Widok
Dzikie Wino w Redzie REWELACJA!!!
Wszystkim którzy zastanawiają się nad wyprawieniem wesela w ''Dzikim Winie'' w Redzie gorąco to polecam! Wybraliśmy właśnie ten lokal ze względu na sale regionalną na której wlaśnie odbyło się nasze wesele. Przepięknie ustrojona, z dbałością o detale tak jak sobie wymarzyłam- było idealnie. Jedzenie rewelacyjne, goście bardzo zachwalali, w zupełności wszystkiego wystarczyło. Atmosfera cudowna, goście dzięki klimatowi sali sami się w niego wczuli i bawili się do samego rana. 11.08.2112 r. będzie dla nas niezapomnianym dniem również dzięki Pani menadżer i obsłudze restauracji. Pani Ela- cudowna kobieta, wszystko cierpliwie nam tłumaczyła, podpowiadała i doradzała. Nigdy nie było problemu abyśmy mogli po raz kolejny ''wpaść'' na sale i coś zobaczyć, o coś dopytać. Panowie i Panie kelnerki podczas wesela bardzo sprawnie obsługiwali nas i naszych gości co sprawiało, że niczego nie brakowało. Zorganizowanie wesela w ''Dzikim Winie'' było pomysłem idealnym, dzięki czemu nasze wesele było również idealne. Dziekujemy z całego serca Pani menadżer i całemu personelowi restauracji, z pewnością jeszcze odwiedzimy to miejsce:) I WSZYSTKIM TO GORĄCO POLECAMY:)
Brak klimatyzacji i kiepskie traktowanie obsługi (foto / dj) stawiają u mnie ten lokal na niskiej pozycji w rankingu sal weselnych. Miałem "przyjemność" fotografować tam wesele przy 32° upale - "polecam" :).
Sama sala (górna) rzeczywiście bardzo ładna i wykończona ze smakiem - nie można złego słowa powiedzieć.
Sama sala (górna) rzeczywiście bardzo ładna i wykończona ze smakiem - nie można złego słowa powiedzieć.
Bzdura ! Miałam wesele 23 czerwca w Dzikim Winie. Faktycznie jest ciepło na sali, ale "do przezycia" (z reszta Pani Ela nigdy nie ukrywała że jest cielo, bo klimy nie ma).
Co do trakotwania obsługi - na wstepnie Pani Ela nam powiedziała, że obsługa dostaje na koniec jedzenie itd, itd.
To para młoda jest najważniejsza i ich goście. Obsługa goścmi nie jest, więc schodzi na dalszy plan.
My z mężem mieliśmy kilka próśb, np. żeby obiad dostali jako pierwsi i nie było z tym żadnego problemu.
Wszystko o co poprosicie - zostanie spełnione :)
Poza tym fakctyznie - ja salę polecam!
Obsługa na medal !! ( jedna rzecz, która mi się nie podobała, to że w trakcie pierwszego tańca zaczęli latac z tacami)
Jedzonko smaczne i bardzo dużo.
Co do trakotwania obsługi - na wstepnie Pani Ela nam powiedziała, że obsługa dostaje na koniec jedzenie itd, itd.
To para młoda jest najważniejsza i ich goście. Obsługa goścmi nie jest, więc schodzi na dalszy plan.
My z mężem mieliśmy kilka próśb, np. żeby obiad dostali jako pierwsi i nie było z tym żadnego problemu.
Wszystko o co poprosicie - zostanie spełnione :)
Poza tym fakctyznie - ja salę polecam!
Obsługa na medal !! ( jedna rzecz, która mi się nie podobała, to że w trakcie pierwszego tańca zaczęli latac z tacami)
Jedzonko smaczne i bardzo dużo.
No ciężko ukryć brak klimy :).
To, że obsługa ostaje na końcu to bez dwóch zdań kpina i nie mam zamiaru się na tym rozwodzić skoro i Pani zauważyła że tak być nie powinno. Jednak nie chodziło mi o ten fakt a o to, że dostaliśmy wyłącznie obiadek (smaczny, nie powiem) a potem to już tylko wodę... Ciepłą bo "lód jest dla gości". No proszę Was! Tak powinno być :)? Gratuluję!
Pozdrawiam!
To, że obsługa ostaje na końcu to bez dwóch zdań kpina i nie mam zamiaru się na tym rozwodzić skoro i Pani zauważyła że tak być nie powinno. Jednak nie chodziło mi o ten fakt a o to, że dostaliśmy wyłącznie obiadek (smaczny, nie powiem) a potem to już tylko wodę... Ciepłą bo "lód jest dla gości". No proszę Was! Tak powinno być :)? Gratuluję!
Pozdrawiam!
a to juz pretensje do Państwa młodych.
My płacilismy całą cenę za obsługę i dostawali do jedzenia, picia, itd. lód itp. też to samo co my i reszta gości.
Przedtem pytałam Pani Eli czy DJ, kapela itd. jest płatna 100%. Powiedziała, że tak, chyba że chcemy aby podać im obiad i tylko obiad oraz ciepłe rzeczy, to wtedy mniej. Podobno dużo par młodych to stosuje, więc może w tym tkwił problem.
Poza tym - no niestety goście sa naważniejsi i tyle !
My płacilismy całą cenę za obsługę i dostawali do jedzenia, picia, itd. lód itp. też to samo co my i reszta gości.
Przedtem pytałam Pani Eli czy DJ, kapela itd. jest płatna 100%. Powiedziała, że tak, chyba że chcemy aby podać im obiad i tylko obiad oraz ciepłe rzeczy, to wtedy mniej. Podobno dużo par młodych to stosuje, więc może w tym tkwił problem.
Poza tym - no niestety goście sa naważniejsi i tyle !
ja też byłam tam na weselu w roli gościa i uważam, że to bardzo klimatyczna sala weselna.
minusem był brak czystych szklane na stole (zabierali szklanki np. po soku i nie przynosili czystych, więc był moment gdy nie mieliśmy z czego pić, tak samo z talerzami), ale po zwróceniu na to uwagi obsługa doniosła brakujące rzeczy.
oprócz tego mogę ocenić, że jest to bardzo fajna i przyjazna sala
minusem był brak czystych szklane na stole (zabierali szklanki np. po soku i nie przynosili czystych, więc był moment gdy nie mieliśmy z czego pić, tak samo z talerzami), ale po zwróceniu na to uwagi obsługa doniosła brakujące rzeczy.
oprócz tego mogę ocenić, że jest to bardzo fajna i przyjazna sala