Widok

Dzień Babci!

Składamy życzenia, a co - Babcia też ma internet!

Kochana Babciu Lusiu - dużo zdrowia i radości i chęci na spacery z nami w parkach i na plaży życzą wnuki - Ada i Marek! Całusy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
wdr - w sumie, to nie wypada rozmawiać na takie tematy w wątku z okazji Dnia Babci no ale liczę na wybaczenie... ;)

Cóż, ja mogę mówić jedynie teoretycznie ;D
W seksie dużą rolę odrywa mózg. Właściwie wszystko dzieje się w mózgu. Jak skupić się, jak masz do zaspokojenia kilka osób? Bądź też kilka osób Ciebie zaspokaja? Udany seks polega na tym aby dawać i brać. Trzeba wyczuć partnera, podążać za jego wskazówkami. Jak to zrobić jak masz kilka osób w tym kotle?
Dla mnie to po prostu niewykonalne. To nie jest seks, tylko zwykła kopulacja.

Poza tym, jeżeli chodzi o kobiety, to dochodzi jeszcze emocjonalność, która zazwyczaj u wielu kobiet jest silna. Seks z kilkoma paniami, może powodować zazdrość jednej o drugą. Do tego dochodzi porównywanie się, poczucie niezaspokojenia, chęć bycia liderką itd.

Oczywiście pisząc to, pomijam osoby, które lubią eksperymenty, uwielbiają dewiacje i innego rodzaju zabawy ;D

Niesamowite też jest to, że w opinii społecznej, jak facet sypia z kilkoma kobietami jednocześnie, to uznawany jest za super gościa i jest to dla niego mega przyjemne. A jak kobieta uprawia seks z kilkoma facetami, to jest traktowana jak szmata i przedmiot dla zaspokojenia potrzeb facetów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moi dziadkowie też nie żyją niestety:-( w imieniu moich dzieci, życzę ich dziadkom dużo zdrowia:-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo mi brakuje moich Dziadków...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesteś niemiły w stopniu złośliwym :)
Babciom wszystkiego najlepszego , ale na pewno Babcie by wolały , a byście ruszyli tyłki i je odwiedzili lub chociaż zadzwonili jak to pierwsze jest niemożliwe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Babciu marysiu dużo zdrówka i uśmiechu:)kochamy!!!
Kochana babciu MARYSIU życzymy duuuużo zdrowia i uśmiechu :))KOCHAMY!!!
Nie zaburzając treści założonego wątku, mojej Babci, w dniu Jej święta, życzę dużo zdrowia i sił :)))
@k.a.:

stare, ale jare :D
i dialog synka z matką
- mamusiu, dlaczego ja nie znam mojego tatusia?
- dziecko, ty się ciesz, że nie szczekasz - taka była impreza...
;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jutro Ci odpowiem, bo spać mi się chce :)
Dobranoc.
"A tam, seks grupowy w ogóle jest dziwny...ale niesamowite jest to, jak bardzo to kręci facetów ;p"

A co cię w nim tak "zadziwiło" jeśli to nie tajemnica ?

P.S. przypomniał mi się ....

Rozmowa chłopaka z dziewczyną:
- Ilu miałaś partnerów seksualnych przede mną ?
- Trzech... A nie, dziewięciu. Przypomniała mi się jeszcze jedna sytuacja.
sex grupowy - taki ukryty homoseksualizm ;)
k.a. - diametralnie?! ;)

wdr

Szanująca się kobieta to absolutnie nie jest synonim singielki.

Połączyłeś dwa tematy. Ja w ogóle nie uznaje przygodnego seksu, więc dla mnie żadna nie będzie się szanowała. No już tak mam i wiem, że wiele osób oburza się na takie podejście.

A tam, seks grupowy w ogóle jest dziwny...ale niesamowite jest to, jak bardzo to kręci facetów ;p
@pontiac
Zawsze wydawało mi się że układ 3+1 jest bardziej przyjemny dla tej 3.

No właśnie tobie się tylko "wydaje" ja tam zawsze wybrał kombinację 1 i 3 panienki niż odwrotnie , a do tego jak to mówią wierzący "nie daj boże" byłbym 3 w kolejce. :P
ponti :) jak szanująca, to zmienia postać rzeczy :)
ale nie chodzi mi na raz....

co oznacza zwrot " szanująca się kobieta " (singielka)

która jest bardziej się szanująca , ta która stwierdzi eee z tym moim nowym adoratorem było słabo....

....dziś pewnie też tak będzie....

czy

....dziś zaspokoję swoje potrzeby jadę do klubu zaszaleć.
Słyszę, ale własnym uszom/oczom nie wierze! ;)
@ponti:

Nie dosłyszysz? ;]
wdr - jak masz zdolnego faceta, który słucha, to Ci więcej nie potrzeba.

Zawsze wydawało mi się że układ 3+1 jest bardziej przyjemny dla tej 3. Panie, które biorą udział w takich igraszkach, z reguły miny mają raczej niewyraźne. Ale cóż ja mogę wiedzieć o życiu.....;)

>Po odpowiedniej adaptacji.. każda.

Słucham?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry