Widok

mile zaskoczeni

Długo myslałam gdzie zaprosić męża na walentynkową kolację i wybraliśmy się do Dzikiego Wina.To był strzał w dziesiątke.Niesamowite wrażenie zrobił na nas wystrój restauracji i dekoracja stołów.Do elegancko nakrytego stołu zaprowadziła nas kelnerka , ktora na wejście przywitała nas uśmiechem z resztą bardzo sympatyczna pani Beata ktorą pozdrawiamy.Mąż zamowił polędwiczki wieprzowe a ja skusiłam się na roladki z indyka.Dania były przepyszne za co wielki szacun dla kucharza.Byliśmy w tej restauracji po raz pierwszy i wszystkim goraco polecam to miejsce.Bardzo milo spedzilismy ten walentykowy wieczór przy dobrym jedzeniu i milej obsłudze.
Moja ocena
Restauracja Dzikie Wino kategoria: Restauracje
obsługa: 6

menu: 5

jakość potraw: 5

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 5

5.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy naprawdę właściciele/obsługa tej "restauracji" uważa swoich klientów za ludzi z IQ na poziomie mszycy (nie obrażając mszyc oczywiście) iż nie zorientują się ,że wszystkie te pozytywne opinie pisane są przez wyżej wymienionych i jakimś dziwnym trafem pojawiają się jako odpowiedz na każdy krytyczny wpis na ich temat.

PS.
Jak już się pisze opinie na swój temat, to chociaż zmienia się imię żeby nie śmierdziało szwindlem na kilometr -droga kelnerko Beato.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam własnie odwrotne wrażenie, że Dzikie jest szkalowane na tym forum ciągle przez jedną osobę... celowo.
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój mąż oświadczył mi się w Dzikim Winie, byliśmy bardzo zadowoleni, jedzenie przepyszne, ceny przystępne i obsługa na poziomie. W wakacje z czystego sentymentu postanowiliśmy odwiedzić Dzikie Wino i wybraliśmy się tam na niedzielny obiad. Niestety byliśmy bardzo niemiłe zaskoczeni. Jedzenie było bardzo przeciętne, żeby nie powiedzieć, że niesmaczne. Ceny wręcz kosmiczne, jak za tak niski poziom kulinarny. Zdziwiło nas też, że mimo pory obiadowej, niedzieli i sezonu wakacyjnego, w restauracji nie było nikogo. Niestety mimo pierwszego dobrego wrażenia i sentymentu nie odwiedzimy już tego lokalu. Przykre to, bo lokal jest uroczy i bardzo ładnie urządzony, ale niczym więcej niestety nie zachęca...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry