Widok

Dzisiejsza debata na UG: PO jest beznadziejne

2011-10-07 16:35 2011-10-07 16:35 Dzisiejsza debata na UG pokazala że PO jest beznadziejne!

Pani Pomaska nie miała argumentów w straciu z posłem Jaworskim i Andruszkiewiczem a pani Jakubiak z PJN przytłoczyła wszystkich swoją znajomością spraw Pomorza, gospodarki i polityki! Każdy kto był przyzna (co widac bylo po oklaskach) że PiS i PJN są bezkonkurencyjne w starciu z PO. Pani Pomaska : same ogólniki, przy odpowiedziach sama przyznawła że nie zna sie na tym o co ją pytano ale chętnie szermowała pustymi słowami. Nie przekonała chyba nikogo w sprawie pseudoreformy edukacji podjętej przez byłą minister Hall. Słowem PO wypada blado przy pełnych kompetencji posłach PiS i PJN. Głosowanie na PO to strata kolejnych 4 lat! Potrzebne są zmiany których Po nigdy nie wprowadzi. PO jest dobra tylko w propagandzie co widac było dziisaj w debacie na wydziale prawa UG!

Żeby nie było wątpilowości co do moich sympatii politycznych: Nigdy nie głosowałem na PiS.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już się tak nie zarzekaj. Jesteś otwartym zwolennikiem PIS`u, więc się tak nie kryguj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Halewicz - przestan obrazac wszystkich i wszystko co sie rusza, a powie cos korzystnego dla Pisu

dla mnie jest to relacja studenta po wysluchaniu debaty

i szczerze - znajac przygotowanie p. Pomaski - wydaje mi sie relacja rzetelna (a na pewno prawdopodobna)

a co do głosowania na PIS

tacy jak Ty HALEWICZ sprawiaja, ze mam ochote zaglosowac na ta parte
a) obiecales ze sie wyniesiesz z kraju jak wygraja
b) nie masz za grosz autorytetu - a Twoje wypowiedzi sa oblakane dla mnie, a na pewno bardzo niemiłe i na swoj sposob obrazliwe/pietnujace - wiec za glosowac na PIS wbrew takim pierdołom
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszystkich, wszystko, zawsze, wszędzie, nigdy...absolutem rzucasz jak opętany o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
A wq ktorym zdaniu kolega ddd uzyl rzekomo tych absolutow "wszystkich, wszystko, zawsze, wszędzie, nigdy" podobno "jak opentany". Moze gdzies jakis jest, ale ja nie doszukalem sie zadnego.
Ty za to Halewicz ich "nnie uzywasz"
KONCZ WASC WSTYDU OSZCZEDZ !
kolega ddd, to Ty - piszesz z dwóch różnych IP, tudzież z trzech. Masz co najmniej roztrojenie jaźni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Noooo, w końcu maska spadła:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pomaska jest karierowiczką nic więcej...zapytaj taksówkarzy co o niej myslą....
Kogo??? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czemu akurat taksówkarzy? Czy to jakaś mroczna historia? ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak mroczna ale nie za bardzo, ale ją przeklinają...

http://www.pomaska.pl/2275/sa-kary-dla-taksowkarzy-byla-zmowa-cenowa.html

a jeśli o mnie chodzi osobiście czuję niechęć jako kobieta...dzieci nie mam,choć bym chciała bardzo, ale uważam ( i nie tylko ja ), że powinna się zająć małym dzieckiem, a nie ciągać je po pokojach sejmowych albo zostawiac...bo kariera warszawska...
poza tym - i tu znow się powtarzam niestety - nam trzeba fachowców, nie sportowców karierowiczow nawet jeśli ukończyli politologię...

jedyne co moge jej pozazdrościć to męża, fajny chłopak:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (53 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Jakie dobre męskie perfumy (8 odpowiedzi)

Jak w temacie. Tak do 100 zł.

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

do góry