Widok

Dziewczyna do pogadania

Witam, mam 28 lat, jestem zamknięty w sobie i nieufny wobec ludzi. Z tego powodu szukam osoby do treningu zdolności interpersonalnych, czyli zwykłej rozmowy:). Zapraszam na kawę dziewczynę do 28 lat - raczej rozmowną i otwartą, bo jeśli ty nic nie powiesz i ja nic nie powiem, to sobie nie pogadamy:)
Na zachętę dodam, że jestem całkiem przystojny, szczupły i wysportowany, wzrost 180cm.
Kontakt - entwdr@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie jestem nieśmiała ani cicha :) no chyba, że śpię - wtedy jest chicho (:
hmm
Mówisz to z doświadczenia?;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Gdyby modelka była zamknięta w sobie, cicha i nieśmiała to nie byłaby modelką (:
Wszystkie to samo, z jednej strony że wygląd jest ważny, a z drugiej że źle że go masz - no nie dogodzisz:P

Dobrze że ja jestem brzydki, to ze mną możecie rozmawiać, a nie uciekać jak przed nim:D

Świat stanął na głowie;)

A swoją drogą, może wszyscy źle do tego podchodzimy - włącznie z nim. Może powinien sobie znaleźć jakaś modelkę, co jest jeszcze bardziej zamknięta w sobie niż on. Wtedy on będzie ten "męski" - odważny i gaduła. Będą się wzajemnie cieszyć swoim wyglądem i będą ładną parą - i wszyscy żyli długo i szczęśliwie (no na pewno społeczeństwo będzie zadowolone).
Ostatecznie nawet do miłości rozmowa nie jest potrzebna, ważne są przecież czyny, często starcza sama obecność, drobne gesty;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Treningu nie zaczyna się intensywnych ćwiczeń. Skoro rozmowa z drugą osobą Cie onieśmiela, spróbuj z kimś pogadać na forum albo privie. Sytuacja, w której rozmówca Cię nie zna, nic o Tobie nie wie, daje Ci większe poczucie bezpieczeństwa. Niepotrzebnie, moim zdaniem pisałeś o wyglądzie. Czasem z bardzo przystojnym facetem nie ma o czym gadać, a niepozorny chłopak może się okazać fantastycznym rozmówcą. Wiem, wiem..wygląd jest ważny... Skoro jednak poświęciłeś mu w swoim poście dość dużo uwagi, zastanów się, co ma największy wpływ na ocenę innych ludzi przez Ciebie? Uważam, że odpowiedź na to pytanie może Ci się przydać w analizie przyczyn Twojej nieśmiałości. I jeszcze jedno: 28 lat skończyłam, gruba nie jestem, tipsy uważam za coś nieestetycznego, więc ja też odpadam. Powodzenia!
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ze wszystkim? niezla sztuka !
Mi się pomyliło, przepraszam, wyczytałem że się w kryteriach nie mieścisz. Zwracam honor i posypuje sobie głowę popiołem.
10 minut siedzę i nie wiem czy Tobie się coś pomyliło...
Czy ja czegoś tu nie rozumiem... ;)
próbuj (:
Może coś w tym jest. Muszę zatem zając się tym więcej, jak mi się jeszcze trochę bardziej pogorszy to może będą nagie? Tylko muszę uważać co by nie przedobrzyć, bo będzie jak w tym teledysku Robbiego Williamsa?:P
Podejrzewam, że nie podał tego wieku bez powodu, więc się jednak nie nadajesz:P

No jakbyś się zabrała za niego to chyba byś była pumą (cougar)?:P
Spoko ;) Już sobie poradziłam... Jak ze wszystkim :P
Zdaje Ci się :) to było przemęczenie :) za dużo czasu poświęcasz psychologii i to się objawia halucynacjami :P
Przecież ja widziałem Twoje zdjęcia!:d
I nie prowokuj bym ci przypomniał w co byłaś na nich ubrana:P Na pewno nie był to strój misia z Krupówek, więc wiem jak wyglądasz;)
nie padaj bo nie dam rady Ciebie podniesc! spiacy jestem !
Ok... Jestem piękna jak mało która ;)
W kryteriach wiekowych się mieszczę ale czy rozmowna i otwarta? Bardzo możliwe...
Ja jestem lwicą a jakoś się nie rzucam, żeby go rozszarpać ;)
Niech inne się rzucają :)
Anty, jestem jedna :) brzydka i wygadana ale mam na uwadze Twój "komplement?" xD
Każdy ma jakieś "dobra" którymi może się podzielić z kimś innym.
Wygląd, inteligencja, wiedza, talent, zdolności interpersonalne - każdy coś ma, a Ty się nie nadajesz jeśli nie spełniasz jego wymagań, a nie odnośnie tego co napisałem;)

Dla przypomnienia "do 28 lat - raczej rozmowną i otwartą".
Sprawę stawia jasno i nie ma aż tak wielkich wymagań, więc zamiast narzekać w kolejnym wątku że nie jest się ikoną piękna, to lepiej korzystać nim inne lwice się na niego rzucą:P
Myślisz że pisała o Tobie? Jakoś się tak przyzwyczaiłem, że takie "pretensje że piszę" skierowane są zawsze do mnie:D

sylvusiax, to was jest dwie?:D
Przecież Ty jesteś ładna i skryta, a nie brzydka i wygadana:)

A "na zachętę" bo to wszystko inne co napisał to raczej nie zachęciłoby żadnej kobiety by się z nim spotkać.
Jak przeczytałam ostatni akapit to padłam.... ;) "...więc byś nie była całkiem stratna, to sobie popatrzysz na coś ładnego" ;)
Twoja wypowiedź mnie przekonała... Nie nadaję się :P

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (4 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry