Widok
Będę miała tam wesele w sierpniu, byłam kilkakrotnie żeby dokładnie obejrzeć i jestem bardzo zadowolona- nawet zimą wygląda przepięknie. Z resztą wystarczy rzucić okiem na galerię ich strony internetowej:)
Jeżeli chodzi o samą organizację to wszystko ma ręce i nogi:) Właściciele są przesympatyczni, wystrój sali w zasadzie dowolny( u mnie zajmie sie tym przyjaciółka), zero dodatkowych opłat, możliwość noclegu, ceny bardzo przystępne- jak na centrum, menu urozmaicone i jest możliwośc jego modyfikacji. Samo miejsce naprawdę robi wrażenie, warto przyjechać późnym popoludniem bo Dworek jest wtedy pięknie oświetlony.
Pozdrawiam!:)
Jeżeli chodzi o samą organizację to wszystko ma ręce i nogi:) Właściciele są przesympatyczni, wystrój sali w zasadzie dowolny( u mnie zajmie sie tym przyjaciółka), zero dodatkowych opłat, możliwość noclegu, ceny bardzo przystępne- jak na centrum, menu urozmaicone i jest możliwośc jego modyfikacji. Samo miejsce naprawdę robi wrażenie, warto przyjechać późnym popoludniem bo Dworek jest wtedy pięknie oświetlony.
Pozdrawiam!:)
Ja musiałam niestety zrezygnowac na poczatku z tego miejsca ze wzgledu na uczulenie na konie niektorych gosci na weselu ;/
co do sali podobała mi się, ale byly tam filary miedzy stołami (miedzy goscmi) :(
ale wiadomo kazdy ma inne potrzeby:) dla innych ten minus moze byc plusem bo za filarami mozna posadzic znajomych np:)
brak klimy no i dekoracja sali zwykła organzą od Pani za 400zł troche zwaliła mnie z nog.
Ale jedzenie mają dobre i jak akurat oglądałam salę to były ładne zapachy z kuchni:)
Desdemonko Dasz poźniej znac jak było:)
pozdrawiam
co do sali podobała mi się, ale byly tam filary miedzy stołami (miedzy goscmi) :(
ale wiadomo kazdy ma inne potrzeby:) dla innych ten minus moze byc plusem bo za filarami mozna posadzic znajomych np:)
brak klimy no i dekoracja sali zwykła organzą od Pani za 400zł troche zwaliła mnie z nog.
Ale jedzenie mają dobre i jak akurat oglądałam salę to były ładne zapachy z kuchni:)
Desdemonko Dasz poźniej znac jak było:)
pozdrawiam

My będziemy w Dworku organizować wesele:) Okolica ładna, właściciele bardzo uprzejmi i potrafią doradzić a sala po prostu boska - dużo miejsca i do tańca i na stoły:) O jedzeniu słyszałam, że pyszne,ale póki co nie mogę własnej opinii w tym zakresie wyrazić, bo jeszcze tam nie jadłam. Już nie mogę się doczekać...
Jasne, że dam znać. Będzie bajecznie bo to miejsce,
w którym nie może być inaczej:)
A z dekoracją to nieprawda bo panuje pełna dowolność, rozmawiałam z Panią Alicją i są w stanie zrealizować dowolną, zaproponowaną przez Ciebie koncepcję a jeśli chcesz to możesz zająć się tym sama lub zlecić komuś:). Z resztą oni są niesamowicie pomocni i mogę sobie spokojnie panikować przed ślubem, bo wiem że czuwa nad tym profesjonalistka:)
Z jedzeniem sie zgadzam, bo próbowałam sałatek i mało języka nie połknęłam:)
Pozdrawiam
w którym nie może być inaczej:)
A z dekoracją to nieprawda bo panuje pełna dowolność, rozmawiałam z Panią Alicją i są w stanie zrealizować dowolną, zaproponowaną przez Ciebie koncepcję a jeśli chcesz to możesz zająć się tym sama lub zlecić komuś:). Z resztą oni są niesamowicie pomocni i mogę sobie spokojnie panikować przed ślubem, bo wiem że czuwa nad tym profesjonalistka:)
Z jedzeniem sie zgadzam, bo próbowałam sałatek i mało języka nie połknęłam:)
Pozdrawiam
Nie ukrywam, że my stawiamy na DJ z racji ceny- zespoły od osoby liczą cenę. Poza tym z tych zespołów, co im się przyglądaliśmy to głos wokalisty pozostawiał wiele do życzenia... A jak nam jeden się podobał to chcięli 7 tys. a dla nas to zdecydowanie za dużo. Także DJ wchodzi w grę. Tylko jako, że czesto nawet nie mają do pokazania materiałów z prowadzonych wesel to ciężko jest wybrać w sumie oceniając samą osobowość...
