Widok
EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))
zapraszam do nowego wątku
link do poprzedniego
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-13-t271614,1,16.html
właśnie wypełniłam raport końcowy Gerber 3-ile miałyście raportów?
link do poprzedniego
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-13-t271614,1,16.html
właśnie wypełniłam raport końcowy Gerber 3-ile miałyście raportów?
Jeśli chodzi o Gerber 2 to miał ktoś już raport dla znajomych ?? bo ja z 8 raportów mam tylko jedną ankietę wypełnioną przez koleżankę, reszta powiedziała, że nie wypełni ankiety bo nie chce podawać swoich danych i ja się im nie dziwię.Kuzynka stwierdziła, że pytania są po prostu głupie i nie wypełni ankiety ale powiedziała, że napisze maila do osoby odpowiedzialnej za ankiety.A jak to u was wygląda ?? Też macie problemy?? Mam nadzieję że mimo wszystko dostanę jeszcze coś do testowania, bo ja wywiązałam się z obowiązku ale nie mogę odpowiadać za kogoś.
Raport końcowy tak jest tylko jeden ale nie wiem jak przy innych produktach ale przy gerber są ankiety dla znajomych i żeby wysłać taką ankietę muszą podać swoje imię i nazwisko numer telefonu i adres email.
U mnie dwie znajome wypełniły ankietę a kuzynka wysłała do nich maila i to pewnie wszystko jeśli chodzi o ankiety.A pytania jak powiedziała kuzynka są faktycznie głupie :/
http://www.streetcom.pl/AnkietakoncowaGerberdlaznajomych/
U mnie dwie znajome wypełniły ankietę a kuzynka wysłała do nich maila i to pewnie wszystko jeśli chodzi o ankiety.A pytania jak powiedziała kuzynka są faktycznie głupie :/
Ja tez slicznie prosze o wypełnienie :
http://www.streetcom.pl/AnkietaBriseSenseAndSpraydlaznajomych/
http://www.streetcom.pl/AnkietaBriseSenseAndSpraydlaznajomych/
jak ktoś będzie miał chwilkę to wypełnijcie dla mnie :)
jak ktoś będzie miał chwilkę to wypełnijcie dla mnie :)
http://www.streetcom.pl/AnkietaMillenniumdlaznajomych/
[/url]
[/url]

Znalazłam niedawno coś takiego: http://www.ambasadatrendow.pl/
Ktoś coś słyszał na ten temat ?? Bo w necie za bardzo nic nie znalazłam.
Ktoś coś słyszał na ten temat ?? Bo w necie za bardzo nic nie znalazłam.
Też dostałam :P
Nawet sporo tego a chętnych do obdzielenia też :)
mnie zaintrygował ten smak goldensyrop

Uploaded with ImageShack.us
Nawet sporo tego a chętnych do obdzielenia też :)
mnie zaintrygował ten smak goldensyrop

Uploaded with ImageShack.us
a ja nie wywiązałam się z kampanii millenium - zdążyłam odebrać paczkę, potem byłam w szpitalu, potem znowu coś i nie dałam rady. przysyłali przypomnienia, więc w końcu zabrałam się za pisanie i okazało się, że raporty zniknęły i już po kampanii.
myślałam, że to koniec mojego ekspertowania, ale dziś dostałam ankietę o dermokosmetykach - ciekawe czy mam szanse - pewnie minimalne...
ciekawe jak wam się sprawdzą te kapsułki ariel. pewnie są drogie?
myślałam, że to koniec mojego ekspertowania, ale dziś dostałam ankietę o dermokosmetykach - ciekawe czy mam szanse - pewnie minimalne...
ciekawe jak wam się sprawdzą te kapsułki ariel. pewnie są drogie?
od czasu nesvity nie miałam żadnej ankiety a nesvita nadal wisi :( może się coś spsuło :(
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś dostanę jakąś kampanię.
A właśnie nie powinno po nesvicie być ankiet dla znajomych ?? Czy ktoś miał ??Bo u mnie w ogóle było dziwnie z raportem końcowym bo jak w końcu udało mi się go wypełnić to po naciśnięciu wyślij odrazu mnie wylogowało ale po ponownym zalogowaniu już końcowego nie było.Napisałam do pani Emilii ale niestety nie odpisała :/
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś dostanę jakąś kampanię.
A właśnie nie powinno po nesvicie być ankiet dla znajomych ?? Czy ktoś miał ??Bo u mnie w ogóle było dziwnie z raportem końcowym bo jak w końcu udało mi się go wypełnić to po naciśnięciu wyślij odrazu mnie wylogowało ale po ponownym zalogowaniu już końcowego nie było.Napisałam do pani Emilii ale niestety nie odpisała :/
witam
ja tez sie dostalam do kampani streetcomu :)
i tez mnie ciekawi ile tego dostaniemy.
czasem jest tak ze sie dostaje pelnowartosciowy produkt plus gratisowe dla znajomych tak mialam z melkiem gerber (2 opakowania mleka gerber po 350gr plus 14 saszetek dla znajomych) a czasem jest tak ze niema takiego czegos jak pelnowartosciowy produkt czy gratis jak mialam w kampani nesvita i wtedy dostaje sie ogolnie "produkt". Dostalam wtedy 3 opakowania (kazde 10saszetek) platkow owsianki nesvita.
Po cichu licze na to ze teraz dostaniemy 2 cale opakowania tych kapsulek ariel. Jedno do bialego a drugie do kolorowego. W kazdym opakowaniu jest 12 kapsulek. no do mnie tez juz jedzie kurier takze jutro zobaczymy ... ;)
ja tez sie dostalam do kampani streetcomu :)
i tez mnie ciekawi ile tego dostaniemy.
czasem jest tak ze sie dostaje pelnowartosciowy produkt plus gratisowe dla znajomych tak mialam z melkiem gerber (2 opakowania mleka gerber po 350gr plus 14 saszetek dla znajomych) a czasem jest tak ze niema takiego czegos jak pelnowartosciowy produkt czy gratis jak mialam w kampani nesvita i wtedy dostaje sie ogolnie "produkt". Dostalam wtedy 3 opakowania (kazde 10saszetek) platkow owsianki nesvita.
Po cichu licze na to ze teraz dostaniemy 2 cale opakowania tych kapsulek ariel. Jedno do bialego a drugie do kolorowego. W kazdym opakowaniu jest 12 kapsulek. no do mnie tez juz jedzie kurier takze jutro zobaczymy ... ;)
Witajcie, często tu nie piszę ale też jestem ekspertką w Streetcomie.
Zastanawiam się od czego zależy i jak to jest że mamy inne ankiety do wypełniania. Ja nie miałam ariela, nesvity itp.
Ostatnio byłam w kampanii Banku Millennium potem dostałam ankietę o Tetrapak i jak się okazało dziś że przeszłam do tej kampanii. No i dostałam ankietę o dermokosmetykach, którą mam nadzieję że przejdę i dostanę do testowania bo mam w domku małego atopika.
A Wy jakie dostajecie ankiety??
Zastanawiam się od czego zależy i jak to jest że mamy inne ankiety do wypełniania. Ja nie miałam ariela, nesvity itp.
Ostatnio byłam w kampanii Banku Millennium potem dostałam ankietę o Tetrapak i jak się okazało dziś że przeszłam do tej kampanii. No i dostałam ankietę o dermokosmetykach, którą mam nadzieję że przejdę i dostanę do testowania bo mam w domku małego atopika.
A Wy jakie dostajecie ankiety??
Martyna to komu wysla jaka ankiete i do jakiej kampani sie zaliczy zalezy od:
1. ankiety poczatkowej ktora wypalnialysmy przy zalozeniu kont na streetcomie (czyli np, co Cie interesuje, ile masz dzieci, w jakim wieku itp)
2. od ankiet ktore przysalaja bezposrednio przed kampania (jezeli np. napiszesz ze karmisz tylko piersia to niezalapiesz sie na mleko modyfikowane, jezeli piszesz ze lubisz tylko czarna czekolade to niedostaniesz np. bialej do testowania itp itd)
3.od rejonu zamieszkania. czesto sa kampanie tak jak ostatnio hortex byl stimerii ze z mrozonkami nie beda nam wiezdz na koniec polski dlatego np jest "rejjonowa" kampania
4. od innych danych ktore podawalysmy przy zalozeniu konta czy tez przy wypelnianiu ankirty (bo np. wiadomo ze niedadza do testowania pampersow mamie ktora ma dziecko 15letnie itp ita)
mam nadzieje ze rozwialam Twoje watpliwosci i odpowiedzialm na pytania :)
1. ankiety poczatkowej ktora wypalnialysmy przy zalozeniu kont na streetcomie (czyli np, co Cie interesuje, ile masz dzieci, w jakim wieku itp)
2. od ankiet ktore przysalaja bezposrednio przed kampania (jezeli np. napiszesz ze karmisz tylko piersia to niezalapiesz sie na mleko modyfikowane, jezeli piszesz ze lubisz tylko czarna czekolade to niedostaniesz np. bialej do testowania itp itd)
3.od rejonu zamieszkania. czesto sa kampanie tak jak ostatnio hortex byl stimerii ze z mrozonkami nie beda nam wiezdz na koniec polski dlatego np jest "rejjonowa" kampania
4. od innych danych ktore podawalysmy przy zalozeniu konta czy tez przy wypelnianiu ankirty (bo np. wiadomo ze niedadza do testowania pampersow mamie ktora ma dziecko 15letnie itp ita)
mam nadzieje ze rozwialam Twoje watpliwosci i odpowiedzialm na pytania :)
A ja wlasnie skonczylam jedno pranie kolorowe z fioletowa kapsulka na 60stopni i mi niedopralo moich skarpetek bialych ktore wrzucilam razem z innymi kolorowymi rzeczami... hm... moze jak wrzuce do bialych to dopierze?? tyle ze ja zawsze skarpetki brudne wrzucam do kolorowych a nie bialych :( ciekawe czy nastepnym razem da sobie rade z plamami na sliniakach skoro zwykle skarpetki sa niedoprane...
Ladnie pachnie to moge przyznac :)
Ladnie pachnie to moge przyznac :)
kurcze ten ariel to jest troche gorszej jakosci bo produkowany dla krajów europy wschodniej lepszy jest ten produkowany dla zachodu.poznac mozna z tylu na opakowaniu.
Ja dzis odpaliłam dwie pralki kolory i białe fakt zarąb.iście pachnie w całej łazience,i w końcu jak M. wstawia pranie to nie słyszę ile proszku wsypać ? ile płynu?wrrr a tak wsadza kapsułkę i po sprawie
Ja dzis odpaliłam dwie pralki kolory i białe fakt zarąb.iście pachnie w całej łazience,i w końcu jak M. wstawia pranie to nie słyszę ile proszku wsypać ? ile płynu?wrrr a tak wsadza kapsułkę i po sprawie
Aniaa tak jak pisalam niemam zamiaru swoich teoretycznie bialych ale jak sie lazi na boso po calym domu to czrnych skarpetek prac z np. bialymi koszulami , podkoszulkami czy bielizna.
Z reszta pomijajac jedna pare bialych a raczej szarych ze starosci skarpetek to na jasnozielonych kolorowa kapsulka tez niedoprala i widac brudne "stopy" na skarpetkach ,gdzie mam porownanie ze piorac w proszku to znikalo, bo przeciez nie piore pierwszy raz w zyciu.
Teraz juz wiesz?
Z reszta pomijajac jedna pare bialych a raczej szarych ze starosci skarpetek to na jasnozielonych kolorowa kapsulka tez niedoprala i widac brudne "stopy" na skarpetkach ,gdzie mam porownanie ze piorac w proszku to znikalo, bo przeciez nie piore pierwszy raz w zyciu.
Teraz juz wiesz?
No jasne doprac do idealnej bieli to sobie mozna pomarzyc bo "takie rzeczy to tylko w erze" ;)
Ale chodzi mi oto ze one sa ewidentnie nadal brudne!! tak jakbym je sobie tylko przeplukala a nie wyprala!! A najlepsze jest to ze na codzien to ja piore wlsanie w kolorowym i bialym arielu i proszek to dopiera ladnie a ta kapsulka niedal sobie rady jak widac :(
ide spac-dobranoc i do jutra :)
Ale chodzi mi oto ze one sa ewidentnie nadal brudne!! tak jakbym je sobie tylko przeplukala a nie wyprala!! A najlepsze jest to ze na codzien to ja piore wlsanie w kolorowym i bialym arielu i proszek to dopiera ladnie a ta kapsulka niedal sobie rady jak widac :(
ide spac-dobranoc i do jutra :)
Ja zrobilam pranie dzis. Nie ma sie czym zachwycac. Jak wyschnie to bede wiedziala czy dobrze wyprane. Ale na FB dziewczyny strasznie sie tym podniecaja. Ze super pierze i pachnie. Mnie zapach draznil, bo dosc intensywny. Ale jak schowalam do szafy bylo juz lepiej.
