Dzieki Pani Dr. Ewie Gross mam wspanialego 10 letniego synka. Majac niedoczynnosc tarczycy i chorobe Graves-Basedowa w czasie ciazy bardzo balam sie o urodzenie zdrowego dziecka. Pani Dr Gross prowadzila moje leczenie podczas ciazy i po porodzie. Dzieki jej wiedzy i wspanialej opiece ktora otrzymalam, dizisiaj mam madrego 10 latka ktory jest najlepszy w klasie i sam buduje roboty. To nie byl cud tylko doswiadczenie i wspaniala opieka i wspolpraca Pani doktor z ginekologiem.

Jestem im bardzo wdzieczna do konca zycia. Obecnie mieszkam w USA i planuje nastepne dziecko. Wybieram sie do Polski z wizyta i mam zamiar skonsultowac sie z Dr. Gross ponownie. Ja ufam tylko jej, mam na to zywy i zdrowy dowod w domu.
Niestety zaufalam amerykanskim lekarzom zniszczono mi nadaktywna tarczyce radioaktywnym jodem. Dawka byla za duza i teraz mam bardzo duza niedoczynnosc, z ktora nie moga sobie lekarze farmakologicznie poradzic. Dlatego jedyna nadzieja dla mnie jest znowu Dr. Gross, ktora serdecznie polecam i pozdrawiam, jeszcze raz dziekujac za wszystko co zrobila dla mnie i mojej rodziny.