Widok
ENDOKRYNOLOG GINEKOLOG GDAŃSK PRYWATNIE
Witam, szukam NAJLEPSZEGO endo-gin w Gdańsku, może być też Sopot czy Gdynia, byle by był najlepszy. Długo wertowałam najróżniejsze fora, zaczynam walkę z PCOS i zależy mi na tym, żebym nie traciła cennego czasu na wizyty takie jak dotąd, na krótko opisując nie najlepszych lekarzy. Z góry dziękuję za pomoc, jeszcze raz zaznaczam, zależy mi na profesjonalnym podejściu do mojego problemu.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Dzięki za odpowiedzi, a możecie napisać coś więcej o tych lekarzach?
Jeszcze raz zaznaczam że nie zależy mi na tym, żeby "głaskał mnie po główce" i mówił dobre słowo, zależy mi na konkretach.
Więc byłabym wdzięczna gdybyście jeszcze napisały, czy długo chodzicie do wskazanych dr , czy wam pomogli w leczeniu czy po prostu chodzicie z "bieżącymi" sprawami?
Bardzo mi zależy więc ze zdenerwowania mogę źle składać zdania, z góry przepraszam.
Jeszcze raz zaznaczam że nie zależy mi na tym, żeby "głaskał mnie po główce" i mówił dobre słowo, zależy mi na konkretach.
Więc byłabym wdzięczna gdybyście jeszcze napisały, czy długo chodzicie do wskazanych dr , czy wam pomogli w leczeniu czy po prostu chodzicie z "bieżącymi" sprawami?
Bardzo mi zależy więc ze zdenerwowania mogę źle składać zdania, z góry przepraszam.
ja mam 1 wizyte za soba u dr Skweresa....zlecil troche badan, mimo ze idąc do niego mialam z 5 badan plus usg, teraz zlecil kolejne 8 badan.
ogolnie by sie leczyc w gamecie trzeba miec sporo kasy bo te badania to chore kwoty do tego monitoringi cyklu i wizyty..............sumy robia sie kosmiczne. niestety
ogolnie by sie leczyc w gamecie trzeba miec sporo kasy bo te badania to chore kwoty do tego monitoringi cyklu i wizyty..............sumy robia sie kosmiczne. niestety