Widok
EKSPERTKI STREETCOM CZ. 16 :)
Pozwoliłam sobie założyć nowy wątek tamten już troszkę za długi.
Link do poprzedniego:
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-15-t311318,1,16.html
Dostałam się do kampanii Ambi Pur Freshelle- czas sprawdzić pocztę ekspertki :)
Link do poprzedniego:
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-15-t311318,1,16.html
Dostałam się do kampanii Ambi Pur Freshelle- czas sprawdzić pocztę ekspertki :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
Ja też nie znalazłam info ile jest do rozdania ale rozdam 5 a jeden zostawię sobie. tylko najpierw muszę zdecydować jaki zapach:)))
Ja nie idę na ilość w raportach tylko na jakość - czyli jak na prawdę z kimś rozmawiam na temat produktu to piszę. tak średnio w kampaniach wychodziło mi po 15-20 raportów. Piszę jak rozmawiam i daje próbki i potem jak znajomi wypróbują pisze ich opinie.
Ja nie idę na ilość w raportach tylko na jakość - czyli jak na prawdę z kimś rozmawiam na temat produktu to piszę. tak średnio w kampaniach wychodziło mi po 15-20 raportów. Piszę jak rozmawiam i daje próbki i potem jak znajomi wypróbują pisze ich opinie.
A która dostała SENS ??
Ja mam i sobie czytam, całkiem fajne, akurat trafia w moje zainteresowania, więc jestem zadowolona, muszę szybko doczytać i komuś dać do poczytania...bez sensu to trochę, bo nie wiem ile mam czasu na tą kampanię a żeby całą gazetę przeczytac to w tym przypadku akurat sporo czasu trzeba ;)
Mogli dać po 2 numery to byłoby łatwiej zebrać opinie...
A to SPA to bez sensu jest
Ja mam i sobie czytam, całkiem fajne, akurat trafia w moje zainteresowania, więc jestem zadowolona, muszę szybko doczytać i komuś dać do poczytania...bez sensu to trochę, bo nie wiem ile mam czasu na tą kampanię a żeby całą gazetę przeczytac to w tym przypadku akurat sporo czasu trzeba ;)
Mogli dać po 2 numery to byłoby łatwiej zebrać opinie...
A to SPA to bez sensu jest
witam Was ponownie. dawno mnie nie bylo bo mialam przeprowadzke zycia i nadal na walizkach siedze.
ostatnia moja kampania byla ariel kapsulki.
Dzis dostalam maila ze wyslali kurieraz z tetra paku.
To akcja stop konserwantom-byl pomidor na zdjeciu-moze to jakies przeciery,warzywa.
A u Was jak-kto sie dostal do tetrapak?
ostatnia moja kampania byla ariel kapsulki.
Dzis dostalam maila ze wyslali kurieraz z tetra paku.
To akcja stop konserwantom-byl pomidor na zdjeciu-moze to jakies przeciery,warzywa.
A u Was jak-kto sie dostal do tetrapak?
Właśnie kurier mi przyniósł paczkę z tetrapak
3 x przecier pomidorowy PODRAVKA
1 x przecier pomidorowy ŁOWICZ
1 x groszek konserwowy KWIDZYN
1 x kukurydza konserwowa KWIDZYN
1 x sok złote jabłka HORTEX
1 x sok marchew,jabłko,banan FORTUNA
1 x soczek mały ze słomeczką jabłkowy TYMBARK
15 x magnesów na lodówkę
Wszystkie produkty normalnej wielkości, nie próbki, w kartonach.
3 x przecier pomidorowy PODRAVKA
1 x przecier pomidorowy ŁOWICZ
1 x groszek konserwowy KWIDZYN
1 x kukurydza konserwowa KWIDZYN
1 x sok złote jabłka HORTEX
1 x sok marchew,jabłko,banan FORTUNA
1 x soczek mały ze słomeczką jabłkowy TYMBARK
15 x magnesów na lodówkę
Wszystkie produkty normalnej wielkości, nie próbki, w kartonach.
Wkurzylam sie :( moja paczka dotarla na stary adres ktory potwierdzilam miesiac temu. potem sie przeprowadzilam 6 pazdziernika i zmienilam od razu adres na streetcomie no ale paczke wyslali na ten stary co potwierdzilam miesiac temu. Nie wazne ze juz od 2 tyg na ich stronie w bazie danych jest zmieniony adres-wysylaja na stary Wrrrr................
loca - generalnie i tak planowałam nie sama zajadać się paczką ciastek, tylko przy okazji wizyty, tym bardziej, że mamy grupkę znajomych, z którymi spotykamy się raz w tygodniu u kogoś na kolacji
ale jednak tak dziwnie jakoś;)
rozumiem, że nie przyślą dwudziestu paczek ciastek (choć byłoby miło;) ), ale myślałam, że będą w takich indywidualnych opakowaniach do rozdania znajomym
ale jednak tak dziwnie jakoś;)
rozumiem, że nie przyślą dwudziestu paczek ciastek (choć byłoby miło;) ), ale myślałam, że będą w takich indywidualnych opakowaniach do rozdania znajomym

a myslalam ze beda te http://www.nokaut.pl/wafelki-batony/milka-crispello-vanille-pudding-torebka-150g.html
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
dostałam taki zestaw:
http://allegro.pl/lego-d*plo-10554-kreatywny-pojazd-do-ciagniecia-i2939016417.html
http://allegro.pl/lego-d*plo-10554-kreatywny-pojazd-do-ciagniecia-i2939016417.html
Ja bym max 3 artykuly znalazla w 1 numerze. Nie podoba mi sie tez ta formula wymyslonej historyjki. Wolalabym juz przedstawienie problemu na surowo, a nie na pojedynczym przykladzie.
