Bardzo dziękuję za tą wspaniałą przygodę, w szczególności panu Januszowi Piotrowskiemu, z którym przejeździłem te kilkadziesiąt godzin. Jazdy odbywały się w przyjaznej atmosferze. Pan Janusz zawsze chętnie udzielał odpowiedzi na moje pytania i klarownie objaśniał różne zagadnienia. Jest na prawdę zaangażowany w to co robi.
Do egzaminu podchodziłem z dużą pewnością siebie, która wynikała z dobrego przygotowania. Na egzaminie nie miałem żadnych niespodzianek, gdyż wszystkie trudniejsze skrzyżowania i sytuacje na drodze, które mogą nas spotkać na egzaminie przećwiczyliśmy po wielokroć. Auta sprawne w dobrym stanie technicznym, aż miło pojeździć.
Zajęcia teoretyczne w wakacje w pięć dni -i jak dla mnie pomysł trafiony "w dyche". Nie ciągną się nie wiadomo ile, ale są wystarczające aby przyswoić sobie zasady ruchu drogowego.
Sprawami administracyjnymi zajmuję się przesympatyczna pani Kamila, która chętnie odpowie na wszystkie pytania oraz powie co i jak załatwić. Kurs z całą pewnością wart swojej ceny. Ja jestem bardzo zadowolony.
Dziękuję wszystkim Elkowcom i pozdrawiam serdecznie.