Wczoraj pełna obaw, dziś mega szczęśliwa! PORD GDAŃSK zdobyty! Najpierw na spokojnie 4.09 zaliczyłam za pierwszym podejściem teorię, dzisiaj zamknęłam sprawę zdając koncertowo część praktyczną. Za pierwszym razem !! Moment wpisania przez egzaminatora oceny POZYTYWNEJ do arkusza - bezcenny !
Droga do własnego "prawka" była trochę kręta, kurs rozpoczynałam w ubiegłym roku bo taki sobie prezent urodzinowy wymyśliłam. Najpierw fajne wykłady teorii z p. Darkiem, no a potem zaczęła się praktyka.... W tym miejscu bardzo, bardzo dziękuję mojemu "głównemu" instruktorowi - Jackowi za wszystkie trudy w zrobieniu ze mnie kierowcy. Oboje dobrze wiemy, że chwilami łatwo nie było, ale nauka w las nie powędrowała i dziś możesz być ze mnie dumny:) Miałam też okazję potrenować kilka jazd z Piotrem i Krzysztofem - Wam także bardzo dziękuję za cenne wskazówki i dodawanie wiary, że będzie dobrze. Panie Mariuszu - dla Pana również podziękowania za miłą współpracę :). Proszę trzymać ten poziom i jak najczęściej chwalić TAKICH INSTRUKTORÓW jak Jacek, Piotr czy Krzysztof. Naprawdę warto, bo chłopaki są profesjonalistami w każdym calu i nauczą jeżdzić chyba każdego! Pozdrawiam serdecznie :)