Widok

Dworek Barwik???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie drogie forumki,
czy ktoras z Was miala okazje ogladac Dworek Barwik we wsi Barwik?:)
Strona www wyglada bardzo ciekawie, ale moze to za sprawa tego, ze poki co sa na niej tylko wizualizacje sal:) Moze macie jakies zdjecia z realu?
Bylabym wdzieczna za kazde info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
WITAM. RADZE DO NICH DZWONIC PONIEWAZ ONI NIE ZAGLADAJA DO NETU BO MAJA BARDZO DUZO PRACY WYKONCZENIOWEJ. POD TELEFONEM SA ZAWSZE.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poproszę o fotki na luizka@gmail.com :)
Czy orientujesz się jak z terminami na przyszły rok?
Bo nie odpisują mi na maila :(
image
image
Tesula,
czyli jednak ta sala u gory nie bedzie zaaranzowana na sale weselna? Ale tylko w przypadku Twojego terminu, czy na stale jest taki plan?
Powiedz mi jeszcze, czy dostalas juz moze jakies sprecyzowane menu?
Przez okres mojej rezerwacji bylo ono szlifowane i w najblizszy weekend jade tam,zeby obgadac szczegoly...
ja poprosze wszystkie fotki jakie masz tego dworku :)
sugaemi@aol.com
Dziś zdecydowałam się na zmiane sali z Chaty w Kębłowie (termin 28.08.2010 duża dolna sala - jak ktoś zainteresowany oddazm za zwrot zaliczki - prosze pisac elakie@o2.pl) na Dworek Barwik.

Jest to zdecydowanie najładniejszy obiekt jaki spotkałam i ma dwa atuty, których nie ma Chata i to one zdecydowały o zamianie. Pierwszy z nich to noclegi na miejscu, drugi z nich to parking.

Mamy dworek na wyłączność, nie ma mowy, aby było inne wesele w tym samym czasie, gdyż górna sala ma pełnić rolę pokoju do spania dla dzieciaków, a właściciele to bardzo mili ludzie i można z nimi wszystko na spokojnie omówić przy kawie.

Jak ktoś zainteresowany - mam kolejne fotki, mogę wysłać na maila mają dużo wolnych terminów w tym roku, więc jak ktoś szuka czegoś na ostatnią chwilę to bardzo polecam!!!

