Widok
No dokładnie:) U nas dziewczyny od ogolu do szczegulu jada. wszystko wiem, dokumenty do klubu przyniosa jak trzeba, to nawet nie musze do biura isc jak cos potrzebuje bo sie umawiamy w klubie i zalatwione. dziewczyny w klubie to wiadomo trzeba sie do pasowac, przeciez to klub z samymi babami, ja wole prace z facetami wiec ciezko bylo na poczatku ale teraz luz.
tak , angażuj się, ja się angażowałem, zaufałem im podpisałem umowe na 2 lata , zainwestowałem w urzadzenia kilkanacie tysiecy, podpisalem umowe na 2lata zeby im dostarczyc usługe, teraz zostałem z urzadzeniami i splacam umowe ktora dla nich zawarlem, a Event, no cóż, nie zamierza sie ze swoich zobowiazan wywiazac, tylko kłamstwa wypisuje mi pani prawnik, napisze wiecej jak bedzie wyrok sądowy.
te naciągaczki z rozowymi parasolkami sa tak chamskie, ze nawet podchodzą do facetow i chcą ich zaciagnac do burdelu, nie zwracając uwagi na to, ze facet jest z kobieta.Dziwne jakies ,bezmyślne te panienki pozbawione mózgu? zwykle chamstwo, bo trudno to nazwac delikatniej.Nie wiem skad sa te dziewczyny, ale nie sa to studentki i zapewne nawet nie widzialy gmachu uczelni tylko wiejski wychodek uczelnia im się jawił..
Znam kilka lasek pracujących w Cocomo w Łodzi. Sorry ale tam do pracy idzie albo patologia albo ciężkie, zahukane wieśniary. Z resztą jak czasem na nie patrzę to zastanawiam się jak mocno zdesperowani muszą być co niektórzy koledzy skoro jeszcze za to płacą :). Żadna szanująca się i na poziomie laska nie poszłaby tam pracować!!!
No niestety ale taka jest prawda może nie przy bilecie za 20 zł tyle dostaje promotorka ale płacą ładnie. A co do selekcji to czyżby Cię nie wpuścili kiedyś dlatego tak gadasz głupoty?
Ja pracuję na tzw parasolce i nie mogę powiedzieć żeby było zle. Pracuje kiedy chce i jak długo chce jak się mocno wezme do pracy to w tydzień i 800zł zarobię. Sama nie wierzyłam że to możliwe ale faktycznie płacą mi ładną kase tak naprawdę za gadanie z Panami :P
Ja pracuję na tzw parasolce i nie mogę powiedzieć żeby było zle. Pracuje kiedy chce i jak długo chce jak się mocno wezme do pracy to w tydzień i 800zł zarobię. Sama nie wierzyłam że to możliwe ale faktycznie płacą mi ładną kase tak naprawdę za gadanie z Panami :P
prawda ,
czasem ,,zapominają ci powiedzieć " ,że system wypłat jest jak oni to mówią amerykański :) tzn. że masz przesunięcia tzn.że przez np 2 miesiące dostajesz wypłatę co drugi tydzień a nie co tydzień dwa razy w tygodniu czyli zamiast np otrzymać podstawę 2 tys dostajesz 1 tys twierdzą ,że jak się będziesz zwalniać to dzięki przesunięciom masz wypłate jeszcze przez 7 tygodni KABARET !
czasem ,,zapominają ci powiedzieć " ,że system wypłat jest jak oni to mówią amerykański :) tzn. że masz przesunięcia tzn.że przez np 2 miesiące dostajesz wypłatę co drugi tydzień a nie co tydzień dwa razy w tygodniu czyli zamiast np otrzymać podstawę 2 tys dostajesz 1 tys twierdzą ,że jak się będziesz zwalniać to dzięki przesunięciom masz wypłate jeszcze przez 7 tygodni KABARET !