Jeżeli chodzi o wystrój to mam ten luksus, że zajmie się tym moja przyjaciółka:) Chciałabym jasne zielenie- oliwka i seledynowy- w połączeniu z bielą i szampańskim, ewentualnie jasnym złotem, chociaż ku rozpaczy narzeczonego ona namawia mnie na liliowy:) polecam strony internetowe: weddingchannel.com i http://www.brides.com mnóstwo inspiracji począwszy od zaproszeń a na wystroju sali skończywszy.
Zaklepaliśmy Koktajl już jakis czas temu.
Zaklepaliśmy Koktajl już jakis czas temu.
Jeszcze nie wiem co na wierzch pewnie jakiś płaszczyk o ile znajdę w rozsądnej cenie. Myślałam też o jasnym futrze, sztucznym oczywiście. Buszowałam na razie po stronach internetowych i zastanawiam się czy możecie mi polecić jakieś okrycia w salonach ślubnych?
Jako że to listopad to suknia musi być z długim rękawem. Marzy mi się prosta, rozszerzana u dołu z małym trenem, dekoltem w łódkę i koronkowym tyłem. Albo też w stylu tal 50, długości 7/8....zastanawiam się tylko czy nie przemarznę w kostki:)
W ostateczności też, będę wdzięczna za numer do jakiejś kreatywnej krawcowej która zrobi i suknię i płaszczyk:)
Jako że to listopad to suknia musi być z długim rękawem. Marzy mi się prosta, rozszerzana u dołu z małym trenem, dekoltem w łódkę i koronkowym tyłem. Albo też w stylu tal 50, długości 7/8....zastanawiam się tylko czy nie przemarznę w kostki:)
W ostateczności też, będę wdzięczna za numer do jakiejś kreatywnej krawcowej która zrobi i suknię i płaszczyk:)
Witamy! Zespół KoKTaJL szczerze poleca Dworek Gościnny. Graliśmy tam w zeszłym roku i byliśmy bardzo mile zaskoczeni przepysznym "domowym" jedzieniem. Również obsługa była miła i niezawodna a właściciele wkładają dużo serca w swoją działalność.
Przy okazji pozdrawiamy i szczerze polecamy!
Zespół KoKTaJL ;)
Przy okazji pozdrawiamy i szczerze polecamy!
Zespół KoKTaJL ;)
Z muzycznym pozdrowieniem,
djNiKA & zespół D-STAR - ARTYSTYCZNA OPRAWA UROCZYSTOŚCI
https://www.planujemywesele.pl/31990-d-star
http://djnika.dje-wesele.pl/
djNiKA & zespół D-STAR - ARTYSTYCZNA OPRAWA UROCZYSTOŚCI
https://www.planujemywesele.pl/31990-d-star
http://djnika.dje-wesele.pl/
Dworek gościnny - niezły stosunek jakość / cena.
Bez szału ale przyzwoicie. Naprawdę miała obsługa w trakcie wesela.
Polecam nocled w Hotelu Lipce - dobra cena, najbliżej Dworku Gościnnego i niezłe zniżki dla większej ilości gości.
Minus to konczenie imprezy o 4 nad ranem, w wiekszości innych miejsc nie mają tego problemu ale w Dworku Gościnnym jest bariera nie do przejścia. I nie ważne czy jest 20 czy 30 osób na parkiecie.
Pani Alicja to bardzo miła osoba i robi piękne stroiki - bukieciki. Ręsztę spraw radzę dokładnie spisywać na papierze przed wpłaceniem zaliczki ;)
Co do reszty spraw nie ma co się rozpisywać - wesele się udało ;) podstawa to dobrzy goście polecam zapraszanie jak największej ilości znajomych ;)
Bez szału ale przyzwoicie. Naprawdę miała obsługa w trakcie wesela.
Polecam nocled w Hotelu Lipce - dobra cena, najbliżej Dworku Gościnnego i niezłe zniżki dla większej ilości gości.
Minus to konczenie imprezy o 4 nad ranem, w wiekszości innych miejsc nie mają tego problemu ale w Dworku Gościnnym jest bariera nie do przejścia. I nie ważne czy jest 20 czy 30 osób na parkiecie.
Pani Alicja to bardzo miła osoba i robi piękne stroiki - bukieciki. Ręsztę spraw radzę dokładnie spisywać na papierze przed wpłaceniem zaliczki ;)
Co do reszty spraw nie ma co się rozpisywać - wesele się udało ;) podstawa to dobrzy goście polecam zapraszanie jak największej ilości znajomych ;)