Widok
Witaj!
Byliśmy totalnie zawiedzeni jakością wykonanych przez ówczesny Gest dekoracji i bukietu dla mnie i świadkowej. Totalna porażka-nic nie było zrobione tak,jak wcześniej się umawialiśmy. Najgorsze było to że pieniądze wzięli z góry a po wszystkim nawet nie przeprosili. Suknie szyje ta sama pani,która zajmuje się dekoracjami-więc myślę że obie te kwestie są ze sobą powiązane. Moja kuzynka szyła tam suknię i po prostu musiała stać im nad głową cały czas. Była u nich przynajmniej raz na tydzień zeby wszystkiego dopilnować!
Osobiście odradzam.
pozdrawiam
Byliśmy totalnie zawiedzeni jakością wykonanych przez ówczesny Gest dekoracji i bukietu dla mnie i świadkowej. Totalna porażka-nic nie było zrobione tak,jak wcześniej się umawialiśmy. Najgorsze było to że pieniądze wzięli z góry a po wszystkim nawet nie przeprosili. Suknie szyje ta sama pani,która zajmuje się dekoracjami-więc myślę że obie te kwestie są ze sobą powiązane. Moja kuzynka szyła tam suknię i po prostu musiała stać im nad głową cały czas. Była u nich przynajmniej raz na tydzień zeby wszystkiego dopilnować!
Osobiście odradzam.
pozdrawiam
jezeli chodzi o krawca, to ja bylam niemilo zaskoczona, spodziewalam sie nizszych cen za usluge, otorz chcac szyc sukienke szukalam odpowiedniego zakladu - krawcowej, ale w e-still jak Pani "zaspiewala" mi cene dwa razy wyzsza niz w salonie sukien slubnych, to myslama ze sie rozesmieje w twarz Kobiecie, no coz.... cenia sie :D
moja sukienka szyta w salonie miala kosztowac, ze wszystkimi dodatkami (welon rekawiczki itp) max 1400 zl, a Pani w E-Still za uszycie SAMEJ sukienki zaproponowala 1800 zl- wiec lekkie przegiecie :) a w koncu szyje za max 900 zl (calosc z dodatkami) i jestem baaaardzo zadowolona :) moja sukienka jest juz prawie skonczona i nie moge sie doczekac dnia ślubu i szkoda mi ze ta sukienka bedzie na jeden raz...... ;)
to ciesze sie ze jestes zadowolona. Moge spytac u kogo szyjesz? No i taka propozycja - o ile to mozliwe,przerob suknie slubna, tzn jesli mas ja na wlasnosc a nie w formie wypozyczenia, przerob na elegancka sukiennke na inne uroczystosci, albo ladna spodniczke. Nie mam pojecia jaki wybralas fason ale ja sama planuje tak zrobic z moja. Zawsze to bedzie jakas pamiatka :-)