Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
odradzam wątek zamknięty Szczerze odradzam. Bardzo słabo i amatorsko. Za drogo za bardzo przeciętne...
~iris
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 maja 2012

mile zaskoczeni wątek zamknięty Długo myslałam gdzie zaprosić męża na walentynkową kolację i wybraliśmy się...
~beata
3

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 lutego 2014

Tylko dla zdesperowanych wątek zamknięty W niedzielę wraz z rodziną postanowiliśmy dla odmiany od domowej nudy zjeść...
~Zniesmaczeni
2

dodano: 13 lutego 2014

Restauracja i obsługa wesela wątek zamknięty Do restauracji trafiliśmy przypadkiem - klimatycznie, na środku pianino, duża...
~Marcin
-

dodano: 10 lutego 2014

Kucharz - opinia wątek zamknięty Byłem tam na studniówce wszyscy zawsze zachwalali ze dobre jedzenie i w...
~Kucharz
1

dodano: 21 stycznia 2014

jedzenie nie ! wątek zamknięty Bylam na rodzinnym obiedzie-menu: 6 mies do wyboru reseta to raczej ryby,...
~tysia
-

dodano: 7 stycznia 2014

Polecamy na wesele i nie tylko:) wątek zamknięty Witam, Wyprawiliśmy tam nasze wesele 31.05.13 i nie żałujemy ani trochę!...
~Ania i Dawid
-

dodano: 9 grudnia 2013

Polecam wątek zamknięty Miałem wesele w Dzikim Winie i było perfekcyjnie. Obsługa rewelacyjna i...
~Grzegorz
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 września 2013

.... wątek zamknięty Byłem tam z rodziną na obiedzie. Na wejściu już było widać, że coś jest nie...
~Gość
-

dodano: 29 sierpnia 2013

wesele wątek zamknięty Miejsc godne polecenia wszystkim osobom planujacym wesele w restauracji:-)...
~gosia i kamil
-

dodano: 26 sierpnia 2013

Mieczysław Talbierz - opinia wątek zamknięty 6 kwietnia 2013r. w restauracji " Dzikie Wino" w Redzie odbyło się przyjęcie...
~Mieczysław Talbierz
-

dodano: 8 kwietnia 2013

hmmm.... wątek zamknięty wybraliśmy sie na obiadek, w dzień roboczy. restauracja puściutka. Owszem...
~NIckita
-

dodano: 20 lutego 2013

coś mi tu nie gra wątek zamknięty Czy tylko mi się wydaję że 90% tych pozytywnych opinii napisała jedna i ta...
~ktoś
1

dodano: 5 stycznia 2013

NIEDZIELNY OBIAD wątek zamknięty Witam,pojechaliśmy dziś na obiad.Wygląd restauracji super,ale jakość jedzenia...
~monika
-

dodano: 17 lutego 2013

Dzikie winio w Redzie ... polecam ;) wątek zamknięty Zawsze chyba zdarzą się dobre i złe komentarze .. byłam tam na weselu bawiłam...
~Halina
-

dodano: 14 stycznia 2013

Polecam wszystkim tym którzy chcą sie świetnie zabawic! wątek zamknięty Noc Sylwestrowa-Bardzo udana impreza ,czekamy na kolejna ofertę tej...
~Anka
-

dodano: 6 stycznia 2013

Super restauracja. wątek zamknięty Bylem na niedzielnym obiedzie w restauracji ze znajomymi.Wszystkie potrawy...
~Kamil
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 listopada 2012

słabo, bardzo slabo wątek zamknięty Bylam gosciem na weselu w tym lokalu. Bardzo slabo, jedzenie , talerze,...
~nata
2

dodano: 21 października 2012

SALA REGIONALNA - REWELACJA wątek zamknięty 29.09.2012r. w restauracji „Dzikie Wino” w Redzie odbyło się...
~ANIA I ANDRZEJ
-

dodano: 28 października 2012

Organizacja wesela wątek zamknięty Restauracja godna polecenia. Bardzo dobre jedzenie, super obsługa a także...
~Karolina
-

dodano: 15 października 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
110

86

wątków

do góry