Widok

Dziewczyna do pogadania

Witam, mam 28 lat, jestem zamknięty w sobie i nieufny wobec ludzi. Z tego powodu szukam osoby do treningu zdolności interpersonalnych, czyli zwykłej rozmowy:). Zapraszam na kawę dziewczynę do 28 lat - raczej rozmowną i otwartą, bo jeśli ty nic nie powiesz i ja nic nie powiem, to sobie nie pogadamy:)
Na zachętę dodam, że jestem całkiem przystojny, szczupły i wysportowany, wzrost 180cm.
Kontakt - entwdr@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
siesz
Ja ciekawa, to normalne czyż nie? Konkretnie wyrażam to czego chce, wiec czemu sie czepiacie?Chyba ze zle to odebrałam.... Ja tez, jestem ciekawa wielu rzeczy, ale ludzie najbardziej mnie ciekawią. Jak macie wątpliwosci co do płci, to patrzcie na rodzajniki. Dobra, ludzie 3majcie sie...i wiecej optymizmu.
Jej, o ile to ona. Jak on, to nie jestem ciekaw jego wyglądu.
A ogólnie to jestem wielu rzeczy ciekawy, bo ciekawość to pierwszy stopień do piekła - i byłbym dużo niżej, gdybym cały czas nie musiał się cofać:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Anty ciekawa chyba jego wyglądu i temperamentu :)
Co to znaczy kobieta ciekawa z wyglądu? To eufemizm?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
hmmm, facet 28, ja 21 to spora róznica jak dla mnie.. W sumie to wygladu jestem ciekawa, i temperamentu. jak jutro sie zbiore to napisze, Pozdrowionka
Myślę cały czas... Jednak nie na temat autora wątku :)
Jednak nie będę sobie nim głowy zawracać ;)
Mam wystarczająco dużo problemów :P
Już skończyłaś czy nadal myślisz?:P
Zmień nick to "Wujek Dobra Rada" ;)

P.S. Blondynki czasami muszę pomyśleć ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zaczekaj huh tylko pozbieram kredki ze stolika i spakuje blok rysunkowy! mamo, Anty zabral mi jaaaabbbbłkooooooo yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Widzę, że lokalna żulernia znalazła sobie nowy temat do spamowania.. do szkoły gimbusy!
Bądź miła, bądź sobą, ewentualnie dorzuć mu zdjęcie topless:P

Nie myśl za dużo, bo cię sen zmorzy i nic nie napiszesz;)

Zresztą i tak nie wiesz czy to co Tobie się wydaje sensowne będzie takie dla niego:)

Odnieś się do tego co on pisał, napisz kilka słów o sobie (podaj mu swój wiek), i zadaj mu kilka pytań dotyczących jego (co byś chciała o nim wiedzieć).
Ludzie naprawdę muszą się zastanawiać pisząc coś takiego?:)
Muszę to przemyśleć... i wymyślić coś sensownego ;)
"Korzystaj dziewczyno, nim twe wdzięki przeminą.":D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie się zastanawiam ;)
Będziesz pierwsza?;)
No widzicie....
My tu gadu gadu... a on czeka na mail'e ;)
Do roboty ;)
Wow, nie spodziewałem się tu takiej dyskusji.
@sylvusiax: Jeśli chodzi o dziewczyny z tipsami, to obawiam się, że one mają określony ideał faceta, to znaczy mocno umięśniony ideał - i ja się w nim nie mieszczę:)
Co do mojego wyglądu - nie jestem ósmym cudem świata, więc jeśli ktoś się czuje tym speszony, to niepotrzebnie. Po prostu wydaje mi się, że obiektywnie wyglądam ok.
Niektórzy radzą mi zacząć od zawierania znajomości online - myślę, że to tylko oddala człowieka od rzeczywistego świata, rozmowa z monitorem to nie to samo co rozmowa z żywym człowiekiem, łatwo wtedy pogrążyć się w iluzji świetnego kontaktu, a przecież suchy tekst to tylko ułamek informacji przekazywanych podczas rozmowy "na żywo".
Dzięki za posty i mam nadzieję wynikną z tego wątku jakieś maile w mojej skrzynce
przestraszył się i wcale mu się nie dziwię (:
My tu gadamy, a autor postu zniknął...
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (85 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry