Widok
Dzielnica Obłuże - prośba o opinię
Mieszkam w Gdańsku południe. Kupiłem tutaj parę lat temu kawalerkę za gotówkę. Rozważam przeprowadzkę na 2x większe mieszkanie w okolicach Podgórskiej/Sucharskiego. Zastanawiają mnie jednak ceny...tutaj za moje mieszkanie małe spokojnie mam kupca za minimum 320.000 a za mieszkanie 60 m2 na ww. ulicach można już kupić za max 400.000..???To miałbym tyle żeby dołożyć w sumie na już.Czy jest mi ktoś w stanie odpowiedzieć w skrócie czemu tam jest tak tanio?Ja jestem oryginalnie z gdyni ale Obłuża aż taknie znam. Jaki jest powód tego typu rzeczy można zarobić w zęby czy bloki się walą?
Słyszałem o korkach dodam tylko że pracuje 100 procent zdalnie z domu i potrzebuje większy metraż na pokój pracowy.Wymagania? Centralne ogrzewanie i żabka blisko żeby moża było kupić piwo. Nada się czy są tam inne jakieś haczyki?
Słyszałem o korkach dodam tylko że pracuje 100 procent zdalnie z domu i potrzebuje większy metraż na pokój pracowy.Wymagania? Centralne ogrzewanie i żabka blisko żeby moża było kupić piwo. Nada się czy są tam inne jakieś haczyki?
40 lat mieszkalam na obluzu calkiem blisko suchara...a teraz mieszkam na pogórzu trochę dalej, korki byly i zawsze będą, a teraz troche przebudowa ma miejsce w tej okolicy. co na pewno trochę sie poprawi...a na twoje wymogi...polecam....okolica tez calkiem spoko...żadnych patoli typu zamenhofa...... to tam nie ma :)