Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
100% polecam, pełna profeska wątek zamknięty Dzięki panu Łukaszowi egzamin zdany, cenne uwagi. Dodatkowo w 100% sprawdza...
~Piter
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 listopada 2013

POLECAM wątek zamknięty Polecam wszystkim szkołę Easy Drive. Świetnie zorganizowane szkolenie, dużo...
~Silny Roman
-

dodano: 11 października 2013

Polecam Easy Drive wątek zamknięty Od dzisiaj jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy kat. B. A wszystko to...
~Dorota
-

dodano: 2 października 2013

Chcesz zdać prawko ? Idź do Easy Drive ;D wątek zamknięty Polecam tą szkołe jazdy, na prawdę nie sądziłem że tak szybko zdoła mnie ktoś...
~Daniel
-

dodano: 20 sierpnia 2013

,,SUKA UJARZMIONA'' wątek zamknięty JA NATALIA GROMADZKA, LEGITYMUJĄCA SIĘ OD DZISIAJ PRAWEM JAZDY KATEGORII...
~NATALIA GROMADZKA
-

dodano: 13 sierpnia 2013

NAJLEPSI wątek zamknięty Nikt, nigdy i nigdzie nie uczy tak dobrze jak EASY DRIVE!!! Adaś- petarda...
~Ewa M.
-

dodano: 19 lipca 2013

Easy Drive = prawko ;) wątek zamknięty Wczoraj zdałam egzamin na kat. A w myśl powiedzenia do trzech razy sztuka :)...
~Kasia
-

dodano: 18 lipca 2013

Gorąco polecam! wątek zamknięty W wybieraniu szkółki kierowałem się głównie ceną, do tego doszły pozytywne...
~Mati
-

dodano: 3 czerwca 2013

zdecydowanie TAK!!! wątek zamknięty Polecam serdecznie szkółkę EASY DRIVE!!! Ta szkółka to same plusy i nie wiem...
~Paulina
-

dodano: 30 maja 2013

Polecam do zapisania się na kurs na A. ; ) wątek zamknięty Dzisiaj zdałam prawko na A2 za drugim podejściem- wielkie podziękowania dla...
~Patrycja
-

dodano: 27 maja 2013

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy kat. B :) Za drugim razem, co biorąc...
~Ewa
-

dodano: 21 maja 2013

Nina - opinia wątek zamknięty Zdałam! :) Swój sukces zawdzięczam Adamowi i Łukaszowi. Obaj panowie są...
~Nina
-

dodano: 4 kwietnia 2013

KURS PRAWA JAZDY wątek zamknięty Serdecznie polecam szkołę EASY DRIVE!!!(kat.B) Nowa teoria i egzamin...
~Weronika
-

dodano: 1 kwietnia 2013

Po zdanym egzaminie :) wątek zamknięty Serdecznie polecam jazdy z Łukaszem! Potrafi dobrze nauczyć jeździć nawet tak...
~Ania
-

dodano: 30 marca 2013

Polecam gorąco! wątek zamknięty Zdałam za pierwszym razem, mimo, że wyjeździłam 28 godzin :) Polecam za...
~Beata
-

dodano: 28 marca 2013

ZDAŁAM!! wątek zamknięty Za mną dziesiątki godzin jazd,parę oblanych egzaminów i w końcu trafiłam do...
~Joanna
-

dodano: 26 marca 2013

Polecam ! wątek zamknięty Bardzo polecam :) Łukasz jest po prostu oazą spokoju, bardzo dobrze...
~Kasia
-

dodano: 25 marca 2013

gorąco polecam!!! wątek zamknięty Szkoła TYLKO dla tych, którzy chcą zdać egzamin na prawo jazdy w pierwszym...
~Norbert
-

dodano: 28 lutego 2013

Polecam! wątek zamknięty Dzięki Easy Drive i Łukaszowi dzisiaj zdałam prawo jazdy na kategorię B za...
~Ewelina
-

dodano: 20 lutego 2013

Polecam wątek zamknięty Miałam problem ze zdaniem egzaminu na prawo jazdy. Wątpiłam czy wg podołam....
~Monika
-

dodano: 2 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry