Widok
ELka SCHOOL to świetny wybór!!!
Szkoła,która doprowadziła mnie do upragnionego prawka!Pomimo poważnego stanu-9miesiąc ciąży-kiedy to,jak powszechnie wiadomo,nie jest się najbystrzejszą i najzwinniejszą istotą na świecie,udało mi się przebrnąć przez egzamin z wynikiem pozytywnym!Jest to cudowna chwila-Ci co zdali to wiedzą;)Dziękuję w szczególności Panu Jerzemu S.,który cierpliwie i dokładnie uczy technik jazdy,przerabia trasy egzaminacyjne i zwraca uwagę na miejsca,w których najczęściej zdarzają się wpadki niedoświadczonych kierowców,do tego potrafi zażartować,a jak trzeba to i pocieszy.Bardzo ważne jest też to,że można czuc się bardzo bezpiecznie,bo p.Jurek w całości skupiony jest na kursancie.Lekcje przede wszystkim dawały cenne doświadczenie,ale też były przyjemnością.Podczas egzaminu,jeżeli uda się zapanować nad nerwami,plac zdaje się gładko,a w czasie jazdy po mieście,nawet jak przytrafią się jakieś drobne niedociągnięcia,to słyszy się w głowie instrukcje pana Jurka,które ratują sytuację.Długo wspominać będę z sentymentem moją pomarańczową eLeczkę!Bardzo polecam tą szkołę!
Serdecznie pozdrawiam Pana Jurka,całe grono instruktorów i sympatyczną Panią Dagmarę:)
Serdecznie pozdrawiam Pana Jurka,całe grono instruktorów i sympatyczną Panią Dagmarę:)
Moja ocena
ELKA SCHOOL Rumia
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6