Widok

Dziwne zachowanie kelnerki w restauracji

Może ktoś będzie potrafił wyjaśnić mi bardzo dziwną sytuację - niezrozumiałe dla mnie zachowanie kelnerki.
Byłem wczoraj z wycieczką na obiedzie w restauracji. Ładny zapach, dobre jedzenie i przystępne ceny. Długo czekaliśmy na podanie do stolików, bo lokal choć nieduży to pełen ludzi, a kelnerka tylko jedna, choć w sumie to i tak nieźle dawała sobie radę, tylko ciągle przykucała, garbiła się.
Po zjedzeniu obiadu poszedłem do męskiej toalety, ale była zajęta więc czekałem przed drzwiami. Widziałem wtedy jak kelnerka idzie gdzieś na zaplecze i zaraz słychać było stamtąd krzyk mężczyzny 'no dobra, już idź, tylko szybko wracaj!'- i kelnerka doszła do drzwi damskiego wc, ale też był zajęty. Przestępowała z nogi na nogę, zginała się. Ledwo otworzyły się drzwi męskiego wc a kelnerka wyprzedziła mnie mówiąc - 'bardzo pana przepraszam i dziękuję' - i weszła przede mną pochylona zataczając przy każdym kroku biodrami. Czekałem więc dalej, przecież nie pójdę do damskiej toalety. Kelnerka wyszła dopiero po około 7 minutach, zupełnie już wyprostowana, ale ku mojemu zdziwieniu była w innych rajstopach - miała czarne, a wyszła w cielistych i to z dość dużym oczkiem. Dla mnie to kuriozalne, że dziewczyna- kelnerka weszła do męskiego wc i to jeszcze przede mną- czekającym w kolejce facetem, który jest przecież klientem-gościem. Wymuszając wepchnęła się przede mną, żeby może minutę szybciej, niż w damskim zmieniać sobie przez aż 7 minut rajstopy na gorsze niż miała dotychczas?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zalało ją, nie miała innych a do sklepu przecież nie wyjdzie.

A zginała się i kucała, bo ją podbrzusze bolało.

Ech...coż za nieznajomość życia :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co ją zalało? I czy ból mógł ustąpić tak szybko, skoro potem szła już normalnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Krew ją zalała, gamoniu! ;P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj chłopie...
Nagła krew ją zalała. Kobiety tak mają, średnio co miesiąc. Jedne bardziej, inne mniej. Poczytaj na Wiki ;]
Jak się dziewczę ochędożyło i zmieniło pieluchę (i rajstopy), to mogła wyjść wyprostowana, bez zaciskania mięśnia Kegla, co odbierałeś wcześniej jako dziwne kołysanie biodrami :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Masakra .
a po co tak krzyżowała nogi i kucała, tańczyła? No i jaki związek z tym ma zmiana rajstop na gorsze?
Ja pitolę... Kucała i tańczyła, bo zapewne chciało jej się też siku, a rajstopy zmieniła, bo być może się pobrudziły, a zapewne nie były gorsze, tylko w nerwach i pośpiechu zrobiła sobie paznokciem oczko. Teraz zrozumiałe? ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z własnego doświadczenia jak mniemam ;P
Wystarczy wyobraźnia, mój drogi wdr'ku :P
Często sobie takie rzeczy wyobrażasz ? ;]
Chcesz mnie spytać czy mam bujną wyobraźnię? ;>
Jeśli mogę wybierać to spytam się o twoje fantazje ;P
I ZNOWU myślisz, że Ci o nich na forum napiszę? ;>
Skydivera uważałem za forumowego głupka o niezagrożonym miejscu na podium.
Ale ty go przebijasz.
Jeśli masz więcej niż 15 lat. to poproś mamę, aby poszła z tobą do poradni zdrowia psychicznego.

Dla mnie: EOT
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję za wyjaśnienie moich wątpliwości. sayl powstrzymaj się od inwektyw, nie wiesz przecież z kim masz do czynienia. A taką wypowiedzią zdradzasz swój brak kultury i poziom intelektualny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja - z ciekawości - zapytam: z kim mam do czynienia? :D
Po pierwszym poście wiadomo z kim mamy do czynienia .
Oby autora postu nagła niedyspozycja jelitowa trafiła w centrum miasta, a wszystkie toalety były zamknięte!
Chciałabym zobaczyć jak kręci biodrami z bólu i oczywiście zachowuje zasady dobrego zachowania czekając grzecznie w kolejce.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Kocio - uwielbiam Cię :-)))

A wątek przyprawił mnie o znaczną poprawę humoru :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
wychowany przez dwóch ojców?pp
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sawsjom posybyl ;D

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Vibracje (15 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

telefon do 1000zł (123 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

do góry