Widok

Dziemiany i okolice - gdzie można zjeść dobry obiad?

Jak w temacie.

Gdzie śmiało można jechać całą rodziną na obiad (przed sezonem)? Żeby nie dostać starych mrożonek?
Tylko świeży i smaczny obiad?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko pizzeria Corleone w Dziemianach:) jesteśmy stalymi bywalcami:) oprócz pizzy mają smaczne dania obiadowe. Polecam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki :) o tej pizzeri słyszałam już od Pani, u której będziemy wynajmować domek ;) i byłam na ich stronie :)
Faktycznie takie dobre, świeże jedzenie?

Może jeszcze jakaś sprawdzona miejscówka?
Najlepsze:) jesteśmy tam często :) i powiem, że nie ma takiej dobrej pizzy nigdzie w Gdyni:) udanego wypoczynku i pozdrawiam z Dziemian:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kwiatek polecisz coś jeszcze poza pizzą? Dobry jest ten deser wiśniowy? A carbonara?
My jedziemy tam w połowie przyszłego tygodnia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hop :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A pojedzcie kilka kilometrów dalej, do Brus. Masz tam pizzerie "Pablo". Zarówno pizza, jak i dania obiadowe są dobre :-)
A pojedzcie kilka kilometrów dalej, do Brus. Masz tam pizzerie "Pablo". Zarówno pizza, jak i dania obiadowe są dobre :-)
Agusia jaką agroturystykę wybrałaś ? zy tam w okolicach dziemian jest jakieś czyste jeziorko?
Dzięki Buba :) zaraz popatrzę gdzie to dokładnie jest :)

Domki jakieś 100m od jeziora :)
Ponoć czyste, z plażą strzeżoną i zjeżdżalnią.

W końcu bez zwierzątek ;) ale z placem zabaw dla dzieci :) http://wakacjenakaszubach.pl

Dziewczyny czy tam gdzieś jest bankomat?
a cena taka jak na stronie 160 zł czy da się coś jeszcze utargować jest minimalna ilość dób?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jak z ilością dób w sezonie. My teraz jedziemy na dwie doby. Płacimy tak jak jest napisane na stronie. Ale będzie nas 4 dorosłych i 3 dzieci w domku ;) nie próbowałam się targować więc nie wiem czy się da :)
W każdym razie możemy być wcześniej, a wyjechać później - bez trzymania się dób hotelowych ;)

Właścicielka bardzo sympatyczna - jeśli masz jakieś pytania, zadzwoń śmiało :)
Tak w Dziemianach jest bankomat - koło gminnego centrum informacji turystycznej
w końcu jeden obiad był w Pablo w Brusach :] a drugi (już wracajac do Gdańska) zjedliśmy w Jurandzie w Egiertowie ;) (przed Wielkanoca była tam Magda Gessler z Kuchennymi Rewolucjami)

pierwszego dnia obiad nam wypadł, bo znajomi dojechali dopiero na 19 ;) gdybyśmy wiedzieli, że będą tak późno podjechalibyśmy do Corleone(znaleźliśmy przez przypadek szukając "naszych" domków), a tak byliśmy "na przywiezionych bułkach" ;)
podbijam :) może odkryliście jakieś nowe, warte polecenia bary, restauracje w tamtych okolicach?

Jak już jadę na urlop, to chciałabym odpocząć od garów ;)
Jedliśmy w Carleone będąc przejazdem w Dziemianach. Czekaliśmy na posiłek godzinę, a potem otrzymaliśmy pomylone danie. Bez przeprosin zasugerowano aby już zjeść co otrzymaliśmy. Słaba obsługa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może trochę z innej beczki-pan Patryk Wirkus z Dziemian- ostrzegam przed tym oszustem (firma remontowo budowlana)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam.

Pyszne pstrągi w Restauracji Aga w Mylofie/Zaporze.

Smaczne jadło zamknięte ale znów ma być otwarte, trwa remont.

O Borowej c*otce słyszałam złe opinie.

Przystanek łosoś - spalony.

Gdzie tu można zjeść dobry obiad?

Inne tematy z forum Podróże

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

do góry