Widok
To chyba nie nasz problem :)
Widać są firmą rozwojową, co w czasach kryzysu powinno cieszyć, a nie być powodem "obaw" internautów. Jak robiłam u nich kurs na prawko mieli trzy filie, teraz na stronie internetowej widać, że otworzyli kolejne :) Dzięki temu, że tak często się ogłaszają, więcej osób niepełnosprawnych może być aktywnych zawodowo. W końcu na trójmiejskim rynku jest firma, która na widok orzeczenia nie zamyka drzwi przed kandydatem ;)
Widać są firmą rozwojową, co w czasach kryzysu powinno cieszyć, a nie być powodem "obaw" internautów. Jak robiłam u nich kurs na prawko mieli trzy filie, teraz na stronie internetowej widać, że otworzyli kolejne :) Dzięki temu, że tak często się ogłaszają, więcej osób niepełnosprawnych może być aktywnych zawodowo. W końcu na trójmiejskim rynku jest firma, która na widok orzeczenia nie zamyka drzwi przed kandydatem ;)
teraz wiele szkol szuka instruktorów, pogon kursantow, zeby zdac egzamin przed zmianami, podobno kursanci chca jezdzic nawet w nocy byle zdazy
Rozwojową, bo zatrudniają niepełnosprawnych? Dobrze Cie rozumiem? Ciekawy punkt widzenia. Skok stefczyka też jest rozwojowy, bo wymłócił działki w redłowie na postawienie nowego gmachu za pieniądze frajerów, którzy ulokowali w nim swoje oszczędności? Z szacunkiem, ale pojęcie "rozwojowości" jest Ci chyba obce. Nie bierzesz pod uwagę chociażby faktu, iż stosunek tych którzy ulokowali kasę na prawko w Elka School do tych, którzy musili zdawać ponownie (czasem po kilka razy) ma się jak 7:1. Więc co ty tu pieprzysz o rozwoju. Ze szkołami jazdy jest jak z bukmacherką - Oni zawsze zarobią, Ty nigdy.
Pozdro!
Pozdro!
Moja znajoma tam pracowała, więc mam dobre informacje. Szefowa jest straszna, swoje osobiste problemy przynosi do pracy i wyrzywa się na pracownikach. A płaca? O matko, jak się dowiedzialam ile płaca to myslałam, że padnę trupem. Wolę nie pisać ile ona wynosi, ale szczerze mówiąc nie sądziłam, że w dzisiejszych czasach można zarabiać takie grosze... Oczywiście zawsze szukają kogoś z zaświadczeniem o niepełnosprawności, ponieważ PEFRON płaci za zatrudnienie takiego pracownika, mają różne dodatki z tego tytułu, więc tania siła robocza za free. A pracy wbrew pozorom jest tam naprawdę bardzo dużo, a pracowników traktują w niegodziwy sposób.
http://www.pfron.pl zbyt leniwa by poszukać ?