Widok
słabo, bardzo slabo
Bylam gosciem na weselu w tym lokalu. Bardzo slabo, jedzenie , talerze, sztucce sprzed 20 lat! kelnerki wygladaly okropnie, mialy gole nogi i japonki, obrzydliwe, obsluga powinna byc wizytowka lokalu, jak mozne miec kelnerka gole stopy w obsludze wesela?? jedzenie bardzo nie na czasie. spojrzalam na poprzednie opinie i nie wierzylam wlasnym ocza, ludzie chyba nie chodzicie po innych restauracjach!!! dla mnie to bylo wielkie rozczarownie. Budynek ladny, to jedyny plus tego miejsca. sposob i czas podawania tez szokujacy, maz dostal danie , gdy ja mialam juz prawie skonczone. nie polecam, odradzam to miejsce.
Moja ocena
Restauracja Dzikie Wino
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 1
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
1.6
* maksymalna ocena 6
Popieram wypowiedź 'kelner' i każdej osobie która zwraca uwagę na buty obsługi proponuję popracować choćby na jednym weselu, nie wspominając o poprawinach kilka godzin później, praca ciągle na nogach przez conajmniej 15 godzin a nieraz i więcej i pare godzn później znowu cały czas na nogach przez conajmniej 10 godzin. Naprawdę powodzenia życzę w ładnych butach.
Pozatym co do czasu podawania to oczywiste że gości jest dużo razy więcej niż kelnerów. Także na jednego klenera przypada około 25-30 osób, często wiele więcej, nie ma takiej opcji żeby kelner wziął naraz 25-30 talerzy, aby podać wszystkim naraz. Przepraszam bardzo ale to nierealne i nawet najlepszy kelner tego nie potrafi. Także każdemu polecam popracować choć chwilę w tym zawodzie to może coś dotrze. Najlepiej się ocenia gdy się nie wie dokładnie co się ocenia.
Naprawdę zrozumienia ludzie..
Pozatym co do czasu podawania to oczywiste że gości jest dużo razy więcej niż kelnerów. Także na jednego klenera przypada około 25-30 osób, często wiele więcej, nie ma takiej opcji żeby kelner wziął naraz 25-30 talerzy, aby podać wszystkim naraz. Przepraszam bardzo ale to nierealne i nawet najlepszy kelner tego nie potrafi. Także każdemu polecam popracować choć chwilę w tym zawodzie to może coś dotrze. Najlepiej się ocenia gdy się nie wie dokładnie co się ocenia.
Naprawdę zrozumienia ludzie..