Widok

Dziewczynki pomóżcie !!!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moja przyjaciółka wymyśliła sobie, że malukta dziewczynka pójdzie z obrączkami na poduszeczce do ołtarza i z nia ma iść chłopczyk co jemu dać w rączki, żeby nie szedł jak taka sierotka. Nie wiemy co wymyslec, a może któraś z Was widziała coś podobnego i ma jakieś rozwiązanie tej sytuacji, bede wdzięczna
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas było tak: szła dziewczynka i chłopczyk, on niósł podusię, a ona mały bukiecik, wyglądali cudnie
www.evinion.pl
Salon Sukien Ślubnych
jeżeli by szli przed para młoda, to chłopczyk niech niesie obrączki a dziewczynka koszyczek i niech sypie płatki róż :)
image

u mojej koleżanki dzieci razem trzymały poduszeczke
właśnie sugerowałam jej o tych płatkach róż, ale nie chce tego. Więc może podpowiem jej o kwiatkach dla dziewczynki a podusi dla chlopczyka.
image
chłopczyk,może (oczywiście za porozumieniem z księdzem) nieść pismo święte...nigdy jednak nie widziałam takiej "parki" zawsze był albo chłopczyk albo dziewczynka :)
u mnie bedzie i chlopczyk dziewczynka i obydwoje beda niesc poduszke
image

image
A co jeśli dwóch chłopczyków idzie?;)

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry