Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mila - ocena Z całego serca polecamy firmę Floormos i Pana Dariusza! Rzadko spotyka się...
~Mila
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 15 maja 2025

Paweł - ocena Skorzystałem z usługi wylewki samopoziomującej oraz ukladania paneli. Usługa...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 15 maja 2025

Szkoła "Niedźwiednik" - ocena Serdecznie polecam firmę FloorMos. Pełen profesjonalizm, doradztwo,...
~Szkoła "Niedźwiednik"
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 26 lutego 2025

Przedszkole 17 w Elblągu - ocena Firma Decolan z Gdańska , wykonała usługę położenia podłogi -wykładziny PCV w...
~Przedszkole 17 w Elblągu
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 6 lutego 2025

Mateusz - ocena Firma godna polecenia, współpraca na wysokim poziomie.
~Mateusz
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 28 listopada 2024

SP52 gdańsk - ocena Usługi świadczone przez firmę FloorMos są na najwyższym poziomie, co widać...
~SP52 gdańsk
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 31 lipca 2024

SP55 - ocena Mieliśmy przyjemność skorzystać z usług firmy przy remoncie sal i jesteśmy...
~SP55
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 23 października 2024

Jacek P - ocena 3 lipca Pan Jarek instalował listwy przypodłogowe. Super fachowiec, bardzo...
~Jacek P
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 5 lipca 2024

Monika - ocena Prawdziwi specjaliści w swojej branży. Zamawialiśmy wykładzinę dywanową na...
~Monika
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 października 2023

Bożena - opinia polecam, polecam i jeszcze raz polecam. W ciągu ostatnich trzech lat...
~Bożena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 sierpnia 2023

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Wszystko zgodne z opisem, szybka i profesjonalna wysyłka. Polecam w 100%
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 24 stycznia 2022

Krzysztof Szymański - opinia wątek zamknięty Firma godna polecenia, terminowo, odpowiedzialnie i w dobrej cenie.
~Krzysztof Szymański
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 27 stycznia 2021

Łukasz - opinia wątek zamknięty Bardzo solidna firma, materiały wysokiej jakości, sympatyczni panowie którzy...
~Łukasz
-

dodano: 2 grudnia 2020

Ela - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm Inne firmy powinny się uczyć
~Ela
-

dodano: 8 września 2020

Arla_89 - opinia wątek zamknięty Świetna obsługa, panowie bardzo konkretni, znający się na rzeczy, można się...
~Arla_89
-

dodano: 12 sierpnia 2020

Weronika W - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam salon, byłam mile zaskoczona podejściem do klienta. Trafiłam...
~Weronika W
-

dodano: 29 lipca 2020

Joanna - opinia wątek zamknięty Świetnej jakości wykładziny, bardzo profesjonalna obsługa - zarówno w...
~Joanna
-

dodano: 23 lipca 2020

Marcin - opinia wątek zamknięty Potrzebowałem na szybko zniwelować wady posadzki przed położeniem podłogi...
~Marcin
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 czerwca 2020

Maka - opinia wątek zamknięty Potrzebowałam małego kawałka wykładziny dywanowej 0,6x2m "na wczoraj" (wnęka...
~Maka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 czerwca 2020

Beata i Konrad - opinia wątek zamknięty Od początku współpraca była na bardzo wysokim poziomie. Przede wszystkim...
~Beata i Konrad
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 maja 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
131

99

wątków

do góry