Widok

Dzieci z Bullerbyn

Dzieci z Bullerbyn Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Dzieci z Bullerbyn.
Astrid LINDGREN Szwedzka pisarka, autorka licznych książek dla dzieci i młodzieży. Zadebiutowała w 1944 r. utworem ZWIERZENIA BRITT-MARII. Sukces zapewnił jej cykl książek o zabawnej piegowatej dziewczynce PIPI LANGSTRUMP oraz realistyczno-fantastyczne opowieści NILS PALUSZEK i KARLSON Z DACHU. Najbardziej jednak sławę A.Lindgren ugruntowały DZIECI Z BULLERBYN - utwór przetłumaczony na ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzieci (*)

DZIECI Z BULLERBYN TO SUPER SPEKTALK TEATRALNY
CZYTAŁAM NAWET KSIĄŻKE DZIECI Z BULLERBYN.
TO JEST MOJA OPINIA.CZEŚĆ!

bullerbyn

CZEŚĆ TO JESZCZE RAZ JA MONIKA MARCIŃSKA
CHCIAŁAM DODAĆ JESZCZE JEDNĄ OPINIE NA TEMAT TEJ KSIĄŻKI I TEGO SPEKTAKLU.
DZIECI Z BULLERBYN TO BARDZO ALE TO BARDZO ŁADNA BAJKA KTÓRA OPOWIADA JAGBY O PRAWDZIWYM ŻYCIU
JUŻ SIEDMIU DZIECI. TE SIUDME DZIECKO JAK ZA PEWNIE WIECIE TO SIOSTRZYCZKA OLLEGO.
WIĘCEJ OPINI NA TEN TEMAT JUŻ CHYBA NIE BĘDE PISAĆ
ALE CHCIAŁAM JESZCZE NAPISAĆ ŻE MAM 9 LAT.
CZEŚĆ!

super bjest ksiazka dzieci z bullerbyn

najlepsza ksiazka to dzieci z bullerbyn

najlepsza ksiazka na swiecie to dzieci z bulerbyn super jest ta ksiazka super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czesc.

dzieci z bulerbyn sa dla mnie najlepsza ksiazka na swiecie a dla was? odpowic ie super jest ta ksiazka czesc ..............pa to ja erwin

ery

tesz mam 9lat

najlepsza ksiazka na swiecie to dzieci z bulerbyn super jest ta ksiazka super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czesc.

dzieci z bulerbyn sa dla mnie najlepsza ksiazka na swiecie a dla was? odpowic ie super jest ta ksiazka czesc ..............pa to ja erwin

Super! Najlepsza jest Lissa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super! Najlepsza jest Lissa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prośba do zaznajomionych z lekturą

Jedna z przygód dzieci z Bullerbyn wiąże się z kupieniem "czegoś", o czym wprawdzie wszyscy śpiewali przez całą drogę do sklepu, ale o czym w końcu zapomnieli. Co to było?

jestescie ok

LASKA

to spoko luktura!!!!!!!!!!! widzialam takze film.zdecydowanie film nie rowna sie do lektury! lecz nie chodzi mi o film tylko oSTRESZCZENIE TEJ LEKTURY!

Witam dzieci z Bullerbyn!?

Wasza książka mnie bardzo zaciekawiła iteraz ją czytam

o astird

uwielbiam astird lindgren.ostatnio w 3 klasie była to moja lektura . w koleżankach ABC pisze-"twoja ulubiona książka?" ja piszę-"dzieci z bullerbyn."póżniej takie pytanie-"twoja ulubiona pisarka?" ja piszę-"astird lindgren." w ogóle lubię Szwecję.a co do spektaklu,to był znakomity!!!!

TA KSIAKA JEST SUPEROWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

super książka

Lepszej nie widziałam czytałam ją kilka razy i za każdym razem tak samo mnie wciągała!!!

Kocham Tą książkę!

Ta książka jest bardzo ciekawa i wciągającą! To moja najlepsza książka którą czytałam! Bardzo mi się podoba! Jest wspaniała chętnie przeczytałabym ją jeszcze raz! Opowiada o dzieciństwie i zabawie! Pozdrawiam!

wielkabeznadzieja

to było dla dzieciochów ktore ledwie wyszły z pieluch

BLEEE

BEEEEZNADZIEJA. najgorsza ksiazka jaka kiedykolwiek czytalam.
HARRY POTTER TO JEST COS

bardzo nudna ksiażka

Inne tematy z forum Kultura

Producenci (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Producenci . Sprzedaż biletów na wrześniową premierę ruszy już w lutym....

do góry