Widok

Dziewczynki polećcie gdzie są jakieś fajne sklepy ubraniowe

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Muszę odświeżyć szafę na wiosnę, przeszłam cały Medison i nic, klapa. Macie jakieś fajne, sprawdzone sklepy dla ,,pań" koło 30-stki;) Kurcze, jakoś nic mi nie pasuje, wszędzie kolorowoi młodzieżowe ciuchy;(

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam "SOLAR". Najtaniej na Szadółkach.

Rina, kochanan !!!!!
teraz 30-tka, to nie ubiera sie jak Pani, tylko jak 20-tka, wiec jeśli szukasz czegoś poważniejszego, to może Monnari? Lara Fabia?, po części Orsay? H&m?

moje ulubione Kokai, Promod, Hexeline, KappAhl, Esprite i Wallis

image
image
no ciuchy masakra dla smych nastolatek:)))) jest zle... ja biegam co tydz .. i coraz bardziej sie zalamuje;/ czasem cos trafie ale to roznie i nie w 1 sklepie.... :(

image

jak widzę te balerinki wszędzie, to mam mdłości. A jakieś takie różowo-turkusowo-żółte topiki to hmm. jakoś nie bardzo. ;)

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
wiem, wiem, mam to samo, ale w każdym sklepie mozna wyszukac cos nie błyszczącego, z całą kupą świecidełek :)

czas odświeżyć wątek.. tak sobie myślę gdzie tu by skoczyć na zakupy.. niby super wyprzedaże ale tak naprawdę to trochę kicha ...upatrzyłam sobie kilka fajnych rzeczy przed świętami w Galerii i w Klifie , i jak przyszłam 27 .XII to ich już niebylo ...nie czaje...( a były całe rozmiarówki ) .Ostatnio coraz cześciej kupuję ciuszki w mały butikch, znam tylko kilka w gdańsku które nie sąsieciówkami - "I love Zebra", ten mały butik pod filaramui , Kontekst na Chełmie aaa no i Wzorcownia tez na Chełmie , ale to troche mało, może jakies sugestie ( w grę wchodzi całe 3 miasto ??
pozdrawiam
Polecam butiki na świętojańskiej0 2 są takie na prawdę stylowe, no i jest fajny butik w hali targowej w Gdańsku na parterze koło środka hali.
No i I love zebra jest mega, ale na Przymorzu Pani ostatnio coś wobec mnie jakaś nie miła się stała... więc przerzuciłam się na ten na ul. Dmowskiego.
Pozdrawiam.
Jak szukasz fajnych, dobrych jakościowo swetrów, to polecam brotex.pl :) To polski producent, więc nie ma się co martwić o jakość:) Jest git.

Inne tematy z forum Jasień

Linea (26 odpowiedzi)

Składające się z zabudowy wielo- i jednorodzinnej osiedle Linea powstaje na styku dwóch dzielnic:...

Initium (40 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, z której szybko można dojechać nie tylko od Śródmieścia...

Jasieńskie Domy (6 odpowiedzi)

Osiedle domów znajduje się w jednym z najszybciej rozwijających się pod względem zabudowy...

do góry