Widok

Dziadziuszko Rafał

witam, mam pytanko czy ktoś może wie w jaki sposób można się skontaktować z dr hab. med. Rafałem Dziadziuszko i czy ktoś może ma jakieś opinie na jego temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinie pod jakim względem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
czy wiecie może o konsultacjach u tego dr? czy są możliwe jeśli tak to gdzie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam,
kilka lat temu ten lekarz prowadził mojego tate. świetny specjalista, fantastyczny człowiek z ogromnym sercem, wiedzą, naprawde polecam.
wtedy przyjmował na konsultacjach tylko w akademii medycznej. koło radiologii, radioterapii. a jak teraz to nie wiem i obym sie nie musiala dowiadywać :)
mozesz napisac maila rafald@gumed.edu.pl

Podniosę pytanie. Jak skontaktować się z panem doktorem? Jak umówić się na wizytę prywatną? Bardzo, bardzo proszę o jakąś wskazówkę...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dr przyjmuje na GUMed. Z tego co się orientuję, to nie przyjmuje prywatnie. Moja siostra leczyła się u niego i była BARDZO zadowolona z opieki.

Inne tematy z forum Zdrowie

Implanty zębów (70 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

lek bez recepty na infekcje pochwy (107 odpowiedzi)

doradźcie jaki lek można kupić bez recepty na infekcje pochwy, wizytę mam dopiero za tydzień, a...

Powiększanie piersi tabletkami Perfect Bust (7 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam sprawić sobie tabletki Perfect bust. Aktualnie jestem po 3 tygodniach...

do góry