Widok

Dzień Babci!

Składamy życzenia, a co - Babcia też ma internet!

Kochana Babciu Lusiu - dużo zdrowia i radości i chęci na spacery z nami w parkach i na plaży życzą wnuki - Ada i Marek! Całusy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadyl ( to w środku to d?)
Czyli uważasz, że każdy w związku nieformalnym i wieku załóżmy 40+ bądź 50+, to stary kawaler lub stara panna?

wdr - tak, uważam, że prawdziwa stara panna nie uprawia seksu, jak go uprawia, to jest singielką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja jestem prawiczkiem i się nie chwalę :D
aaa ja miałam w liceum panią od rosyjskiego, w okularach większych niż twarz i straszna zołza - do czasu jak wyszła za mąż i zaszła w ciążę, od tego czasu inna kobieta :)
> po charakterku obstawiam na nauczycielkę angielskiego

https://www.youtube.com/watch?v=rmhh7KGP28s
Sam się podłożyłeś, za późno ;]
dobra po charakterku obstawiam na nauczycielkę angielskiego , och vilette ja niemiły ? złośliwy to i owszem , ale niemiły ? :D nie ! ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@μ:

właśnie!

@Ilona: żadnych kaktusów! Niech Cię ręka Buzka broni przed podobnym pomysłaem :D
Za dużo byś chciał wiedzieć. I nie bądź niemiły, Wdr.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja stawiam na bibliotekarkę.
Ma czas na czytanie i oglądanie :D

BTW: Pozdrówka dla świeżo dziś poznanej bibliotekarki :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niby temat mnie nie dotyczy ale chyba przestanę się tak czesać ;)
> W dzisiejszych czasach (..) określenie stara panna/kawaler jest najzwyczajniej nieaktualne.

A niby dlaczego?
Panna/kawaler to status.
"stara/stary" odnosi się do wieku.
Czy 30+ to już staroć? Czy dopiero po 40-tce?
Kwestia płynna, wynikająca głownie z wieku oceniającego.
-
Miałem w liceum nauczycielkę. Brzydką i zołzowatą na wejście. STARĄ PANNĘ +/- 40 lat. Dziewczyny się skarżyły, że faworyzuje chłopaków. Ja tego nie zauważyłem. Mnie gnoiła. Brzydki byłem (i nadal jestem.. z tego się nie wyrasta:D
Bodaj w 3 klasie Pani zaciążyła i Została zaślubiona komuś. Od pół roku wcześniej, dziewczyny wyczaiły, żeby wrzucić na lekcji temat związany ze ślubem.. Lekcji nie było. Całość przegadana o kreacjach, upięciach, makijażu...
Dawno to było... bardzo.. Części Forumowiczów na świecie nie było :)
Ale imprintig jest ;]
Znaczy się histeryczka ups.. historyczka albo historyczka-histeryczka ;]
ilona "kobietę tę poznać można po starannie wykonanym koczku przy długich włosach" :( ;)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@pontiac
chcesz powiedzieć że jak stara panna uprawia seks to nie łapie się do kategorii starych panien ?
Za żadne skarby nie chciałabym uczyć polskiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zdaje mi się, ze "stara panna" to charakter, sposób bycia i życia, a nie stan cywilny w połączeniu z wiekiem :)
znam jedna stara pannę, która nie może znaleźć faceta, bo ich odpycha swoja postawą, a światu wmawia, ze to jej wybór bycie samą, podkreślając, że nie trafia na odpowiedniego... takie to masło maślane, a wniosek jeden - nikt z nią nie wytrzymał, albo nie był zainteresowany.
Singielki nadwagi nie mają, malują się, podążają za modą i nigdy nie siadają na rogu stołu! Więc racja k.a., stara panna jak w mordę strzelił :D
Tylko koczek nie pasuje ;)
>@Sadyl, dostaniesz kaktusa w prezencie, obiecuję ;)

A miały być zamioculcasy :)
tam w opisie na kandydatkę do staropanieństwa było, nie wiem czego uczysz wg definicji najprawdopodobniejsze jest że polskiego ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ratuje mnie tylko to, że nie mam jeszcze 45 lat :)))

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (258 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry