Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pełna satysfakcja wątek zamknięty Sposób nauczania dobrany do każdego indywidualnie, zajęcia ciekawe. Pierwszy...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2016

Polecam wątek zamknięty zajęcia prowadzone są w miłej atmosferze a tematy zajęć są ciekawe i...
~Karina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 lipca 2016

Konwersacje 😀 wątek zamknięty Dużo konwersacji - taka była moja prośba , bariera pokonana - rozmawiamy na...
~Emila
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 października 2015

Polecam wątek zamknięty Bylem u pani Ewy przed urlopem. Jej zadaniem bylo przygotowac mnie do wyjazdu...
~Krystian
-

dodano: 6 października 2015

Profesjonalnie i skutecznie wątek zamknięty Trafiłam do szkoły ponieważ oferowali -50% na lekcję próbną, więc szukając...
~Asia
-

dodano: 29 września 2015

inspirujące ENspire wątek zamknięty Każde zajęcia to pogłębienie tematów dot. mojej pracy, wspólne filozofowanie...
~Ania S.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 października 2014

Polecam ;) wątek zamknięty Bardzo polecam Ewę. Profesjonalna w 100 %. Przygotowuje każde zajęcia, stara...
~Monika B.
-

dodano: 14 września 2014

Wiedzieć, czego się chce... wątek zamknięty Pobieram u Ewy lekcje już trzeci rok. To, co nie pozwala mi nawet pomyśleć o...
~Jerzy
-

dodano: 14 września 2014

w końcu przełamałam barierę językową wątek zamknięty Moim problemem była bariera językowa. Dzięki Pani Ewie zapomniałam, że...
~Małgosia
-

dodano: 9 września 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry