Widok

Dziś o 17:00 protest

Razem i Pomorska Akcja Lokatorska protestują dziś przeciwko kredytowi 0%.

Co oznacza Kredyt 0%?

0% szans na własne mieszkanie dla Ciebie i 100% gwarancję, że ceny zakupu i wynajmu mieszkań wystrzelą w kosmos!

Pod nadzorem ministra rozwoju Krzysztofa Hetmana, 8 kwietnia złożono projekt ustawy o 0% "Kredycie mieszkaniowym #naStart". Projekt zakłada, że do kredytów udzielanych na zakup ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

UA też dostaje 2 % czy 0% :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To może pod kurię idź protestowac

Taki sam skutek jak protest pod rada miasta, która nic wspólnego nie ma z rządowymi projektami .
Idz pod urząd wojewodzki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a , lekarz co na to
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Precz z mieszkaniami komunalnymi! Precz z dopłatami do akademików! To nie socjalizm!! Chcesz mieszkać kup własne M! Chcesz studiować i się uczyć w ciszy, wynajmij sobie M za własną kasę! Koniec żerowania i dopłat od państwa! Do roboty i brać kredyt nieroby!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nic nie zrobię . Pozdrawiam i zazdroszczę. Trochę przykro się na to patrzy. 95 % społeczeństwa nie wie jakie ulgi, dofinansowania itp. mają UA u nas na podwórku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieliście wtedy tanie mieszkania i akademiki?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo w tym czasie nie było takiej potrzeby.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

my z UA mamy pierwszeństwo i co nam zrobisz . socjal mamy w paluszku , emerytury też i nie tylko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dajcie wszystko UA i tak już nam nie wiele zostało
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pomorska Akcja Lokatorska XD

Zgadzam sie, 0% to lipa ale akcje PAL to jeszcze większa lipa. Ratowanie niepłacących czynsz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kto oddał ten oddał
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bo oddaliście władze rudemu i to było do przewidzenia, a to dopiero początek. Przynajmniej mały bojaźliwy człowieczek nie rządzi.;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 20

dlaczego ja mam dokładać? mam swoj kredyt którego rata skoczyła dwukrotnie, nie mam żadnych ulg, nawet na wakacje kredytowe się nie łapię bo jestem "za bogata" a ktoś teraz dostanie kredyt 2 czy 0 proicent i smieje mi się zw twarz, że ja 6 lat temu zdecydowałam się kupić mieszkanie.... paranoja
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

A dlaczego Rząd (podatnicy) ma jeszcze więcej dokładać do studentów? Już macie studia za darmo, na lokum możecie sobie zarobić.

Dej! Dej! Dej! A po studiach uciekacie za granicę i te pieniądze się nigdy nie zwrócą.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

gwarancja 100 procent że ceny pójdą w górę to MY dziękujemy , 2gi werset czytaj uważnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jeśli wejdzie kredyt na start

To mamy potwierdzone działania korupcyjne
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

a bo skąd mogliśmy wiedzieć że ceny wystrzelą aż o 20%?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 32

Zapraszamy i czekamy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry