Widok

Dworek Gościnny

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Co sadzicie o tym miejscu na wesele??

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Będę miała tam wesele w sierpniu, byłam kilkakrotnie żeby dokładnie obejrzeć i jestem bardzo zadowolona- nawet zimą wygląda przepięknie. Z resztą wystarczy rzucić okiem na galerię ich strony internetowej:)
Jeżeli chodzi o samą organizację to wszystko ma ręce i nogi:) Właściciele są przesympatyczni, wystrój sali w zasadzie dowolny( u mnie zajmie sie tym przyjaciółka), zero dodatkowych opłat, możliwość noclegu, ceny bardzo przystępne- jak na centrum, menu urozmaicone i jest możliwośc jego modyfikacji. Samo miejsce naprawdę robi wrażenie, warto przyjechać późnym popoludniem bo Dworek jest wtedy pięknie oświetlony.
Pozdrawiam!:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja musiałam niestety zrezygnowac na poczatku z tego miejsca ze wzgledu na uczulenie na konie niektorych gosci na weselu ;/

co do sali podobała mi się, ale byly tam filary miedzy stołami (miedzy goscmi) :(
ale wiadomo kazdy ma inne potrzeby:) dla innych ten minus moze byc plusem bo za filarami mozna posadzic znajomych np:)

brak klimy no i dekoracja sali zwykła organzą od Pani za 400zł troche zwaliła mnie z nog.
Ale jedzenie mają dobre i jak akurat oglądałam salę to były ładne zapachy z kuchni:)

Desdemonko Dasz poźniej znac jak było:)

pozdrawiam

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Mała" "Madziulek" "Kati" wypowiadasz się pod trzema rożnymi nickami negatywnie o Dworku Gościnnym zdradza cie jednak to samo IP 83 11 46. Przestań proszę bo zgłoszę to do admina. Nieładnie. Oszukujesz nie tylko inne forumki ale źle promujesz inne weselniki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
poza tym niczego zle nie promuje tylko wyrazam swoja opinie :)

a chyba kazdy ma do tego prawo
My będziemy w Dworku organizować wesele:) Okolica ładna, właściciele bardzo uprzejmi i potrafią doradzić a sala po prostu boska - dużo miejsca i do tańca i na stoły:) O jedzeniu słyszałam, że pyszne,ale póki co nie mogę własnej opinii w tym zakresie wyrazić, bo jeszcze tam nie jadłam. Już nie mogę się doczekać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miałam wesele w Dworku 5 czerwca 2010. Było bajecznie, goście zachwyceni miejscem, ja organizacją :) Jedzenie wyśmienite czy można chcieć czegoś więcej??? :)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo cieszy mnie kolejna pozytywna wypowiedź na temat jedzenia w Dworku, z uwagi na to, że w przyszłym roku my będziemy tam mięli wesele:) super... bo widomo sala + jedzonko + dj sa niezbędni do udanej zabawy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jasne, że dam znać. Będzie bajecznie bo to miejsce,
w którym nie może być inaczej:)

A z dekoracją to nieprawda bo panuje pełna dowolność, rozmawiałam z Panią Alicją i są w stanie zrealizować dowolną, zaproponowaną przez Ciebie koncepcję a jeśli chcesz to możesz zająć się tym sama lub zlecić komuś:). Z resztą oni są niesamowicie pomocni i mogę sobie spokojnie panikować przed ślubem, bo wiem że czuwa nad tym profesjonalistka:)
Z jedzeniem sie zgadzam, bo próbowałam sałatek i mało języka nie połknęłam:)

