Widok

Dworek Barwik???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie drogie forumki,
czy ktoras z Was miala okazje ogladac Dworek Barwik we wsi Barwik?:)
Strona www wyglada bardzo ciekawie, ale moze to za sprawa tego, ze poki co sa na niej tylko wizualizacje sal:) Moze macie jakies zdjecia z realu?
Bylabym wdzieczna za kazde info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bardzo proszę !!
cinderellka@tlen.pl
niestety niemoge wkleic fotek - pojawia mi sie blokada antyspamowa.....

jak ktoś jest zainteresowany moge przesłać na adres mailowy

mój mail elakie@o2.pl
image
image
Panna

byłam wczoraj w Dworku Barwik i fakt bardzo ładne miejsce, elegancko urządzone i pewnie dlatego nie ma już prawie terminów na 2010 rok (sierpien i czerwiec zajęte w całości!!!!)

Małe sprostowanie do Twojej wypowiedzi pierwsza impreza to nie było wesele tylko 18-te urodziny na 60 osób a pokoje nie mają jeszcze ani mebli ani drzwi więc noclegi na razie nie są możliwe. Dworek ma być wykończony do końca sierpnia. A to boisko obok to nie kort tenisowy tylko wielofunkcyjne boisko sportowe

Właściciele bardzo mili poczęstowali mnie kawką i ciastem przygotowanym przez ich kucharki - jeśli miałabym oceniać potencjał kucharek po smaku ciasta to rewelacja - było przepyszne

Mam ten sam dylemat co Panna gdyż mam zarezerwowaną Chatę która jest bardzo ładna, ale w Dworku sa noclegi, których niestety w Chacie brakuje.

Jako potwierdzenie mojej wizyty w tym lokalu wstawiam kilka fotek
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hata w klebowie jest mala male stoly i jedonko robiom stylem szweckiego stolu i jakesz krewetki /A dworek barwik jest przepiepiektny obiektem i ladniejszy nisz na zdjeczah i maja durze stoly i wygodne krzesla i durzu stadart plac dla dziecz
ok .dzieki
http://forum.trojmiasto.pl/Chata-w-Keblowie-t59770.html?hl=chata#hl

http://www.chata-wejherowo.pl/pol/main.php

OWOCNEGO CZYTANIA:)
a jak oni sie tam cenia w tej chacie mozesz mi napisac? i na ile osob jest tam sala?
no to zycze owocnych obrad.
Chata w Kębłowie-równie ladny lokal z wieksza iloscia jedzenia proponowanego w menu+w cenie poprawin jest swiezy obiadek:)
Tak wiec koszty przemaiaja za Chata, ale architektura i otoczenia Barwika nas urzekla:)
Ciezki orzech do zgryzienia:)
a jaki jeszcze rozpatrujecie lokal?
to fajnie. to powazny wybor wiec lepiej sie zastanowic.
Wstepnie mamy rezerwacje na 22.05.2010, ale caly czas zastanawiamy sie, bo obecnie mamy juz podpisana umowe na inny lokal. Wieczorem pewnie zapadnie decyzja:]
tak napewno tez mozna sie dogadac zalezy jeszcze od ilosci gosci. ale tak jak piszesz oni zaczynaja i jeszcze dopracuja wszystko. a termin zarezerwowalas moze? jesli tak to na kiedy?
Faktycznie kwestia poprawin, a konkretnie cena za nie bez swiezego-nowego posilku troszke daje do myslenia. Jecnak wierze, ze jeszcze to sie zmieni. Jakby nie bylo wczoraj powiedziano nam, ze jeszcze sa na etapie dopracowywania oferty.
mysle ze troche z tym korkowym to przesadzaja ale tak jak napisalas sa elastyczni wiec moze sie da dogadac z nimi. no i za poprawiny uwazam ze jak za sama obsluge to kasuja duzo. mi o korkowym nic nie mowili jak bylam tylko poiwdzieli ze mozna wodke od nich brac a mozna miec swoja.
500zl, czyli tak jak w wiekszosci knajp:)
Chociaz sa tez takie kanjpy, ktory kasuja np 10 zl od osoby albo nawet od butelki-rozboj w baily dzien!!!

Sala jest autentycznie przepiekna-nadal nie moge wyjsc z podziwu:)

A co do cen to ma sie do wyboru menu:130, 150, 180/os. + 30 zl/os. poprawiny:)
a czy mowili cos wlasciciele o korkowym?
tak ja tez tak odebralam sale jak bylam tylko ze wtedy jeszcze nie byla skonczona wiec to co widzialas to pewnie bylo skonczone juz. jezeli bedzie dobre jedzonko i cenowo w miare tanio to beda mieli wziecie.
Up....zeby forumki dowiedzialy sie o tym bajkowym miejscu:)
"Bylam, widzialam i... padlam z wrazenia"

Dzisiaj wieczorem pojechalismy zobaczyc ten dworek i naprawde jest przepiekny! Sala potezna nawet do 300 os., a wykonczona z takim smakiem, ze az trudno to opisac! Kazdy detal jest jest przemyslany, brak tandety, wszystko z gornej polki! Pokoje bardzo, bardzo ladne. Nawet zaplecze kuchenne powala na kolana-tak jest wyposazone:)No i ta przestrzen dookola doskonale zaaranzowana-bajeczne miejsce! Ogromy potencjal do wykorzystania w zdjeciach plenerowych! Kort tenisowy, altana nie na byle jakim oczku wodnym, ale na slicznie zaaranzowanym stawiku, spory plac zabaw dla dzieci,potezny parking.
Jednym slowem - pieknie!!!

Naprawde POLECAM!!!
Aaaaa...i wlasciciele bardzo sympatyczni, a przede wszystkim elastyczni!!!:)

Ps. Wyrazy uznania dla projektantow!!!
teraz w sobote ma byc pierwsze wesele. wiec pewnie bedzie oddany.
do góry