No i te imprezy-wiekszosc w warszawie, a reklamy artykulow omijam odkad na jedna sie skusilam i tylko niepotrzebnie wydalam pieniadze.
A poza tym tak jak w Sensie-problemy nie sa opisane wyczerpujaco, wg mnie...
No i te imprezy-wiekszosc w warszawie, a reklamy artykulow omijam odkad na jedna sie skusilam i tylko niepotrzebnie wydalam pieniadze.
A poza tym tak jak w Sensie-problemy nie sa opisane wyczerpujaco, wg mnie...
Wiesz co, to raczej nei jest wyznacznikiem. Uważam, że chodzi tu głównie o miasto z jakiego się pochodzi, wiadomo w większych typu Trojmiasto jest znacznie więcej kandydatek. A drugim czynnikiem jest ankieta. Na te pierwsze kampanie faktycznie ciężko się załapać... Ale z tego co zauważyłam, jak już jakaś ambasadorka streetcom prztestuje kilka rzeczy, to poźniej chętniej będzie wybierana do kolejnych kampani:)))
Nic trzeba wypełaniać ankiety i gzrezcznie czekać, aż Cię wybiorą:)
Nic trzeba wypełaniać ankiety i gzrezcznie czekać, aż Cię wybiorą:)
ktos pisal o karmieniu a branie xenny, takze skopowiałam ze strony xenny
Czy można stosować Xennę podczas karmienia piersią?
w okresie karmienia piersią lek można stosować po konsultacji z lekarzem.
Niektórzy autorzy wskazują, że stężenie aktywnych metabolitów sennozydów w mleku karmiących kobiet jest niewielkie. Opisywano biegunkę u dzieci karmionych piersią, których matki stosowały sennozydy, ale nie udowodniono związku przyczynowo-skutkowego tej zależności.
Czy można stosować Xennę podczas miesiączki?
Zgodnie z informacją zawartą na ulotce dołączonej do leku, Xenny nie należy zażywać podczas miesiączki.
Czy można stosować Xennę podczas karmienia piersią?
w okresie karmienia piersią lek można stosować po konsultacji z lekarzem.
Niektórzy autorzy wskazują, że stężenie aktywnych metabolitów sennozydów w mleku karmiących kobiet jest niewielkie. Opisywano biegunkę u dzieci karmionych piersią, których matki stosowały sennozydy, ale nie udowodniono związku przyczynowo-skutkowego tej zależności.
Czy można stosować Xennę podczas miesiączki?
Zgodnie z informacją zawartą na ulotce dołączonej do leku, Xenny nie należy zażywać podczas miesiączki.
a tu w ciąży
Czy można stosować Xennę podczas ciąży?
Leki przeczyszczające nie są zalecane w I trymestrze ciąży, a w pozostałych trymestrach mogą być stosowane jedynie pod ścisłą kontrolą lekarza. Pod tym względem Xenna nie różni się od innych leków dostępnych na rynku. Xenna nie może być stosowana w I trymestrze ciąży. Później można stosować Xennę jedynie, gdy w opinii lekarza korzyści przeważają nad potencjalnym zagrożeniem dla płodu.
Czy można stosować Xennę podczas ciąży?
Leki przeczyszczające nie są zalecane w I trymestrze ciąży, a w pozostałych trymestrach mogą być stosowane jedynie pod ścisłą kontrolą lekarza. Pod tym względem Xenna nie różni się od innych leków dostępnych na rynku. Xenna nie może być stosowana w I trymestrze ciąży. Później można stosować Xennę jedynie, gdy w opinii lekarza korzyści przeważają nad potencjalnym zagrożeniem dla płodu.
wydaje mi się że Xenna Błonnik działa trochę inaczej niz inne preparaty Xenny, takie typowo przeczyszczające. Tutaj w przewodniku ekspertki jest wyraźnie napisane że można stosować , oczywiście w zalecanych dawkach. Co nie znaczy że kogoś namawiam :-)
I przy błonniku napisano też że można go stosowac bardzo długo w przeciwieństwie do tabletek przeczyszczających.
Ela odezwij się do mnie na maila : acha1.5@wp.p lub na priv.
I przy błonniku napisano też że można go stosowac bardzo długo w przeciwieństwie do tabletek przeczyszczających.
Ela odezwij się do mnie na maila : acha1.5@wp.p lub na priv.
A ja nadal nic nie dostałam, żadnego zaproszenia do kampanii ani potwierdzenia adresu :-(...ale znalazłam inny serwis działający na tej samej zasadzie co streetcom. Już wypełniłam pierwszą ankietę i się dostałam do kampanii. Możecie same spróbować:
https://agent.talkmarketing.pl/pl/secured/user/share-registration/8acda27c0c252a58d30edc2f7c9d5524
teraz jest kampania "zostań ekspertem jakości Tesco".
https://agent.talkmarketing.pl/pl/secured/user/share-registration/8acda27c0c252a58d30edc2f7c9d5524
teraz jest kampania "zostań ekspertem jakości Tesco".

[/url]