Widok

Dziewczyna - masochistka?

Właśnie jestem w jednym z kurortów nad naszym morzem. Pogoda niestety paskudna. Z okna mam widok na promenadę nadmorską przy wejściu na plażę. Na wprost mojego okna stoi mała budka z lodami i goframi. Gofry są pyszne i jest tam najtaniej w całej miejscowości. Mimo, że od morza wieje zimny wiatr to spaceruje bardzo dużo ludzi. Dziwi mnie, że w taką pogodę non stop kolejka przynajmniej 2-3 osoby do tej budki. Obserwuję to sobie co jakiś czas zza okna. Od paru godzin są otwarte tylne drzwi budki i widzę z okna dokładnie jak ciężko a jednocześnie sprawnie pracuje obsługująca to dziewczyna. Najpierw pomyślałem sobie, że pewnie w tej budce jest gorąco choćby od tych wszystkich maszyn i dlatego ma otwarte drzwi. Ale jakiś czas obserwuję i teraz przyznaję, że już w ogóle nic z tego nie rozumiem, bo ma otwarte szeroko drzwi, a chyba jest jej bardzo zimno, bo ciągle drepcze, przestępuje w miejscu, robi tak, jakby chciała ściśle spleść sobie nogi żeby było jej choć trochę cieplej. No i jednocześnie wcale nie zamyka tych otwartych wciąż szeroko drzwi. Nie rozumiem kategorii jej myślenia, albo raczej bezmyślności. Dla mnie to jakaś masochistka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tytuł wróżył pełną grozy opowieść, a tu tylko wygląda, że dziewczyna chce się przeziębić i wymiksować od tej paskudnej roboty ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ta dziewczyna cały czas ma otwarte drzwi i dokładnie widzę ją z okna. Od jakiejś godziny wygląda co chwilę ze schodka jakby się za kimś rozglądała, ale szybko wraca do lady, bo ciągle ktoś dochodzi po lody. Ciągle splata nogi. O co jej chodzi?
Siku jej się chce. Ma nadzieję, że uda jej się wyskoczyć na chwilę, a tu ciągle klienci ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ona ma ciągle, już od 4 godzin otwarte drzwi - po co?
Teraz wyszło pełno ludzi z kościoła i ustawiają się po gofry. Widzę, jak dziewczyna podskakuje na jednej nodze za ladą, tańczy coraz bardziej. Teraz kolejka już chyba 6 albo 7 osób.
@ xyz:
>Ona ma ciągle, już od 4 godzin otwarte drzwi - po co?

Idź po gofra i zapytaj.
Btw: udało się coś wyjaśnić w sprawie kelnerki z restauracji? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdzie ma wyskoczyć jak przecież napisał, że to na promenadzie?
Gdzie bądź. Ile można wytrzymać bez sikania?

Sam sobie wątek podbijasz? ;))
http://forum.trojmiasto.pl/Dziwne-zachowanie-kelnerki-w-restauracji-t686944,1,30.html

Że też nie skojarzyłam wcześniej...
Komuś tu się nudzi ;)
To akurat nie jest mój wątek, ale faktycznie sytuacja może i trochę zbieżna. A nudzić mi się trochę nudzi, bo pada, więc siedzę na balkonie pod dachem, ale oddycham morskim powietrzem. To o czym piszę jest prawdą, zrobiłbym nawet zdjęcie, tylko jak tu wstawić. Ciągle ktoś dochodzi, a to lody a to gofr, a dziewczyna widzę że ledwie stoi. Co będzie?

Inne tematy z forum Hydepark

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Portale randkowe (3 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?

do góry