Widok
Dziwne pytanie-odnośnie mleka.
Dziewczyny-tak w skrócie: Tydzień temu przeszliśmy z bebiko2 na bebiko3. Od tej pory mała ma problemy z wypryskami na twarzy. Najpierw pojawił się na nosie, wielki jak wulkan z białym łebkiem. Myślałam ze coś zjadła. Niestety później pokazało się ich więcej, na policzku i najwięcej wokół oczu. Prócz tego dwa jęczmienie na oczku, zniknęły już- potarłam obrączką. Stąd moje pytanie czy któraś z Was miała taka sytuację że przejście na "starsze" mleko powodowało jakies reakcje alergiczne? Niby mleko to samo ale inaczej pachnie, jakby słodko i waniliowo... Być może coś innego ją uczula ale chciałabym po kolei wykluczać produkty z jadłospisu...
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
U nas tez ten problem po przejściu z 2 na 3 ,pediatra jak zobaczyła małej buzie to stwierdziła " o ty też atopowa" takie brzydactwo jej wyłazi na buzi,przez jakiś czas był spokój a teraz jak jest chłodniej to znowu się pokazało,odstawiłam bebiko ,przeszłam na humana a niedługo zamierzam przejść na zwykłe z butli.
Najlepiej spróbuj dać dziecku lepsze mleko np. Holle-jest to mleko ekologiczne i nie powinno uczulać.
Nie łatwo jest je dostać, ale takie mleko można kopić w Pruszczu w sklepie ze zdrową żywnością "zdrowy Łasuch'' na ul. Wita Stwosza. Najłatwiej trafić idąc deptakiem od urzędu miasta do PKP, wzdłuż parku.
Nie łatwo jest je dostać, ale takie mleko można kopić w Pruszczu w sklepie ze zdrową żywnością "zdrowy Łasuch'' na ul. Wita Stwosza. Najłatwiej trafić idąc deptakiem od urzędu miasta do PKP, wzdłuż parku.