ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Bardzo dobra, profesjonalna szkoła jazdy. Poprosiłam miłe panie w...
~Sonja
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 maja 2018

Najlepsza szkoła na świecie i najlepszy instruktor wątek zamknięty Każdemu szczerze mogę polecić tę szkołę jazdy. To najlepszy wybór. Panie w...
~Ewa W.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 maja 2018

Najlepszy instruktor Piotr Kruszona wątek zamknięty Świetna szkoła jazdy, bardzo przyjazna kursantowi, miła fachowa obsługa w...
~Aga
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2018

Zdecydownie Polecam wątek zamknięty Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy jaki mojego instruktora pana Tomasza...
~AGATA
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 stycznia 2018

Tylko Elka School! wątek zamknięty Szczerze polecam Elke School! Przemiłe panie w biurze, wykłady na najwyższym...
~Karolina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2017

Najlepsza szkola prawa jazdy ! wątek zamknięty Polecam Elka School wszystkim tym, którzy zastanawiają sie nad wyborem...
~Karolina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2017

Polecam wątek zamknięty Elka School była dobry wyborem. Polecam instruktora Piotra Kruszone. Ma...
~Aga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2017

polecam wątek zamknięty Superrrrr :) Polecam Instruktora Leszka Kułagę ! cierpliwy, dokładny,...
~Magda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 lipca 2017

Super przygoda . wątek zamknięty Piotr Kruszona wspaniały instruktor.Wydawało mi się że niepotrzebnie zawracam...
~Iwona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 lipca 2017

Piotr Kruszona najlepszy instruktor wątek zamknięty Jeśli szukacie cierpliwego i miłego instruktora, który wszystko bardzo dobrze...
~H
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 czerwca 2017

Najlepsza szkoła w Rumi wątek zamknięty Wszystkim niezdecydowanym polecam Elka School w Rumi. Do Elki trafiłam z...
~Iwona B.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2017

Najlepsza Szkola Elka school !!!!!! wątek zamknięty Odbywalam kurs z Arkiem Kotowskim i chciałabym mu serdecznie podziekować za...
~Aldona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 marca 2017

podziekowania wątek zamknięty Dziekuje za profesjonalne podejscie, Panie z punktu obslugi bardzo miłe,...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 marca 2017

Zdane za pierwszym wątek zamknięty Egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem! Rzetelnie podchodzą do...
~Maciej
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 marca 2017

Było super, ogólnie fajna impreza wątek zamknięty Solidne, proste, dające szybkie efekty nauczanie. Zapraszam i polecam,...
~M
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 lutego 2017

Łukasz Chwesiuk - najlepszy instruktor ;)) wątek zamknięty Bardzo dobra szkoła z profesjonalnym podejściem do kursanta. W szczególności...
~Dorota
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 stycznia 2017

Polecam!!! wątek zamknięty Przede wszystkim dziękuję panu Tomaszowi J. za naukę jazdy i przygotowanie do...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 stycznia 2017

Zdane prawko wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, instruktorzy wyrozumiali i naprawdę potrafią nauczyć...
~Krystian Dobrzański
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 stycznia 2017

Łukasz Chwesiuk najlepszy instruktor wątek zamknięty Egzamin na prawo jazdy zdany! Instruktor Łukasz Chwesiuk świetnie przygotował...
~Agata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 stycznia 2017

Elka school rumia wątek zamknięty Serdecznie polecam szkołę jazdy Elka School w Rumi. Bardzo miła atmosfera,...
~marczella
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 stycznia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
581

563

wątków

do góry