadalam sie z wlascicelami i rozlorzyli na raty wplate a ty poprostu kobinujesz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za odpowiedż....Czy możesz napisać cenę za wynajęcie całego obiektu(trzy sale,prawda?)Czy to zbyt niedyskretne pytanie?
Drążę tak,bo jak pisałam miejsce jest piękne:)
Wynajmujemy ośrodek na wyłącznośc w całości - nie musiałam ich przekonywać, sami to zaproponowali. Drogą negocjacji ustaliliśmy cene i w dniu naszego wesela cały dworek jest do dyspozycji dla nas.

Będziemy mieli to zapisane w umowie.
Płatność z góry jest w większości sal weselnych - teraz już chyba nigdzie nie płaci się po weselu - no może w wynajmowanych salach z własnymi kucharkami.
Tesula - jak ci się udało przekonać właściciela,żeby całą salę weselną przeznaczył na noclegi dla dzieci?Zapisał ci to w umowie.Czy zapłaciłaś jakoś inaczej?Pytam,bo miejsce rzeczywiście bardzo ładne:)
faktycznie bardzo dziwnie robią,

stwierdziliśmy z narzeczoną, że za nic nie będziemy płacić z góry! zapłacisz a później mają cie gdzieś...zresztą kto płaci za wykonanie usługi przed usługą?????
witam, sama jestem zainteresowana tą salę i byłam tam z miesiąc temu, zgodzę się z większością, sala jest bardzo ładna i na wysokim poziomie, nic więcej nie można powiedzieć bo 1wsze wesele jest we wrześniu, więc jak będą podawać i jak gotować nikt nie wie, menu mają za 150zł lub 180zł za os, plus 30zł za os za poprawiny: dodatkowe koszta:
-korkowe 500zł ( do zniesienia)
- jak sie przynosi swoje ciasto to dodatkowo 50zł za rozniesienie (też do zniesienia)
nie pamiętam co było dalej ale UWAGA, umowa jest bardzo jednostronna i bardzo skomplikowana:/ jej bardzo duże minusy:
- nie ma w umowie konsekwencji ze jak oni czegoś nie zrealizują
- - 30% wartości wesela to zaliczka:/// to bardzo dużo!
- - - i najważniejsze umowa wymaga, że za całe wesele płaci sie chyba tydzień PRZED weselem://// tego to zupełnie nie rozumiem.....spotkaliście się z czymś takim???

wszystko fajnie ale za jak nie sprawdzona knajpę to za duże wymagania jak dla mnie

co o tym sądzicie? byłam na kilku salach i czytałam kilka umów, ale ta umowa bardzo mnie dziwi.......(?)

Czy ja też mogę prosić?
jewelin1@wp.pl
Wysłałam
image
image
my też poprosimy
agandrzej@o2.pl
image
Wysłałam fotki

Pozdrawiam
image
image
moge prosic zdjecia z barwika
dominikakrauze@wp.pl
Tesula, czy moge rowniez poprosic o przeslanie zdjec?
sicilian@gazeta.pl

szukam sali na 200 lub 250 osub pozdrawiam EWA POMUSZCZIE
Panna - wysłałam Ci mail

pozdrawiam
image
image
milenia2008@interia.pl

:)