Widok

Dzień Babci!

Składamy życzenia, a co - Babcia też ma internet!

Kochana Babciu Lusiu - dużo zdrowia i radości i chęci na spacery z nami w parkach i na plaży życzą wnuki - Ada i Marek! Całusy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A kiedy jest Dzień Starej Panny ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
C H. A M z ciebie!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Och jurek przepraszam że uraziłem twoje uczucia ;D nie martw się gdzieś na świecie na pewno czeka na ciebie twój Justin.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
oooo ja ;] w poszukiwaniu odpowiedzi trafiłem na to : http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Stara_panna

vi ja tam nie wiem , ale wg tej definicji możesz mieć genetyczne obciążenie i w przyszłości zostać starą panną ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z ciekawości sprawdziłam, jeżeli stara panna to singielka, to wychodzi na to, iż 15 albo 25 luty. Stara panna to brzydkie określenie i jakoś tak negatywnie się kojarzy. Powinno już odejść do lamusa.

No nie, myślałam, że Ty jakiś temat do rozmowy zaczynasz, a Ty dalej po biednej Vi jedziesz...wstydź się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mówi się stara panna tylko singielka, mój drogi :) A dzień singla jest obchodzony 15 lutego, takie info znalazłam ;)

A do opisu, którego link łaskawie zamieściłeś, jeszcze mi daleko. Ale uprzedzam z góry, fotki nie zamieszczę ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Rodzina Wdr'a znowu śpi i chłopak się nudzi ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety nie dość że chm z ciebie to jeszcze i prostak, idź do żony a nie na necie siedzisz bo zostaniesz starym zgnusnialym tetrykiem! Nie ty juz nim się stałeś prosty człowieku!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bo z takim facetem to tylko udawać że się śpi!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
> Stara panna to brzydkie określenie i jakoś tak negatywnie się kojarzy. Powinno już odejść do lamusa.

A niby dlaczego?
Czym "singielka" jest lepsza? Bo to niby z wyboru, czy dlatego, że z angielskiego i bardziej trendy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Heh, ja myślę, że to nie nuda ;)

No dobra, ale może uda się zrobić z tego jakąś dyskusję.

Bycie singlem w dzisiejszych czasach, lepsze niż trwały związek - czy gorsze? Są jakieś korzyści? Są jakieś obawy, może strach? Czy wręcz przeciwnie, ulga i rozkoszowanie się wolnością? Jak myślicie?
....w ostatnim etapie może stać się członkinią Ruchu Moherowych Beretów. ;D

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Moherowe_berety

Vi to naprawdę przez przypadek , jeszcze doczytałem w innym miejscu że kandydatki na starą pannę kupują sobie kota/y ;]

Także UWAŻAJ DZIEWCZYNO !!! ;]]]]]]]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sadyl, a Ty wolisz być nazywany singlem czy starym kawalerem? ;)
Bo z wyboru. Bardziej to oddaje charakter ludzi, którzy chcą być sami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie noszę beretów, nawet tych z antenką ;) A poza tym ja nie kupiłam sobie kota, tylko go dostałam. ;)

Singielka czy stara panna, mnie to wsio rawno. Jestem sobą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
> Sadyl, a Ty wolisz być nazywany singlem czy starym kawalerem? ;)

Mam w głębokiej de.. nazewnictwo :D
@ponti:

G.. prawda. Rzadko kiedy "singielstwo" jest z wyboru.
Częściej, bo "tak wyszło". I wtedy jest dorabianie ideologii "singielstwa" do starej panny.
Stary kawaler dorabiać ideologii nie musi ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po chwili przemyśleń wydaje mi się, że jednak singielka i stara panna nie oznaczają tego samego. Stara panna to osoba, która nie ma (nie miała) męża. Singielka jest sama, ale może być panną z odzysku ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jurek , jurkowa czy jak ci tam gynandromorficzna istoto - niektórzy chcą być prości , a inni pokręceni :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry