Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam z czystym sumieniem wątek zamknięty Z usług gabinetu korzystałam ponad rok czasu. Pod opieką wspaniałej Pani...
~Dagmara
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 marca 2017

POLECAM OSOBOM Z CHOROBAMI TARCZYCY! wątek zamknięty Od lat zmagam się z hashimoto i nadmiarem kilogramów. Myslalam, że po prostu...
~Anita Karolczyk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 listopada 2016

Polecam EFEKT CENTRUM wątek zamknięty Długo szukałam pomocy wśród pseudodietetyków w celu schudnięcia aż w końcu...
~Asia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 listopada 2015

POLECAM wątek zamknięty Polecam wszystkim tym którzy pragną zmienić swoje życie i z otyłych...
~agii
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2014

JA RÓWNIEŻ POLECAM wątek zamknięty PEŁEN PROFESJONALIZM PANI KAMILI. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z EFEKTÓW. POLECAM...
~ANIA
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 lutego 2014

Schudłam więc polecam ;) wątek zamknięty Dziękuję za podtrzymywanie na duchu w cięzkich i cięższych chwilach czytaj...
~Monika
-

dodano: 3 stycznia 2014

Świetne podejście do klienta wątek zamknięty To była moja pierwsza wizyta w takim miejscu i bałam się, że dietetyczka z...
~Agnieszka
-

dodano: 2 grudnia 2013

Zdecydowanie polecam!! wątek zamknięty Po wielu miesiącach prób samodzielnego odchudzania w końcu zdecydowałem się...
~Adam
-

dodano: 29 listopada 2013

Efekt Centrum wątek zamknięty Efekt Centrum w Gdynia - Dąbrowa zmienił moje życie, nie tylko moje ale i...
~Odchudzona MM
-

dodano: 21 października 2013

dietetyk na medal wątek zamknięty jestem bardzo bardzo zadowolona z efektów diety , schudłam szybko smacznie i...
~;)
-

dodano: 16 września 2013

Motywacja przede wszystkim wątek zamknięty Takiej motywacji nigdy w niczym nie mialam. Polecam calym sercem. Nigdy nie...
~Olka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 czerwca 2012

Pelen Profesjonalizm wątek zamknięty To nie koniec diety, a dopiero początek, ale efekty już są! Pełen...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 czerwca 2012

warto! wątek zamknięty gorąco polecam:) ja miałam ogromny problem z otyłością, a Efekt pomógł mi...
~Evsia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 lutego 2012

Bardzo pozytywnie wątek zamknięty Polecam gabinet - fachowa obsluga, dobry dojazd i mila atmosfera....
~Hania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry