Widok

Polecam

Miałem wesele w Dzikim Winie i było perfekcyjnie. Obsługa rewelacyjna i profesjonalna - generalnie sami o wszystko dbali a także realizowali każde życzenie gości. Krótko po weselu do Dzikiego Wina przyszła kartka od znajomych i restauracja ją nam przesłała za co jesteśmy wdzięczni :)
Jedzenie bardzo smaczne i dużo nam zostało mimo, że braliśmy najtańszą opcję (co prawda robiliśmy bez poprawin ale po tym ile zostało wydaje mi się, że niczego by nie zabrakło również na poprawinach). Przed weselem zorganizowano nam degustację. Chcieliśmy sprawdzić jakość i wielkość porcji bo krążyły opinie że małe porcje. Nic podobnego - porcje mięsa były duże i tak samo na weselu.
Wesele było w sali regionalnej, korzystaliśmy z akcesoriów dostępnych w sali + kilka własnych zmian. Sala przestronna, czysta i elegancka. Wszystkie nasze prośby i pomysły dotyczące wystroju były akceptowane i uwzględniane.
Cenę mieliśmy promocyjną, rezerwowaliśmy kilka miesięcy wcześniej. 120 zł za osobę - uważam, że rewelacyjna w porównaniu z innymi ofertami.
Szczerze polecam.
Moja ocena
Restauracja Dzikie Wino kategoria: Restauracje
obsługa: 6

menu: 6

jakość potraw: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej,
Nie wiedziałam, że można skorzystać tam z opcji "degustacja"?
Mógłbyś jeszcze przybliżyć co oznacza "prośby i pomysłydotyczące wystroju"? mi powiedziano, że do wyboru białe i czerwone nakrycia na stoły, inne dekoracje zostają bez zmian, chyba że będziemy sami na własną rękę dokonywać zmian - to trzeba mieć własne dekoracje. Masz może zdjęcia sali z dnia Waszego wesela? Będę zobowiązana :)
my rezerwowaliśmy salę rok wcześniej a nie kilka i zadnej promocji nie było... a wesele w przyszłym roku...
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry