Widok
Dziekuję tej Kancelarii
nie wiem z jaka firma panstwo którzy piszą złe opinie wspołpracowali ale własnie kancelaria Solace nie namawia nikogo do zawierania ugód z TU wrecz przeciwnie...mi znacząco odradzali podpiswanie czegokolwiek bo pozniej nie mogłabym sie o nic wiecej roscic.Wszystkie dokumenty które moglam wydobyc to wydobyłam a resztę pomogli mi z kancelarii
Solace to swietni fachowcy, ktorzy mnie i moim znajomym załatwili nie małe odszkodowania a niestety prawda jest taka ze nikt z nas nie załatwiłby soebie niczego sam.cały czas bylam w kontakcie z moim doradcą i panią z kancelarii. Zadna tez firma, instytucja czy lekarze nie robia i nie daja nic za darmo wiec czego panstwo oczekują???!!!
oczerniacie nie majac zadnych podstaw a obrywa sie super firmie!!!
maja własnych prawnikow, kancelarie .Gdzie indziej biorą niby 12% a potem sie okazuje ze ludzie dostaja wezwania do zapłaty za jakies porady prawne, lekarzy i inne bzdury...na takich dopiero mzna sie przejechac!!!
jeszcze raz dziekuje,w razie pomocy moge podac moj numer
oddalismy kancelarii od 18 do 20 procent
Solace to swietni fachowcy, ktorzy mnie i moim znajomym załatwili nie małe odszkodowania a niestety prawda jest taka ze nikt z nas nie załatwiłby soebie niczego sam.cały czas bylam w kontakcie z moim doradcą i panią z kancelarii. Zadna tez firma, instytucja czy lekarze nie robia i nie daja nic za darmo wiec czego panstwo oczekują???!!!
oczerniacie nie majac zadnych podstaw a obrywa sie super firmie!!!
maja własnych prawnikow, kancelarie .Gdzie indziej biorą niby 12% a potem sie okazuje ze ludzie dostaja wezwania do zapłaty za jakies porady prawne, lekarzy i inne bzdury...na takich dopiero mzna sie przejechac!!!
jeszcze raz dziekuje,w razie pomocy moge podac moj numer
oddalismy kancelarii od 18 do 20 procent
Moja ocena
Solace
kategoria: Odszkodowania
oferta: 6
jakość usług: 5
skuteczność: 5
ocena ogólna: 5
przystępność cen: 5
5.2
* maksymalna ocena 6