Kombinezonu dziecka nie dopral-ale nie wiem skad bylo to zabrudzenie, bo dziecko nie chodzilo jeszcze.
I przyznam ze 1 pranie to za malo zeby mnie przekonac. Sama jestem fanka plynow do prania, ale wole dozowac ilosc do wielkosci prania.
Czy piszac raporty wspominacie tez o tym co jest w produkcie na nie?
Kombinezonu dziecka nie dopral-ale nie wiem skad bylo to zabrudzenie, bo dziecko nie chodzilo jeszcze.
I przyznam ze 1 pranie to za malo zeby mnie przekonac. Sama jestem fanka plynow do prania, ale wole dozowac ilosc do wielkosci prania.
Czy piszac raporty wspominacie tez o tym co jest w produkcie na nie?
As ja wpisalam juz jeden niestety negatywny raport po praniu mojej mamy i moich skarpetek niedopranych ;)
Podejrzewam ze jest tak jak mowisz po pierwsze zadnych rewelacji a po rdugie tak jak pisala ktoras z WAs ze te proszki na rynek wschodni sa grosze a niby pod ta sama marka.... :( przykre to ze polske traktuja jeszcze jak "wschod" a nie jak "zachod" a jestesmy miedzy niemcami a rosja....
Podejrzewam ze jest tak jak mowisz po pierwsze zadnych rewelacji a po rdugie tak jak pisala ktoras z WAs ze te proszki na rynek wschodni sa grosze a niby pod ta sama marka.... :( przykre to ze polske traktuja jeszcze jak "wschod" a nie jak "zachod" a jestesmy miedzy niemcami a rosja....
Nyzosia jak nic nie ma :( jak nacisniesz na ten "raport z rozmow" to powinno Ci sie wyswietlic takie podpunkty do wypelnienia i tabelka do opisania rozmowy. Jedne z podpunktow to z iloma osobami rozmawialas, ile kapsulek dalas, jaki byl ton Twojej wypowiedzi itp itd.
A jezeli nic kompletnie niemasz to napisz pod ten link co Ci wysylaja z tej kampani jaki masz problem. Ja kiedys mialam potwierdzic adres do wysylki i tez mialam czysta kartke wiec napisalam do nich i naprawili szybko :)
A jezeli nic kompletnie niemasz to napisz pod ten link co Ci wysylaja z tej kampani jaki masz problem. Ja kiedys mialam potwierdzic adres do wysylki i tez mialam czysta kartke wiec napisalam do nich i naprawili szybko :)
Ja Ci powiem,że ubrania moich dzieci dzielę na "domowe" i "wyjscciowe" i prałam akurat "domowe"-moga na kolanach w nich chodzic po domu, brudza kreda,jedzeniem,piciem...co im sie uda;P ale kapsułki doprały wszystko w 40st. jak mam gorzej brudne jakies buraki czy cos to najpierw ciuszki namaczam w moich mieszanych kombinowanych miksturach ;)) ale codzien tego nie robie. Te kapsulki nie sa dla mnie gorsze niz proszek ariel.Co prawda obawialam sie ich,bo nie moglam dozowac ilosci i nie wiedzialam czy jedna starczy,ale jestem zadowolona!
a ja tak z innej beczki bo kurczaki juz nie chce mi się prać ciuszków Madzi w Lovelii bo podwójnie musze kupowac proszek dla nas i dla niej. Myślicie że skoro przytula się do mnie, do m , targa się po łóżku moim w pościeli wypranej w naszych proszkach to nic jej nie będzie i nie będzie miała uczulenia?
mnie wlasnie tak jak pisalam na samym poczatku tez zastanawia ta marchewka ze sliniakow i inne dzieciowe plamy. np po zelazie plynnym i po kupach niektorych ktore bardziej plamia bodziaki niz cokolwiek innego. Na razie niedopral mi sparpetek ten kapsulkowy ariel ale zobaczymu co dalej. Cudow nie oczekuje ale oczekuje ze bedzie rownie dobry jak jego brat-proszek a jak na razie wydaje mi si egorszy w praniu. Ale na razie wypralam tylko raz wiec zobaczymy co bedzie dalej.
http://www.ambasadatrendow.pl/
Chyba o to chodzi,ale strona mnie nie przekonuje.
Czy ktos miał drugą ankietę kawlifikacyjną do Tetrapack?
