Widok

ENDOKRYNOLOG GINEKOLOG GDAŃSK PRYWATNIE

Witam, szukam NAJLEPSZEGO endo-gin w Gdańsku, może być też Sopot czy Gdynia, byle by był najlepszy. Długo wertowałam najróżniejsze fora, zaczynam walkę z PCOS i zależy mi na tym, żebym nie traciła cennego czasu na wizyty takie jak dotąd, na krótko opisując nie najlepszych lekarzy. Z góry dziękuję za pomoc, jeszcze raz zaznaczam, zależy mi na profesjonalnym podejściu do mojego problemu.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr.wojciech śliwiński przyjmuje w gamecie w gdyni :)
dr Dariusz Wydra, Madison, IIIp, gabinet nr 70,-jak już pisałam, jest rewelacyjny
dr T.Skweres, GAMETA Gdynia - warto!
Dzięki za odpowiedzi, a możecie napisać coś więcej o tych lekarzach?
Jeszcze raz zaznaczam że nie zależy mi na tym, żeby "głaskał mnie po główce" i mówił dobre słowo, zależy mi na konkretach.
Więc byłabym wdzięczna gdybyście jeszcze napisały, czy długo chodzicie do wskazanych dr , czy wam pomogli w leczeniu czy po prostu chodzicie z "bieżącymi" sprawami?
Bardzo mi zależy więc ze zdenerwowania mogę źle składać zdania, z góry przepraszam.
ja mam 1 wizyte za soba u dr Skweresa....zlecil troche badan, mimo ze idąc do niego mialam z 5 badan plus usg, teraz zlecil kolejne 8 badan.

ogolnie by sie leczyc w gamecie trzeba miec sporo kasy bo te badania to chore kwoty do tego monitoringi cyklu i wizyty..............sumy robia sie kosmiczne. niestety
wpisz sobie w Google : Dariusz Wydra ...i wszystko jasne
zbada dokładnie, zleci dodatkowe badania, sympatyczny, konsekwentny, znakomity fachowiec...ordynator
zapomniałam się podpisać
Ewa

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie lepiej zrobić okulary? (74 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Jaki żel intymny polecicie? (4 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki najlepszy żel intymny polecicie? Polecajcie tutaj zarowno żele poprawiające...

Dr Kijuć czy to dobry lekarz? (81 odpowiedzi)

Co sądzicie o nim? Wiem, że tylko do niego w LX na następny tydzień jest dużo wolnych terminów,...

do góry