Widok

Dyskretny pann +35 pozna dojrzałą kobietę.

Towarzyskie Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Cala tresc jak w tytule.Pozdrawiam zdecydowaną.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mondrala jednym słowem Antyspołeczny sie odzywa niepytany.

>A reszta świata przymknie oko na liczby, jeśli buzia ładna;)

Chyba ktoś tu lubi krągłości gdzie jeden cm krawieckie nie starcza do obmiaru kobiety :) Buzia??? Należy ruszyć swoją niespotykaną wyobraźnią.

>A że jesteś dla mnie o kilka dekad za wcześnie urodzona, to pozostaje Ci tylko wyobraźnia:p

Nie ma sie czym szczycić ,że pukasz juz do grobu. :) Skąd ta myśl... moze ja nie mam ochoty sobie wyobrażać.

Hmmm młodszego jeszcze nie miałam niż +35 ale na moje szczescie nie preferuje poznawania sie przez internet i mezczyzn na jedną noc. Zażartowałam sobie z was... Jestem zajęta. Strasznie szybko dajecie sie prowokować ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
>Całe 50 kg 84-60-85 brunetka 23 lata niebieskie oczy długie ciemne włosy :) moze byc ?

Dla Autora o kilka dekad za późno urodzona.
A reszta świata przymknie oko na liczby, jeśli buzia ładna;)

>Antyspołeczny jest płodny niczym Szekspir ale nie wiadomo czy oprócz tego gadania potrafi tez niezłe przedstawienie w łózku zainscenizowac

Na tym polega dyskrecja, by nie było wiadomo;)
A że jesteś dla mnie o kilka dekad za wcześnie urodzona, to pozostaje Ci tylko wyobraźnia:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie ma mowy o dyskrecji jesli dajesz sie prowokowac
i przechwalasz jakimi narzedziami (niby to!) zadowalasz
Antyspołeczny jest płodny niczym Szekspir ale nie wiadomo czy oprócz tego gadania potrafi tez niezłe przedstawienie w łózku zainscenizowac
jednako Dyskretny..jako niezaspokojona 50-tka musze ci powiedziec ,ze ni9e budzisz pożadania,bo
nie starasz sie w tym ,badz co badz podrywie,ani o forme ani o tresc ,ani o grmatyke
ja bynajmniej swieta w tym temacie i głównyum watku tez nie jestem
i sporo rozumiem

kłoc sie z klasa
a nie wytykasz braki innym a sam je masz
--------------------
wiesz co jest bardziej pociagajace dla dojrzałej kobiety u młodego faceta
własnie to,ze facet nie ma pewnosci siebie,nie mówi o tym chociaz kobieta to widzi,nie ma odwagi,nie przechwala sie
nie jest zmanierowany,-nie robi z siebie samca alfa na siłe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czemu?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niemorzebyć
Całe 50 kg 84-60-85 brunetka 23 lata niebieskie oczy długie ciemne włosy :) moze byc ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie konieczne.......;-)
I jest happy end :)
Aktualne.
Aktualne ? :)
"Nie wystarczy powiedzieć JESTEM, trzeba BYĆ!";)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Antyspoleczny.....JESTEŚ..??
To jeden z 4 moich ulubionych tematów, za miłością, szczęściem i bogiem:)
Ot ciekawski ;-p...szkoła wdrcia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale wiesz, bo próbowałaś?
A perwersyjność określa samo odebranie telefonu czy osoba, z którą się będziesz rozmawiać?
Może to trzeba być dzwoniącym by włączyć fetysz?;)
"Ostatnio słyszałem o badaniach (amerykańskich naukowców, a jakże:p), wg których 15% amerykanów odbiera telefon podczas stosunku:d
Wam też się zdarza?"
Aż tak perwersyjna nie jestem ;-p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
>"Dyskretny to człowiek taki, który dochowuje tajemnic i taktownie nie wnika w czyjeś prywatne sprawy,

W tym kontekście, to niezbyt dobra definicja. Wystarczyłoby napisać, że nie chlapie ozorem (sic!:d) na prawo i lewo o tym co robi i z kim.

Bo jakby nie patrzeć, chyba powinien trochę WNIKAĆ w prywatne sprawy:d Chyba, że robi w produkcji taśmowej zamiast manufakturze, że tak to oględnie ujmę:d

> nierzucający się w oczy, delikatny.:-)

Wciąż piszesz o zachowaniu czy opisujesz swoje "walory"?:p

>Aaa...to takie buty...no cóż kiedy ja lubię gadać przed i po a czasem w trakcie ;-)

Ale z kochankiem czy z mamą przez telefon?:d
Ostatnio słyszałem o badaniach (amerykańskich naukowców, a jakże:p), wg których 15% amerykanów odbiera telefon podczas stosunku:d
Wam też się zdarza?
*wdr
Chcialbys.....co.:-D.............(Nie dla psa kielbasa)
:-p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Dyskretny

Ciągle nic, zaraz nam tu eksplodujesz :P
K.a.
Aaa...to takie buty...no cóż kiedy ja lubię gadać przed i po a czasem w trakcie ;-)...nie dla mnie dyskretny kochanek ;-)