Chyba o to chodzi,ale strona mnie nie przekonuje.
Czy ktos miał drugą ankietę kawlifikacyjną do Tetrapack?
l=http://www.suwaczki.com/]
[/url]http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlpiqv2twmk7cx.png

Tu macie temat o ambasadzie trendow
http://interaktywnie.com/biznes/newsy/agencje-interaktywne/k2-rekrutuje-liderow-opinii-18203
http://interaktywnie.com/biznes/newsy/agencje-interaktywne/k2-rekrutuje-liderow-opinii-18203
Ja jeszcze nie dostalam ale patrzac na ich "obietnice" danego dnia to zawsze sie spozniaja i potwerdzaja jakies 2 dni pozniej bynajmniej u mnie na 3 kampanie tak bylo 2 razy :( ale lubia wysylac w czwartki paczki takze moze mam cicha nadzieje ze dzis potwierdza , jutro wysla i moze w piatek bedzie :P a jak nie ten tylko nastepny tyo tez bedzie dobrze, byle sie dostac :D
a jak tam Wasze kapsulki? ja rozdalam juz 5 w sama 1 zurzylam zostalo mi jeszcze zebym ja przetestowala biale-moze dis bo sie jasne nazbieralo?? zobacze...
a jak tam Wasze kapsulki? ja rozdalam juz 5 w sama 1 zurzylam zostalo mi jeszcze zebym ja przetestowala biale-moze dis bo sie jasne nazbieralo?? zobacze...
Sylwia co to znaczy okres karencji i przesiew bo nierozumiem. Kolezanka pisala ze miala az 3 kampanie na raz, ja skolei mialam 3 kampanie jedna po drugirj od razu wiec nierzumeim gdzie ten "przesiew" i "karencja"?? i jak to mialo by wygladac? ze np po skonczonej jednej kampani bede musial np. czekac miniumum miesiac na 2ga i nic nie dostane czy co??
Alice tak napisali na FB, ja to rozumiem tak ze jezeli przejdziesz wstepna"selekcje"(na podstawie ankiety ktora wypelnialas jak sie rejestrowalas na Streetcomie)i przejdziesz do nast etapu i masz potwierdzenie adresu a masz w tym czasie jakos kampanie to niestety ominie cie ta
pisali o tym chyba 3 dni temu
pisali o tym chyba 3 dni temu
A mi w tyg przyszło, że dostałam się do Kampani Tetrapak i mam potwierdzić adres.
Jestem tam już dłuższy czas i mało miałam kampanii - zestaw kremów i maseczek (nie pamiętam nazwy było to z 3 lata temu), wódka Danzka, lipton malinowy, nic-nac'sy, budynie winiary z wapniem, zupy w proszku, kosmetyki eucerin. Jestem chyba 4 lata zarejestrowana.
Jestem tam już dłuższy czas i mało miałam kampanii - zestaw kremów i maseczek (nie pamiętam nazwy było to z 3 lata temu), wódka Danzka, lipton malinowy, nic-nac'sy, budynie winiary z wapniem, zupy w proszku, kosmetyki eucerin. Jestem chyba 4 lata zarejestrowana.
Właśnie wyciagnełam jasne pranie z zielona kapsułką piorąca.
I tak samo jak po olorach. Skarpetki i sliniak dziecka niedoprany. I zeby niebylo ze marudze o skarpetkch ktore nigdy nie beda lsnily jak nowe to proszek lub plyn rowniez tej samej firmy owe skarpetki dopiera!
Zapach śliczny i to ze niemusze lapami grzebaz z dozowniekiem w torbie z proszkiem to jedyne plusy.
I tak samo jak po olorach. Skarpetki i sliniak dziecka niedoprany. I zeby niebylo ze marudze o skarpetkch ktore nigdy nie beda lsnily jak nowe to proszek lub plyn rowniez tej samej firmy owe skarpetki dopiera!
Zapach śliczny i to ze niemusze lapami grzebaz z dozowniekiem w torbie z proszkiem to jedyne plusy.
Też już jakiś czas temu zapisałam się do ambasady trendów i dostałam się do kampanii knora.Trochę się zastanawiałam bo nigdzie nie było opinii na ich temat.Regulamin też mają taki trochę zdawkowy.No ale zobaczymy jak to będzie :) mam nadzieję że dobrze :)
Streetcom o mnie zapomniał :( ale mam nadzieję, że jeszcze będę miała możliwość uczestniczenia w jakiejś kampanii.
