Widok
Dyskretny kochanku taka rada od dojrzałej ale szczęśliwie zajętej kobiety. Poza sprawnością fizyczną języka i innej części ciała ( to w zasadzie potrafi każdy facet) cenimy przede wszystkim intelekt i poczucie humoru (nie każdy facet jest tymi cechami obdarzony). Trzeba wszak o czymś rozmawiać przed i po ;-p
>Rynsztokowy dialog. Żenujące.
Dał się świeżak podejść:d
A język, jak sam się przechwala, ma wyćwiczony w czymś innym niż elokwencja;)
>Dziwię się bardzo że Admin toleruje rozmowy na takim poziomie.
To nie pierwszy wątek w ciągu kilku dni, gdzie słownictwo znacząco wykracza poza tolerowaną wymianę "uprzejmości" - a admin nic. Nawet wspomniałem o tym w jego wątku, ale pewnie nie czyta:d
Dał się świeżak podejść:d
A język, jak sam się przechwala, ma wyćwiczony w czymś innym niż elokwencja;)
>Dziwię się bardzo że Admin toleruje rozmowy na takim poziomie.
To nie pierwszy wątek w ciągu kilku dni, gdzie słownictwo znacząco wykracza poza tolerowaną wymianę "uprzejmości" - a admin nic. Nawet wspomniałem o tym w jego wątku, ale pewnie nie czyta:d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
>Dalej...Czym spbie zasłużylem,ze taki gisc jak Antyspoleczny zawital..
W takiś to zacny tytuł ułożył słowa, że po wielu księżycach nieprzespanych nocy rozmyślania o wyniku, przyszedłem po prośbie, by mi objawiono odpowiedź:)
Choć chyba poziom tutejszej agresji nie jest jej wart.
W takiś to zacny tytuł ułożył słowa, że po wielu księżycach nieprzespanych nocy rozmyślania o wyniku, przyszedłem po prośbie, by mi objawiono odpowiedź:)
Choć chyba poziom tutejszej agresji nie jest jej wart.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"