Widok

Dziewczyna do pogadania

Witam, mam 28 lat, jestem zamknięty w sobie i nieufny wobec ludzi. Z tego powodu szukam osoby do treningu zdolności interpersonalnych, czyli zwykłej rozmowy:). Zapraszam na kawę dziewczynę do 28 lat - raczej rozmowną i otwartą, bo jeśli ty nic nie powiesz i ja nic nie powiem, to sobie nie pogadamy:)
Na zachętę dodam, że jestem całkiem przystojny, szczupły i wysportowany, wzrost 180cm.
Kontakt - entwdr@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdaje Ci się :) to było przemęczenie :) za dużo czasu poświęcasz psychologii i to się objawia halucynacjami :P
Spoko ;) Już sobie poradziłam... Jak ze wszystkim :P
Podejrzewam, że nie podał tego wieku bez powodu, więc się jednak nie nadajesz:P

No jakbyś się zabrała za niego to chyba byś była pumą (cougar)?:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Może coś w tym jest. Muszę zatem zając się tym więcej, jak mi się jeszcze trochę bardziej pogorszy to może będą nagie? Tylko muszę uważać co by nie przedobrzyć, bo będzie jak w tym teledysku Robbiego Williamsa?:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
próbuj (:
10 minut siedzę i nie wiem czy Tobie się coś pomyliło...
Czy ja czegoś tu nie rozumiem... ;)
Mi się pomyliło, przepraszam, wyczytałem że się w kryteriach nie mieścisz. Zwracam honor i posypuje sobie głowę popiołem.
ze wszystkim? niezla sztuka !
Treningu nie zaczyna się intensywnych ćwiczeń. Skoro rozmowa z drugą osobą Cie onieśmiela, spróbuj z kimś pogadać na forum albo privie. Sytuacja, w której rozmówca Cię nie zna, nic o Tobie nie wie, daje Ci większe poczucie bezpieczeństwa. Niepotrzebnie, moim zdaniem pisałeś o wyglądzie. Czasem z bardzo przystojnym facetem nie ma o czym gadać, a niepozorny chłopak może się okazać fantastycznym rozmówcą. Wiem, wiem..wygląd jest ważny... Skoro jednak poświęciłeś mu w swoim poście dość dużo uwagi, zastanów się, co ma największy wpływ na ocenę innych ludzi przez Ciebie? Uważam, że odpowiedź na to pytanie może Ci się przydać w analizie przyczyn Twojej nieśmiałości. I jeszcze jedno: 28 lat skończyłam, gruba nie jestem, tipsy uważam za coś nieestetycznego, więc ja też odpadam. Powodzenia!
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkie to samo, z jednej strony że wygląd jest ważny, a z drugiej że źle że go masz - no nie dogodzisz:P

Dobrze że ja jestem brzydki, to ze mną możecie rozmawiać, a nie uciekać jak przed nim:D

Świat stanął na głowie;)

A swoją drogą, może wszyscy źle do tego podchodzimy - włącznie z nim. Może powinien sobie znaleźć jakaś modelkę, co jest jeszcze bardziej zamknięta w sobie niż on. Wtedy on będzie ten "męski" - odważny i gaduła. Będą się wzajemnie cieszyć swoim wyglądem i będą ładną parą - i wszyscy żyli długo i szczęśliwie (no na pewno społeczeństwo będzie zadowolone).
Ostatecznie nawet do miłości rozmowa nie jest potrzebna, ważne są przecież czyny, często starcza sama obecność, drobne gesty;)
Gdyby modelka była zamknięta w sobie, cicha i nieśmiała to nie byłaby modelką (:
Mówisz to z doświadczenia?;)
nie jestem nieśmiała ani cicha :) no chyba, że śpię - wtedy jest chicho (:
hmm
My tu gadamy, a autor postu zniknął...
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
przestraszył się i wcale mu się nie dziwię (:
Wow, nie spodziewałem się tu takiej dyskusji.
@sylvusiax: Jeśli chodzi o dziewczyny z tipsami, to obawiam się, że one mają określony ideał faceta, to znaczy mocno umięśniony ideał - i ja się w nim nie mieszczę:)
Co do mojego wyglądu - nie jestem ósmym cudem świata, więc jeśli ktoś się czuje tym speszony, to niepotrzebnie. Po prostu wydaje mi się, że obiektywnie wyglądam ok.
Niektórzy radzą mi zacząć od zawierania znajomości online - myślę, że to tylko oddala człowieka od rzeczywistego świata, rozmowa z monitorem to nie to samo co rozmowa z żywym człowiekiem, łatwo wtedy pogrążyć się w iluzji świetnego kontaktu, a przecież suchy tekst to tylko ułamek informacji przekazywanych podczas rozmowy "na żywo".
Dzięki za posty i mam nadzieję wynikną z tego wątku jakieś maile w mojej skrzynce
No widzicie....
My tu gadu gadu... a on czeka na mail'e ;)
Do roboty ;)
Będziesz pierwsza?;)
Właśnie się zastanawiam ;)
"Korzystaj dziewczyno, nim twe wdzięki przeminą.":D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry