Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
MAAAASAKRA -- NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty CENY OGROMNE, OBSŁUGA TRAGICZNA, JEDZENIE STARE I MROŻONE. BARDZO NIE MILI...
~MICHAEL
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 lutego 2015

SPA wątek zamknięty Do Osady przyjechałam za moją ukochana kosmetyczką Panią Agnieszką. Po raz...
~Lola
-

dodano: 8 listopada 2014

niedzielne bufety wątek zamknięty Dobra cena, dania świeże, smaczne, czesto bufety kojarza sie z "przegladem...
~aga
-

dodano: 28 października 2014

Wielkie rozczarowanie! wątek zamknięty Z wielką przykrością muszę przyznać, iż wygórowane ceny zupełnie nie...
~Liliana
-

dodano: 23 czerwca 2014

Beznadziejnie i drogo wątek zamknięty Organizowaliśmy komunię dziecka w tym roku. Jedzenie - nic nadzwyczajnego,...
~aliosza
-

dodano: 6 czerwca 2014

Bardzo przyjemnie wątek zamknięty Spędziłam tam swoje urodziny z mężem. Pani z recepcji dobrała dla mnie...
~Ewa
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 lutego 2013

super miejscie, dobre jedzenie wątek zamknięty Rewelacja.. super miejsce na spotkania rodzinne.Pyszne jedzenie bardzo mila i...
~lusia
-

dodano: 4 października 2012

Rewelacyjne miejsce !! wątek zamknięty Rewelacyjne miejscie super jedzenie i bardzo fajna obsługa. Czekajac na obiad...
~Karolina
-

dodano: 17 września 2012

. wątek zamknięty Jak by były zera albo punktacja ujemna, to z miłą chęcią bym dała, mimo iż...
~wściekła,niedoszła kklientka
-

dodano: 12 września 2012

Super kuchnia, świetne miejsce wątek zamknięty Zajechaliśmy z mężem w sumie nie przez przypadek bo znajomi robili w osadzie...
~Nina
-

dodano: 4 września 2012

Bardzo średnio, jak to w osadzie wątek zamknięty Trafiliśmy do tej hotelo - restauracji przez pomyłkę, mieliśmy dojechać do...
~adam
-

dodano: 14 sierpnia 2012

ciekawe miejsce blisko Trójmiasta wątek zamknięty ciekawa lokalizacja, czyste pokoje, miła obsługa, dobre jedzenie,
~Joanna schubert
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 czerwca 2012

warte polecenia wątek zamknięty Pokoje bardzo czyste,lazienki rowniez czysciutkie,bardzo spokojne...
~Teresa
-

dodano: 10 marca 2012

Super wątek zamknięty Korzystałam z oferty grouponu, szczerze trochę się obawiałam, ale pozytywnie...
~Jola z Bydgoszczy
-

dodano: 5 marca 2012

Gość - opinia wątek zamknięty Hotel bardzo przytulny, do plaży bliziutko. Ceny trochę wygórowane ale poza...
~Gość
-

dodano: 9 stycznia 2012

OBSŁUGA NA MEDAL - PANI EWO, SUPER BYŁO:) wątek zamknięty Wczoraj byłam z koleżanka na obiedzie, przeurocza pani ewa obsługiwała nas na...
~Anna
1

dodano: 5 listopada 2011

SYMPATYCZNE ZAKOŃCZENIE SPACERU RODZINNEGO wątek zamknięty Znajoma z pracy poleciła mi ten kompleks, jako miejsce w którym z pewnością...
~Kate
-

dodano: 8 listopada 2011

bardzo średnio wątek zamknięty Ściany z papieru, głośna impreza do 3 w nocy w restauracji, ogólnie tandeta...
~Artur
-

dodano: 2 listopada 2011

KLIMATYCZNIE wątek zamknięty Witam, Byłam ze znajomymi na kolacji. Bardzo nam się podobało, a przede...
~Kasia
-

dodano: 6 października 2011

DUŻA ZMIANA :) wątek zamknięty Znam Dworek Osada Wędrowca od dłuższego czasu i nie ukrywam pozytywnego...
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

21

wątków

do góry