Widok
EGZAMIN - ZDANY!
Gdy po trzech latach przerwy probowałam "reaktywować siebi"e do prawa jazdy, długo zastanawiałam się nad kolejną szkółką. Polecono mi Akademie Prawa Jazdy.
Konkretnie zgłosiłam się do Pana Adama Grubby, równiez z polecenia.
Po trzech latach czułam się znowu jakbym miala zaczynać od zera. Wykupiłam więc pakiet 10 intensywnych jazd.
Z Adamem objezdzilam wszystkie podchwytliwe zakątki w Gdyni, Trasy egzaminacyjne bardzo pokrywają się z wiedza instruktora.
Bardzo dobre podejscie pedagogiczne, przekaz informacji spowodował że czułam się dobrze przygotowana przez te tylko 10jazd przy czym kurs obejmuje 30h takze Pan Adam musial mnie wprowadzic we wszystko od nowa.
Super super super intruktor!!! Dzieki niemu 8.01.10 zdałam egzamin!!!! po dłuuuuugiej przerwie za pierwszym razem.
Polecam polecam polecam.
Konkretnie zgłosiłam się do Pana Adama Grubby, równiez z polecenia.
Po trzech latach czułam się znowu jakbym miala zaczynać od zera. Wykupiłam więc pakiet 10 intensywnych jazd.
Z Adamem objezdzilam wszystkie podchwytliwe zakątki w Gdyni, Trasy egzaminacyjne bardzo pokrywają się z wiedza instruktora.
Bardzo dobre podejscie pedagogiczne, przekaz informacji spowodował że czułam się dobrze przygotowana przez te tylko 10jazd przy czym kurs obejmuje 30h takze Pan Adam musial mnie wprowadzic we wszystko od nowa.
Super super super intruktor!!! Dzieki niemu 8.01.10 zdałam egzamin!!!! po dłuuuuugiej przerwie za pierwszym razem.
Polecam polecam polecam.
Moja ocena
Akademia Prawa Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6