Widok

Dzieci Innego Boga

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Dzieci Innego Boga.
Dzieci Innego Boga
Dzikistyl Company

Spektakl "Dzieci innego Boga" to historie młodych ludzi. Rozmaite podejścia do życia, różne wartości, własne fanaberie, chęć zmian, a czasem po prostu przypadek, determinują ich losy. Przedstawicielami tej grupy są ludzie, którym pasja pomaga w realizacji marzeń i zainteresowań, ale nie wszystkim się to udaje... Część pozostaje w martwym punkcie, tam, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieci Innego Boga

Dzieci Innego Boga Dzikistyl Company Spektakl "Dzieci innego Boga" to historie młodych ludzi. Rozmaite podejścia do życia, różne wartości, własne fanaberie, chęć zmian, a czasem po prostu przypadek, determinują ich losy. Przedstawicielami tej grupy są ludzie, którym pasja pomaga w realizacji marzeń i zainteresowań, ale nie wszystkim się to udaje... Część pozostaje w martwym punkcie, tam, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście ocena 5

Zapomniałam o ocenie :)

Rewelacja

Widziałam spektakl i uważam że to jeden z najlepszych baletów jakie widziałam. Ekspresja, świeżość, wspaniałe synchrony i podnoszenia, technika na najwyższym poziomie. Powinni występować na wielkiej scenie.
Brakuje w Polsce takiej jakości.
Brawo!!!!!!!!!

POLECAM!

Absolutnie warto zobaczyć!!!!

znowu graja!

to najlepszy spektakl jaki widziałam , polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

niezapomniane wrażenia

Spektakl rewlacyjny,polecam.

jeżeli ktoś by się rozmyślił i jednak nie wybierał się na dziki styl Company,to ja z ogromną chęcią odkupię bilet. 513 865 318

Dzieci Innego Boga

Dzieci Innego Boga Dzikistyl Company Spektakl "Dzieci innego Boga" to historie młodych ludzi. Rozmaite podejścia do życia, różne wartości, własne fanaberie, chęć zmian, a czasem po prostu przypadek, determinują ich losy. Przedstawicielami tej grupy są ludzie, którym pasja pomaga w realizacji marzeń i zainteresowań, ale nie wszystkim się to udaje... Część pozostaje w martwym punkcie, tam, ...
Przejdź do spektaklu.
do góry