Pozdrawiam
Dołączam do dworkowych Pań ;) Mamy tam wesele w listopadzie;) Sabi masz może gdzieś swoją relacje?
Dziewczyny, wiem że teraz wyskoczę trochę z innej beczki ale czy możecie powiedzieć kto u was wesele poprowadzi w dworku? Bo my jeszcze nie jestesmy zdecydowani... juz na kilku spotkaniach bylismy... ciezko jest tak wybrac..
Desdi a jak planujesz z wystrojem sali?
Ja zastanawiam się nad "Overtime", "Koktajlem "lub "Lepsi". Zresztą do końca tygodnia z moim mężczyzną musimy podjąć decyzje czy zespół czy dj. Trudna sprawa;)
Nie ukrywam, że my stawiamy na DJ z racji ceny- zespoły od osoby liczą cenę. Poza tym z tych zespołów, co im się przyglądaliśmy to głos wokalisty pozostawiał wiele do życzenia... A jak nam jeden się podobał to chcięli 7 tys. a dla nas to zdecydowanie za dużo. Także DJ wchodzi w grę. Tylko jako, że czesto nawet nie mają do pokazania materiałów z prowadzonych wesel to ciężko jest wybrać w sumie oceniając samą osobowość...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli chodzi o wystrój to mam ten luksus, że zajmie się tym moja przyjaciółka:) Chciałabym jasne zielenie- oliwka i seledynowy- w połączeniu z bielą i szampańskim, ewentualnie jasnym złotem, chociaż ku rozpaczy narzeczonego ona namawia mnie na liliowy:) polecam strony internetowe: weddingchannel.com i http://www.brides.com mnóstwo inspiracji począwszy od zaproszeń a na wystroju sali skończywszy.
Zaklepaliśmy Koktajl już jakis czas temu.
Fajnie, że macie wesele w listopadzie- przełamujecie schemat:):)
Podstawowe pytanie, które nasuwa się każdej kobiecie: Kamillko, jakie okrycie wierzchnie?:)
Kamilka, swojej relacji z wesela nie umieszczałam, może to i błąd :)
image
Jeszcze nie wiem co na wierzch pewnie jakiś płaszczyk o ile znajdę w rozsądnej cenie. Myślałam też o jasnym futrze, sztucznym oczywiście. Buszowałam na razie po stronach internetowych i zastanawiam się czy możecie mi polecić jakieś okrycia w salonach ślubnych?
Jako że to listopad to suknia musi być z długim rękawem. Marzy mi się prosta, rozszerzana u dołu z małym trenem, dekoltem w łódkę i koronkowym tyłem. Albo też w stylu tal 50, długości 7/8....zastanawiam się tylko czy nie przemarznę w kostki:)
W ostateczności też, będę wdzięczna za numer do jakiejś kreatywnej krawcowej która zrobi i suknię i płaszczyk:)
Witamy! Zespół KoKTaJL szczerze poleca Dworek Gościnny. Graliśmy tam w zeszłym roku i byliśmy bardzo mile zaskoczeni przepysznym "domowym" jedzieniem. Również obsługa była miła i niezawodna a właściciele wkładają dużo serca w swoją działalność.
Przy okazji pozdrawiamy i szczerze polecamy!

Zespół KoKTaJL ;)
Z muzycznym pozdrowieniem,
djNiKA & zespół D-STAR - ARTYSTYCZNA OPRAWA UROCZYSTOŚCI

https://www.planujemywesele.pl/31990-d-star
http://djnika.dje-wesele.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kto jeszcze w Dworku robi wesele?:)
mnie to miejsce nie powalilo ale ciesze sie ze wam sie podoba:)
Dworek gościnny - niezły stosunek jakość / cena.

Bez szału ale przyzwoicie. Naprawdę miała obsługa w trakcie wesela.
Polecam nocled w Hotelu Lipce - dobra cena, najbliżej Dworku Gościnnego i niezłe zniżki dla większej ilości gości.

Minus to konczenie imprezy o 4 nad ranem, w wiekszości innych miejsc nie mają tego problemu ale w Dworku Gościnnym jest bariera nie do przejścia. I nie ważne czy jest 20 czy 30 osób na parkiecie.

Pani Alicja to bardzo miła osoba i robi piękne stroiki - bukieciki. Ręsztę spraw radzę dokładnie spisywać na papierze przed wpłaceniem zaliczki ;)

Co do reszty spraw nie ma co się rozpisywać - wesele się udało ;) podstawa to dobrzy goście polecam zapraszanie jak największej ilości znajomych ;)

Inne tematy z forum Morena

Osiedle Synteza i Lema (8 odpowiedzi)

Osiedle Synteza i Lema powstają w ławo dostępnym miejscu Moreny - pomiędzy ulicami Piekarniczą a...

Rakoczego 17 (3 odpowiedzi)

Budynek powstanie w miejscu, które jest świetnie skomunikowane i pełne udogodnień dla...

Dobry mechanik - gdzie? (26 odpowiedzi)

Kto poleci dobrego naprawde dobrego mechanika a nie partacza i zciemniacza ktory naciaga z okolic...

do góry