Nawet mój sceptycznie nastawiony do zmiany chłopak przyznał dziś po wizycie w Dworku, że mam racje (a żadko mu się zdaża) że to dobry wybór jest.
image
image
jest bardzo ladnie bo jest durzy ladne oswietlenie
Jesli chodzi o kwestie zagluszania jednego wesela przez drugie, to wydaje mi sie, ze nie ma takiej opcji. Wszystko jest tam doskonale zaprojektowane-przemyslane, takze nie wydaje mi sie, zeby wlasciciele popelnili w przypadku grubosci stropu jakas gafe. Wedlug mnie za duzo pieniazkow zostalo tam zainwestowane, zeby tak istotnej sprawy nie dopilnowali. Jednak to sa tylko moje domysly...:)
a z tego co mowil facet to pierwsze wesele dopierow w wrzesniu, chyba ze zle zrozumialam
my byliśmy tam wczoraj. na gorze jest mniejsza sala do 120 osob ale nie byla jeszcze wykonczona, ta sala wydawala mi sie mala moze przez te skosy nie wiem, na dole 2 sale z ktorej mozna zrobic jedna duza. Śliczna byla :D i podoba mi sie stawek i plac zabaw i takie tam. Alkochol kupimy od nich ponieważ to tylko 2 zl różnicy, menu tez mi się podoba, ale dla mnie problem sa pokeje - 130 za jedna noc od 2 osobm :( i to ze jak będą dwa wesela w jednym budynku, czy tam w ogole muzyka nie bedzie sie troche zagluszac?? Zastanawiam się miedzy sala w Kłosowie a tą w Barwniku i nie wiem co robic...
czy ktosz widzial ten nowy dworek barwik jak tam jest
szkam sali na 150 lub 180 osub jak morzecie to pomuszczie/////
Marta88 podzielam Twoje zdanie a propos Dworku Barwik- jesli faktycznie wszystko bedzie ok, to i klienci beda:)
A my forumki, wtedy rowniez o wszystkim sie dowiemy:)
Mnie tez nie zachwyciła Chata w Kłębowie ale poziom wypowiedzi osoby,która podpisuje się jako t h to jakaś antyreklama dworku chyba!!Żenujący...wygląda,jakby to napisała 12 letnia małolata.Ktoś z rodziny?Ludzie,jeśli Dworek jest naprawdę fajny,to będzie miał klientów.Po co wypisywać takie żenujące posty?
witam. bylam tam w piatek przed ta 18-tka co byla i widzialam osobiscie duza szynke w kuchni ktora miala byc serwowana w sobote na imprezie. rozmawialam z wlascicielami oni nie maja pojecia o forum jak im mowilam ze o nich pisza na forum to sie pytali gdzie pisza bo do nich nic nie przychodzi. oni nie maja zielonego pojecia o forum i pewnie czasu zeby na nim siedziec i pisac poniewaz duzo maja pracy jeszcze wykonczeniowej. ja mam rezerwacje na 2010 rok na wesele. pierwsze wesele ma byc we wrzesniu pod koniec dokladniej. moze wtedy bedzie cos wiecej wiadomo.
Fosilka mnie rowniez nie spodobala sie wypowiedz T H, ale czy wlasciciele faktycznie odwazyliby sie na takie nieuczciwe zagranie? Hmmm....byloby szkoda:(
A co do Chaty to moze i stoly faktycznie moglyby byc wieksze, zeby moc swobodnie poustawiac dania-dla mojej mamy jest to bardzo wazne. Jednak nie dajmy sie zwariowac T H, bo to nie jest najwazniejsze!
Podstawa na weselach jest jedzenie-jego ilosc i jakosc! A to akurat w Chacie jest sprawdzone!
Na korzysc Barwika przemawia sala (gabaryty, wyglad) i jej otoczenie, jednak to nie jest wyrocznia. Wyrocznia jest menu przynajmniej dla mnie, ale ludzie sa rozni.
Ps. 1 O krewetkach w Chacie nie slyszalam, wiec w Twoje informacje T H wkradlo sie ewidentnie jakies przeklamanie :)
Ps. 2 Dziwny jest T H Twoj atak na Chate...

Nie wiedziec czemu, ale wypowiedz "t h" pachnie mi autoreklama!

A wrecz jestem o tym przekonana!

Takie dzialania na poczatku dzialalnosci moga swiadczyc tylko o jednym - BRAK PROFESJONALIZMU!

Forumki nie sa naiwne, wiec Twoje slowa moga tylko przyniesc odwrotny skutek. Potencjalni klienci po prostu sie zraza, a tym samym Twoj plan marketingowy "t h" okaze sie wielkim niewypalem albo raczej "odbezpieczonym granatem w Twoich dloniach".
Nie wiem czemu, ale wypowiedzi " t h" pachna mi autoreklama... A wrecz jestem o tym przekonana!

Takie dzialania na samym poczatku dzialalnosci, nie swiadcza o niczym dobrym - brak profesjonalizmu?

Forumki nie naleza do osob naiwnych, wiec radze byc ostroznym "t h", bo Twoje slowa moga przyniesc odwrotny skutek. Potencjalni klienci zraza sie i nici z Twojego planu marketingowego, z reszta na bardzo niskim poziomie....S
A hata w klebowie morze sie umycz do dworku barwik i ini zwala z nug a jak niewierzyczie to jedzcze zobaczycz
bylam w sobote na iprerze z moim chlopakem dworku barwik i zwalil nas z nug jest bardzo ladnie nisz na zdjeczach trzeba to zobaczyc aby uwierzycz jak na piersza ipreze to jesteszmy zachwyceni durz parkingi staf altana wysoka szeroka napewno zmieszci 400 os durzy hol ladne krzesla i stoly ladna podloga ladne lazienki super jedzonko mila opsluga bardzo mili wlasciczele niespodzianka od wlasciceli byla na urodziny prezet sznka plonoca z kapusta przerzadzona ih kucharza i chemy tam zrobicz wesele swoje w przyslym roku jak bedzie wolne w maju parzdziernik lub poczekamy na wolny termin
i ja tez poprosze ;)
kalinka_p13@wp.pl
do góry