Widok
ENDOKRYNOLOG good
Hej, chciałabym zbadać tarczycę bo kiedyś ktoś mi polecił dokładne zbadanie. Dziś dzwoniłam do Kliniki Endokrynologii i Chorób Wewnętrznych (na NFZ) pani powiedziała że czeka się dwa lata i lepiej jak poszukam sobie coś innego. Chciałabym na NFZ iść dla mnie lakarz to lekarz nawet najlepszy też sie myli. Ewnetulalnie podajcie mi cene za podstawowe badania i wizytę. Z góry dzięki :)
U mojej endo pierwsza wizyta jest tylko raz czyli pierwszy raz, a na wizytę poleca zrobić już podstawowe badania. Potem każda wizyta, nawet po 10 latach przerwy, nie jest juz pierwsza (czytaj droższa) tylko zawsze kolejna.
Moja endo jest super, wszystko tłumaczy, wyjaśnia, często konsultuje wyniki przez telefon i nie każe przychodzić na wizytę (czyli poświęca swój czas za friko) - niestety, jest oblężona przez swoich pacjentów i nowych przyjmuje sporadycznie (nie ma już kiedy).
Moja endo jest super, wszystko tłumaczy, wyjaśnia, często konsultuje wyniki przez telefon i nie każe przychodzić na wizytę (czyli poświęca swój czas za friko) - niestety, jest oblężona przez swoich pacjentów i nowych przyjmuje sporadycznie (nie ma już kiedy).