Streetcom o mnie zapomniał :( ale mam nadzieję, że jeszcze będę miała możliwość uczestniczenia w jakiejś kampanii.
A jak tam testowanie ariela i kaszek kobitki??
jakie uwagi/opinie zebralyscie?
u nas wiekszosci same pozytywy poza cena w sklepie :(
a kaszka jz zjedzona przez malego ssaka:)
Jutro do mnie wreszcie wpada przyjacioka na kawe to dostanie na dzien dobry do testowania 2 kapsolki i kaszki 9dla siebie i siostry zdzieckiem ktora mieszka) :)
jakie uwagi/opinie zebralyscie?
u nas wiekszosci same pozytywy poza cena w sklepie :(
a kaszka jz zjedzona przez malego ssaka:)
Jutro do mnie wreszcie wpada przyjacioka na kawe to dostanie na dzien dobry do testowania 2 kapsolki i kaszki 9dla siebie i siostry zdzieckiem ktora mieszka) :)
U nas jakoś idzie. Też generalnie opinie pozytywne ale bez zachwytu.
Za to muszę napisać że zbulwersowała mnie prośba streetcomu żeby podać im nr telefonów do znajomych którzy testują z nami ariela. Podałyście? Ja nie i nie mam zamiaru. ja się świadomie zgodziłam na barnie udziału w tej akcji ale nie zamierzam im dostarczać danych osobowych moich znajomych.
Za to muszę napisać że zbulwersowała mnie prośba streetcomu żeby podać im nr telefonów do znajomych którzy testują z nami ariela. Podałyście? Ja nie i nie mam zamiaru. ja się świadomie zgodziłam na barnie udziału w tej akcji ale nie zamierzam im dostarczać danych osobowych moich znajomych.
No właśnie nie:
Droga Ekspertko,
Pomóż nam być jeszcze lepszym w tym co robimy! Poproś swoich znajomych, z którymi rozmawiałeś o kapsułkach piorących ARIEL, aby przyłączyli się do akcji i badania SMG/KRC badającego naszą skuteczność. Dzięki temu będziemy mogli tworzyć dla Was jeszcze więcej kampanii!
Podczas badania ankieter SMG/KRC wykona do Twoich znajomych telefon w celu przeprowadzenia krótkiej ankiety dotyczącej produktu ARIEL kapsułki piorące.
UWAGA: przekazany numer będzie wykorzystany jedynie w celu przeprowadzenia badania SMG/KRC.
Dołącz do nas i pomóż potwierdzić nasze działania marketingowe!
Dodatkowo możesz wygrać cenne nagrody w naszym konkursie!
Szczegóły na http://www.streetcom.pl
Pozdrawiam,
Ania
Droga Ekspertko,
Pomóż nam być jeszcze lepszym w tym co robimy! Poproś swoich znajomych, z którymi rozmawiałeś o kapsułkach piorących ARIEL, aby przyłączyli się do akcji i badania SMG/KRC badającego naszą skuteczność. Dzięki temu będziemy mogli tworzyć dla Was jeszcze więcej kampanii!
Podczas badania ankieter SMG/KRC wykona do Twoich znajomych telefon w celu przeprowadzenia krótkiej ankiety dotyczącej produktu ARIEL kapsułki piorące.
UWAGA: przekazany numer będzie wykorzystany jedynie w celu przeprowadzenia badania SMG/KRC.
Dołącz do nas i pomóż potwierdzić nasze działania marketingowe!
Dodatkowo możesz wygrać cenne nagrody w naszym konkursie!
Szczegóły na http://www.streetcom.pl
Pozdrawiam,
Ania
ja miałam jakiś czas temu ankietę na temat zabawek dla dzieci. Na razie cisza.
Wiem, że kiedyś była kampania gier lego. Polegało to na tym, że dostawałaś jedną grę i opisywałaś czy twojemu dziecku gra się podoba i jak reagują inne dzieci 9jak np. przychodziły w odwiedziny).
Tak czytałam, bo udziału nie brałam
Wiem, że kiedyś była kampania gier lego. Polegało to na tym, że dostawałaś jedną grę i opisywałaś czy twojemu dziecku gra się podoba i jak reagują inne dzieci 9jak np. przychodziły w odwiedziny).
Tak czytałam, bo udziału nie brałam